Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ αλλά ελπίζει σε πρόκριση στην τετράδα του Conference League στην Τούμπα.
Το ματς είχε ένταση, νεύρα, κάρτες και σπουδαίες ευκαιρίες. Μεγάλη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Πασχαλάκης.
Οι Γάλλοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Μπακαμπού μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σταθερά. Η Μαρσέιγ συνέχισε να είναι απειλητική και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Ζέρσον.
Ο παίκτης των γηπεδούχων πήρε την μπάλα από τον Παγέτ, έκανε το κοντρόλ και νίκησε τον Πασχαλάκη. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός.
Αντίθετα, η Μαρσέιγ απείλησε ξανά με τον Παγέτ στο 28ο λεπτό και με τον Ουντέρ δύο λεπτά αργότερα μετά από λάθος του Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή. Ο Πασχαλάκης αντέδρασε γρήγορα και έδιωξε με το πόδι.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παγέτ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουντέρ από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Γάλλο που με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 για τη Μαρσέιγ.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στο ματς στο 48ο λεπτό. Η ομάδα του Λουτσέσκου πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα με τον Λύρατζη, ο Ζίβκοβιτς έστρωσε με τακουνάκι στον Ελ Καντουρί (μόλις μπήκε στο ματς) που σούταρε εντός περιοχής και μείωσε σε 1-2.
Οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 58ο λεπτό αλλά ο Άκπομ πλάσαρε άουτ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα οι Γάλλοι απείλησαν ξανά με τον Παγέτ.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε τεράστια διπλή επέμβαση στο 74ο λεπτό αρχικά σε προσπάθεια του Γκεντουζί και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Σαλιμπά. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε τα αντανακλαστικά του και τέσσερα λεπτά αργότερα απέναντι στον Ουντέρ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς.
Μαρσέιγ (Χόρχε Σαμπάολι): Μανταντά, Λιρόλα (63′ Ρονζιέρ), Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς (63′ Καμαρά), Γκεντουζί, Γκέιγ, Τζέρσον, Παγέ, Ουντέρ, Μπακαμπού (46′ Ντιένγκ).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας (46′ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (75′ Μιτρίτσα), Άκπομ (75′ Τσόλακ).