Σε τροχιά επιτυχιών επέστρεψε ο Βόλος την Τετάρτη (30/1), περνώντας εύκολα με 4-1 από την έδρα του Αιγινιακού σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.
Έτσι, οι πρωτοπόροι άφησαν πίσω την ήττα από τον Ηρακλή και με 35 βαθμούς είναι ξανά στο +6 από την Κέρκυρα, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να παραμένουν ουραγοί με 9 πόντους.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάντζης έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 4' ο φορ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά νικήθηκε από τον Καραγκιόζη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Γκαλίτσιος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, με την υπεροχή του Βόλου να καρποφορεί εντέλει στο 16' και ήταν ο Ντεντάκης αυτός που με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.
Ο Αιγινιακός απείλησε στο 23' με το σουτ του Γρανάδος που ήταν για λίγο άστοχο, για να έρθει το 0-2 στο 30' με κεφαλιά του Δημόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε χέρι παίκτη των φιλοξενούμενων, ενώ στο 34' ο Ηλιόπουλος στην αντεπίθεση αξιοποίησε πάσα του Λούκας Γκαρσία, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο δίλεπτο 38'-39' Κούστα και Παπαδόπουλος έχασαν καλές ευκαιρίες για το 1-3 αστοχώντας με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα, αλλά ο δεύτερος στο 52' σκόραρε τελικά μετά από ασίστ του Γιαλαμούδη.
Στο 55' ο Έππας σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα έφυγε άουτ, με τον Κόκκορη να κερδίζει πέναλτι στο 66' σε ανατροπή του από Πετρούση και Βελκόσκι και με τον Φράγκο να το εκτελεί εύστοχα ένα λεπτό μετά για το 1-4.
Από εκεί και πέρα, έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε επιβλητικά το τρίποντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουρνέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Φράγιο και Παπαδόπουλο.
Κίτρινες: 68' Παπαδόπουλος - 76' Φράγκος, 86' Πίσπας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος (46' Ζαννάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70' Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46' Έππας), Γρανάδος.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καρρίκι, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60' Κόκκορης), Δόρης, Λούκας Γκαρσία (46' Φράγκος), Μάντζης (46' Πίσπας), Ηλιόπουλος.

a-sports.gr