Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη από τον Βόλο, επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης θεσσαλικής ομάδας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και μπαίνοντας πια σε τροχιά πλέι οφ, καθώς ανέβηκε στην έκτη θέση.
Ύστερα από ένα… άοσμο, άχρωμο και άγευστο πρώτο ημίωρο, οι Αρκάδες απείλησαν άμεσα την εστία των γηπεδούχων δύο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο.
Αρχικά στο 35΄, όταν ο Μπαράλες με «σκαστή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη και στη συνέχεια ένα λεπτό αργότερα, όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Κρέσπι ο οποίος σούταρε και ο Τσίκα, με προβολή, έσωσε τον Βόλο από το 0-1.
Στο 37΄ είχαμε νέα φάση για τον Αστέρα, όταν η κεφαλιά του Σουάρεθ έφυγε άουτ, σε ένα τρίλεπτο «φωτιά» για τους φιλοξενούμενους.
Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με την ομάδα της Πελοποννήσου να είναι εμφανώς ανώτερη. Στο 69΄ σουτ του Μπαράλες κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι παίκτες του Ράσταβατς διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Αργεντινό επιθετικό (τράβηγμα), με τον εκ Κιλκίς διαιτητή Θανάση Σέζο να μη συγκινείται.
Τελικά, η ανωτερότητα του Αστέρα επιβραβεύτηκε στο 86ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Χαουρέγκι άλλαξε το παιχνίδι και βρήκε στην περιοχή τον Ντέλετιτς, που πλάσαρε με το αριστερό για το τελικό 0-1.

naftemporiki.gr