Δύο νεκρούς, έναν σοβαρά τραυματία κι έναν ελαφρύτερα είχε ως αποτέλεσμα το φονικό μεταξύ δύο οικογενειών που είχαν εταιρείες σεκιούριτι στη Θήβα. Το μεσημέρι της Παρασκευής μέλη των δύο οικογενειών συγκρούστηκαν με όπλα, για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού.
Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ωστόσο το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους, για τη «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου.
Το μεσημέρι, κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας, βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών κι ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη βρίσκονταν ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του.
Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία αναφέρουν ότι η αρχή της σύγκρουσης μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά στη συνέχεια έγινε χρήση όπλων, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο πατέρας και ο γιος από τη μια ομάδα, ενώ ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο υπό την επιτήρηση της αστυνομίας ο ανιψιός τους.
Από την άλλη οικογένεια έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος του, που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ