olimpos amigdalo

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
14:42
[15:17] Ξεκινούν για οφειλές προς την εφορία [14:30] Πέθανε πρώην δήμαρχος της Γιάννουλης[13:45] Διεργασίες για ένα νέο δεξιό κόμμα[13:00] Εθελοντές φύτεψαν δέντρα στη Λάρισα[12:15] Κύμα Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα[11:30] Κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα η ΑΕΛ[10:45] Ερντογάν:Ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία[10:00] Εγκλωβισμός ορειβάτη στον Όλυμπο[09:15] Μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα[08:30] Επίτιμος διδάκτορας ο Βαγγέλης Παπαθανασίου[15:17] Ξεκινούν για οφειλές προς την εφορία [14:30] Πέθανε πρώην δήμαρχος της Γιάννουλης[13:45] Διεργασίες για ένα νέο δεξιό κόμμα[13:00] Εθελοντές φύτεψαν δέντρα στη Λάρισα[12:15] Κύμα Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα[11:30] Κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα η ΑΕΛ[10:45] Ερντογάν:Ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία[10:00] Εγκλωβισμός ορειβάτη στον Όλυμπο[09:15] Μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα[08:30] Επίτιμος διδάκτορας ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ομελέτα με μανιτάρια και λουκάνικο

E-mail Εκτύπωση PDF

alt


Ομελέτα με μανιτάρια και λουκάνικο

Yλικά

-1+1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-70 γρ. λουκάνικο χωριάτικο

-70 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

-1 κουτ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο

-2 αβγά

-2 ασπράδια αβγού

-1 κουτ. σούπας νερό ανθρακούχο

-2 κουτ. σούπας γάλα

-1 κουτ. σούπας γραβιέρα τριμμένη

-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Αφαιρούμε το εξωτερικό κάλυμμα του λουκάνικου με ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι και ψιλοκόβουμε το κρέας του. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι τη μία κουταλιά ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά. Βάζουμε στη συνέχεια το σκόρδο και το λουκάνικο και σοτάρουμε για 3 επιπλέον λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Χτυπάμε σε ένα μπολ για 5 δευτερόλεπτα τα αβγά και τα ασπράδια, το γάλα, το ανθρακούχο νερό και προσθέτουμε το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε την άλλη κουταλιά ελαιόλαδου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι φούρνου και ρίχνουμε τα αβγά. Γυρνάμε το τηγάνι προς όλες τις πλευρές για να πάει παντού το αβγό και το βγάζουμε από τη φωτιά. Τοποθετούμε τη γέμιση με το λουκάνικο και τα μανιτάρια στη μισή πλευρά της ομελέτας και φουρνίζουμε για 3 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, τη γλιστράμε σε πιάτο και σερβίρουμε.


 

 

Στείλτε τη δική σας συνταγή στο      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



 

 

banner olimpos

litro 4 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336