rodopi 728x90

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
18:11
[19:01] Ένας αλευρόμυλος έγινε Μουσείο Σιτηρών[18:14] Αναχωρούν ακόμη 400 αιτούντες άσυλο[17:31] Πέθανε από ανακοπή καρδιάς 39χρονος [16:45] Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι[16:00] Οδοιπορικό στην Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου[15:15] Έσβησε η φωτιά, αρχίζει η καταγραφή ζημιών[14:30] Δωρεά περιπολικού από την ΔΕΥΑΛ[13:45] Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ απόψε στην Τούμπα[13:00] "Κλείδωσε" η υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα[12:15] ΕΣΗΕΑ: Να καταργηθεί το αυτόφωρο[19:01] Ένας αλευρόμυλος έγινε Μουσείο Σιτηρών[18:14] Αναχωρούν ακόμη 400 αιτούντες άσυλο[17:31] Πέθανε από ανακοπή καρδιάς 39χρονος [16:45] Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι[16:00] Οδοιπορικό στην Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου[15:15] Έσβησε η φωτιά, αρχίζει η καταγραφή ζημιών[14:30] Δωρεά περιπολικού από την ΔΕΥΑΛ[13:45] Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ απόψε στην Τούμπα[13:00] "Κλείδωσε" η υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα[12:15] ΕΣΗΕΑ: Να καταργηθεί το αυτόφωρο

Ομελέτα με μανιτάρια και λουκάνικο

E-mail Εκτύπωση PDF

alt


Ομελέτα με μανιτάρια και λουκάνικο

Yλικά

-1+1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-70 γρ. λουκάνικο χωριάτικο

-70 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

-1 κουτ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο

-2 αβγά

-2 ασπράδια αβγού

-1 κουτ. σούπας νερό ανθρακούχο

-2 κουτ. σούπας γάλα

-1 κουτ. σούπας γραβιέρα τριμμένη

-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Αφαιρούμε το εξωτερικό κάλυμμα του λουκάνικου με ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι και ψιλοκόβουμε το κρέας του. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι τη μία κουταλιά ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά. Βάζουμε στη συνέχεια το σκόρδο και το λουκάνικο και σοτάρουμε για 3 επιπλέον λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Χτυπάμε σε ένα μπολ για 5 δευτερόλεπτα τα αβγά και τα ασπράδια, το γάλα, το ανθρακούχο νερό και προσθέτουμε το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε την άλλη κουταλιά ελαιόλαδου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι φούρνου και ρίχνουμε τα αβγά. Γυρνάμε το τηγάνι προς όλες τις πλευρές για να πάει παντού το αβγό και το βγάζουμε από τη φωτιά. Τοποθετούμε τη γέμιση με το λουκάνικο και τα μανιτάρια στη μισή πλευρά της ομελέτας και φουρνίζουμε για 3 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, τη γλιστράμε σε πιάτο και σερβίρουμε.


 

 

Στείλτε τη δική σας συνταγή στο      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



 

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336