rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
21:32

Πιπερόπιτα Πηλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Πιπερόπιτα Πηλίου

Υλικά

½ κιλό φύλλο κρούστα (ή κουρού)

800 γρ. πιπεριές κέρατα

2 πιπεριές κόκκινες

2 πιπεριές πορτοκαλί

1 μικρό κρεμμυδάκι

½ κούπα τραχανά

1 κούπα ψιλοκομμένη ντομάτα

3 αυγά (το ένα για το άλειμμα του φύλλου)

300 γρ. Φέτα

λάδι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και τα σοτάρουμε σε λίγο λάδι έως ότου να μαραθούν.

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα 2 αυγά, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον τραχανά και την φέτα θρυμματισμένη, λίγο αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε στο μείγμα τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε σοτάρει.

Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, στρώνουμε τη μισή ποσότητα του φύλλου, προσθέτουμε τη γέμιση και κλείνουμε με το υπόλοιπο φύλλο.

Αλείφουμε με αυγό το φύλλο.

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

PamePazari-timeline 1

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336