rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
21:02

Ραβανί με ινδοκάρυδο

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Ραβανί με ινδοκάρυδο

Υλικά

1 1/2 κούπα ινδοκάρυδο

1 1/2 κούπα φαρίνα

1 μπέικιν

1 κούπα ζάχαρη

2/3 κούπας μαργαρίνη

3 αυγά

2/3 κούπας γάλα

2 βανίλιες

Για το σιρόπι:

2 κούπες ζάχαρη

2 κούπες νερό

λίγο χυμό λεμονιού

Για το γαρνίρισμα

σαντυγί

τριμμένα φυστίκια αιγίνης

Εκτέλεση

Βάζω όλα τα στερεά υλικά μαζι, αλεύρι, μπέικιν, ινδοκάρυδο και βανίλιες.

Σ'ένα άλλο μπόλ, χτυπάω τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και αφού αφρατέψουν ρίχνω ένα-ένα τ'αυγά.

Έχω τα δύο μπόλ με τα μείγματα και τη μια κούπα με το γάλα, έτσι ρίχνω εναλλάξ μέσα στο μπόλ (με τη μαργαρίνη τη ζάχαρη και τ'αυγά) λίγο γάλα και λίγο απο το μείγμα με τα στερεά υλικά και πάλι εναλλάξ, ανακατεύω ταυτόχρονα νε μιασπάτουλα να ομογενοποιηθεί το μείγμα μου.

Αδειάζω σε ένα τσέρκι 22 εκ.και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμους πάνω-κάτω φούρνο για 1 ώρα.

Ετοιμάζω και το σιρόπι ετσι ώστε να είναι χλιαρό μόλις ψηθεί το γλυκό μου και να το περιχύσω όλο σιγά-σιγά με μια κουτάλα (ίσως να μην χρειαστεί όλο το σιρόπι), αφήνω 1 νύχτα να ποτήσει το σιρόπι.

Το ξεφορμάρω και διακοσμώ με σαντυγί και φυστίκια αιγίνης.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336