728x90 olimpos

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2018
15:06

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Υλικά

μοσχάρι γάλακτος: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους

κολοκυθάκια: 1½ κιλό, μικρά

κρεμμύδι ξερό: 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη

.ντομάτες: 1 κιλό ώριμες, τριμμένες ή 500 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα

σκόρδο: 2 σκελίδες, χοντροκομμένες

ελαιόλαδοι: 1 φλιτζάνι

μαϊντανός: 1 ματσάκι

κύβος λαχανικών: 1 (προαιρετικά)

αλάτι: όσο θέλετε

πιπέρι: φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Πλένετε το κρέας, το στεγνώνετε και το αλατοπιπερώνετε. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο μισό λάδι και προσθέτετε το κρέας. Ανακατεύετε δυο τρεις φορές μέχρι να ροδίσει το κρέας. Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ανάλογο νερό για να βράσει το φαγητό.

Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζετε ελαφρά στο υπόλοιπο λάδι. Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Όταν το κρέας έχει μισοβράσει, προσθέτετε στην κατσαρόλα τα κολοκυθάκια και τον κύβο. Ελέγχετε τα υγρά και προσθέτε νερό αν χρειάζεται.Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια και να πιει το φαγητό τα υγρά του. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και πασπαλίζετε το φαγητό μόλις το σβήσετε. Αφήνετε 4'-5΄ να "ησυχάσει" και σερβίρετε.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336