728x90 olimpos

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2018
15:06

Μπακαλιάρος πανέ

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Μπακαλιάρος πανέ

Υλικά

4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα.

1-2 αυγά

αλεύρι

τριμμένη φρυγανιά

2 κουταλάκια πάπρικα γλυκειά

1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Παίρνετε τα φιλέτα και αφού έχουν ξεπαγώσει / ξαλμυριστεί τα αλατίζετε ελαφρώς. Τα αφήνετε 10 λεπτά να τα πιάσει το αλάτι και έπειτα τα πιέζετε ανάμεσαστα χέρια σας να φύγουν τα επιπλέον υγρά.

Κατόπιν κόβετε το καθ'ένα σε 4 κομμάτια περίπου, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχουν.

Βάζετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήνετε να κάψει.

Ρίχνετε τα μπαχαρικά και λίγο αλάτι (μισό κουταλάκι) μέσα στο μπωλ με την τριμμένη φρυγανιά.

Περνάτε κάθε κομμάτι απο το αλεύρι, μετά απο αυγό και τέλος απο τη φρυγανιά και τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές.


 

 

Στείλτε τη δική σας συνταγή στο     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336