REX 728X90 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
22:14
[22:30] Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Γυμναστικός[21:45] Γιατί αποχωρούν οι επενδυτές από το Κατάρ[21:00] Διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο[20:15] Τόσο θα κοστίζει το iPhone 8 στην Ελλάδα[19:30] ΝΔ: Διέγραψαν τον Βασίλη Πολυμερόπουλο[18:45] «Φανερώθηκαν» 5 δισ. αδήλωτα εισοδήματα[18:00] Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για το παζάρι[17:15] Πώς δρουν τα κυκλώματα προϊόντων-μαϊμού[16:30] Επίσκεψη Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων[15:45] Θύελλα αντιδράσεων για τον Καμμένο[22:30] Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Γυμναστικός[21:45] Γιατί αποχωρούν οι επενδυτές από το Κατάρ[21:00] Διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο[20:15] Τόσο θα κοστίζει το iPhone 8 στην Ελλάδα[19:30] ΝΔ: Διέγραψαν τον Βασίλη Πολυμερόπουλο[18:45] «Φανερώθηκαν» 5 δισ. αδήλωτα εισοδήματα[18:00] Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για το παζάρι[17:15] Πώς δρουν τα κυκλώματα προϊόντων-μαϊμού[16:30] Επίσκεψη Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων[15:45] Θύελλα αντιδράσεων για τον Καμμένο

Πιπεριές γεμιστές με κιμά

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Πιπεριές γεμιστές με κιμά

Υλικά:

10 στρόγγυλες πράσινες ή και κόκκινες πιπεριές για γέμισμα

1/2 κιλό κιμά

1/2 φλυτζ. ρύζι καρολίνα

1 ξερό κρεμμύδι

ελαιόλαδο

ντοματοχυμό

αλάτι ,πιπέρι,λίγο δυόσμο

Εκτέλεση:

Πλύντε καλά τις πιπεριές και μ΄ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το πάνω μέρος τους, αυτό που έχει το κοτσάνι . Μην το κόψετε πέρα ως πέρα αλλά αφήστε την άκρη ενωμένη με την υπόλοιπη πιπεριά.

Αφαιρέστε την εσωτερική ψύχα της. Βάλτε σε μια κατσαρόλα βραστό νερό και ζεματίστε τις για 5 περίπου λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσουν λίγο.

Σέ μια μέτρια κατσαρόλα ρίξτε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Μόλις χρυσαφίσει ρίξτε και τον κιμά. Ανακατέψτε καλά τον κιμά με το κρεμμύδι και σωτάρετε μέχρι να πάρει ένα καφέ χρώμα. Στη συνέχεια ρίξτε ένα φλυτζάνι άσπρο κρασί και αφήστε το να βράσει για να εξατμιστεί το αλκοόλ. Κατόπιν ρίξτε λίγο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το ρύζι, αλάτι πιπέρι και δυόσμο και 1 φλυτζάνι νερό. Βράστε τον κιμά μέχρι να "πιεί" τα υγρά του και γεμίστε τις πιπεριές. Μην τις γεμίσετε ως επάνω για να έχει χώρο το ρύζι να φουσκώσει.

Σκεπάστε τις πιπεριές με το πάνω μέρος που κόψατε με το μαχαίρι, το οποίο μπαίνει από πάνω σαν καπάκι, και τοποθετήστε τις τη μια δίπλα στην άλλη μέσα σ΄ένα πυρέξ.

Στην κατσαρόλα που ετοιμάσατε τον κιμά ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, λίγο συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήστε το να πάρει μια βράση. Ρίξτε τη σάλτσα πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο πυρέξ.

Ψήστε το φαγητό στους 200 βαθμούς Κελσίου περίπου 1 1/2 ώρες. Καλά θα είναι να το σκεπάσετε με ένα αλουμινόχαρτο για να μην καούν τα πάνω μέρη από τις πιπεριές.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , σημειώνοντας το όνομα σας και τον τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

banner olimpos

300x250pazari

thessIEK web banner 300x250 geniko

foit 300x250

thessalia economy

300x250

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336