728x90 olimpos

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
16:39
[17:30] Τραυματισμός ποδηλάτη σε τροχαίο[17:01] Bελτιώνει τα σημεία πρόσβασης των ΑμεΑ[16:32] Bατά αλλά απαιτητικά σε όγκο τα θέματα[16:00] Ανάρτηση κτηματογράφησης στους δήμους [15:29] Στα 334 ευρώ καθαρά ο μέσος μισθός[14:59] Διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές συντάξεων[14:31] Οριστικά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς[14:01] Eργα ανακατασκευής στα πεζοδρόμια[13:32] Στο δικαστήριο οι έλληνες στρατιωτικοί[13:00] «Αντάρτικο» της Λάρισας για τη συγχώνευση [17:30] Τραυματισμός ποδηλάτη σε τροχαίο[17:01] Bελτιώνει τα σημεία πρόσβασης των ΑμεΑ[16:32] Bατά αλλά απαιτητικά σε όγκο τα θέματα[16:00] Ανάρτηση κτηματογράφησης στους δήμους [15:29] Στα 334 ευρώ καθαρά ο μέσος μισθός[14:59] Διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές συντάξεων[14:31] Οριστικά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς[14:01] Eργα ανακατασκευής στα πεζοδρόμια[13:32] Στο δικαστήριο οι έλληνες στρατιωτικοί[13:00] «Αντάρτικο» της Λάρισας για τη συγχώνευση

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι

E-mail Εκτύπωση PDF

kolokythoanthoi-me-ryzi

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι

Υλικά:

Κολοκυθολούλουδα: 24 μεγάλα

Ελαιόλαδο: 1/2 κούπα (χωρισμένο στη μέση)

Ρύζι: 3/4 κούπας (καρολίνα)

Ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 1 μικρό

Ψιλοκομμένο άνηθο: 1/4 κούπας

Ψιλοκομμένη ντομάτα: 1 μέτρια

Ψιλοκομμένο δυόσμο: 1/4 κούπας

Ψιλοκομμένο μαϊντανό: 1/4 κούπας

Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει


Εκτέλεση:

1. Ανακατεύετε το ρύζι με την ντομάτα, το κρεμμύδι, τον άνηθο, το δυόσμο, τον μαϊντανό, αλατοπίπερο και το μισό ελαιόλαδο.

2. Στρώνετε στον πάτο μιας μικρής κατσαρόλας, τα χοντρά κοτσάνια από τα αρωματικά που χρησιμοποιήσατε (αυτό βοηθά να μην κολλήσουν τα ντολμαδάκια στον πάτο της κατσαρόλας και δίνει επιπλέον άρωμα στο φαγητό).

3. Κόβετε το κοτσάνι από τα λουλούδια, αφαιρείτε τα μικρά πράσινα σέπαλα εξωτερικά και τον κίτρινο στύλο εσωτερικά. Γεμίζετε με το μείγμα του ρυζιού, μέχρι εκεί που χωρίζουν τα πέταλα του άνθους. Στρίβετε τα πέταλα ώστε να κλείσετε την γέμιση και βάζετε στην κατσαρόλα. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

4. Πασπαλίζετε με λίγο επιπλέον αλατοπίπερο και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σκεπάζετε με ένα πιάτο και ρίχνετε νερό, μέχρι να αρχίζει να καλύπτει τα τοιχώματα του πιάτου. Καπακώνετε την κατσαρόλα και βάζετε στη φωτιά. Όταν το φαγητό αρχίσει να βράζει, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για 20 - 25 λεπτά περίπου.

5. Σερβίρετε τους κολοκυθοανθούς χλιαρούς. Ταιριάζουν πολύ με πρόβειο γιαούρτι.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

academy

MIDEA LITRO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336