REX 728X90 1

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
18:23
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δωρεάν μαθήματα στην Ελασσόνα


E-mail Εκτύπωση
Με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας και του Δήμου Ελασσόνας, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών αποφάσισαν όπως προχωρήσουν στην προσφορά δωρεάν μαθημάτων, με στόχο την ελάφρυνση κάποιων εκ των μαθητών της περιοχής που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις των καιρών.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Παρέμβαση Ελεγκτικού Συνεδρίου


E-mail Εκτύπωση
Αδιαφανείς διαδικασίες σε προμήθειες ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τη σίτιση προσφύγων και μεταναστών εντόπισε το Ελεγκτικό Συνέδριο και ζητεί να μην καταβληθούν τα ποσά στις προμηθεύτριες εταιρείες, καθώς δεν είχε προηγηθεί δημόσιος διαγωνισμός.
περισσότερα >
 
ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Μείωση πόρων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Αντιμέτωπο με νέα μείωση πόρων βρίσκεται για το 2016 το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που ήδη και σήμερα καλύπτει μετά δυσκολίας τις ανάγκες του. Από τα 5,9 εκ. ευρώ που είναι για το 2015 ο προϋπολογισμός λειτουργίας του ιδρύματος, το ποσό αναμένεται να πέσει στα 5,2 εκ. ευρώ για το 2016.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

O παγκόσμιος χάρτης του χρέους


E-mail Εκτύπωση
Τα φώτα του πολιτισμού τα δώσαμε κατά την αρχαιότητα, αλλά η σύγχρονη Ελλάδα μάλλον σπάει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ. Στον  χάρτη που δημοσιεύει η ιστοσελίδα HowMutch.net, παρουσιάζεται το χρέος κάθε χώρας σε σχέση με το ΑΕΠ της και φυσικά η χώρα μας μάλλον διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ρούχα για άπορους μαθητές


E-mail Εκτύπωση
Σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε κτίρια και σχολεία της περιοχής από τον «Εσταυρωμένο» στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης ανέργων αποφυλακισθέντων, και συνδρομής, παράλληλα, δεκάδων άπορων μαθητών.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

Αυξάνεται το όριο ληξιπρόθεσμων χρεών


E-mail Εκτύπωση
Αυξάνεται από τα 50.000 ευρώ στα 100.000 ευρώ το όριο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, πάνω από το οποίο προβλέπεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους ενώ αντίστοιχα αυξάνεται από τα 150.000 στα 200.000 ευρώ το ληξιπρόθεσμο (άνω των τεσσάρων μηνών) χρέος προς το δημόσιο, το οποίο επισύρει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ 4.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Κατασκευή ταμιευτήρα στο Καστρί Αγιάς


E-mail Εκτύπωση
Σχεδόν 4.000 στρέμματα θα αρδεύσει ο νέος ταμιευτήρας που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δημοτικό διαμέρισμα του Καστριού, στην περιοχή του δήμου Αγιάς, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη.
περισσότερα >
 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ξεκινά η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο


E-mail Εκτύπωση
Ξεκινά σήμερα, Τρίτη, στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που απορρέουν από τη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών και των οποίων η ψήφιση είναι απαραίτητη για να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ, του μεγαλύτερου τμήματος της πρώτης δόσης.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ.ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ

Η Φ. Δαγλαρίδου διευθύντρια του ΣΒΘΚΕ


E-mail Εκτύπωση
Η Φρόσω Δαγλαρίδου είναι η νέα διευθύντρια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ

Τελείωσαν τα λεφτά για τον Ε65


E-mail Εκτύπωση
«Στον αέρα» βρίσκεται η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων, καθώς δεν έχει τελεσφορήσει η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με την Κομισιόν και ενώ το ύψος του ανεκτέλεστου τμήματος των αυτοκινητόδρομων αγγίζει τα 600 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Αναβλήθηκε η δίκη των παπάδων


E-mail Εκτύπωση
Μια υπόθεση που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο πριν από δύο περίπου χρόνια ήρθε στην επικαιρότητα εκ νέου και θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο έτος.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σε ένα λογαριασμό το δημόσιο χρήμα


E-mail Εκτύπωση
Στη δημιουργία ενός «Ενιαίου Λογαριασμού Θησαυροφυλακίου» (ΕΛΘ) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, στον οποίο θα περάσουν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της κεντρικής κυβέρνησης και ο οποίος θα «ελέγχεται» από τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών, προχωράει η κυβέρνηση μέσω του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Νέος γραμματέας στον Δήμο Λαρισαίων


E-mail Εκτύπωση
Νέο γραμματέα αποκτά ο Δήμος Λαρισαίων, στη θέση του Γιάννη Ταφύλη.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Καταργείται η ΔΕΛΤΑ και πάει στα ΜΑΤ


E-mail Εκτύπωση
Ενσωμάτωση της ομάδας ΔΕΛΤΑ στα ΜΑΤ προωθείται, στο πλαίσιο του, πολυσυζητημένου πλέον, σχεδίου αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών.
περισσότερα >
 
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ

Τριμερής σήμερα στην Αθήνα για την ΒΙΣ


E-mail Εκτύπωση
Στις 10.30 σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΒΙΣ (Βόλος) θα βρεθεί αντιμέτωπη στο Υπουργείο Εργασίας με τους εργαζόμενους και το Εργατικό Κέντρο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία διάθεση για συμβιβασμό.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΘΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Αίτημα να μείνουν ως έχουν οι 100 δόσεις


E-mail Εκτύπωση
«Συναγερμός» έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών για τα έσοδα που κινδυνεύουν να μην εισπραχθούν, επειδή στους τελευταίους μήνες της χρονιάς (και στις αρχές της επόμενης) πέφτουν μαζεμένες δόσεις παλαιών και νέων φόρων, που ξεπερνούν αθροιστικά τα έξι δισ. ευρώ σε λιγότερους από έξι μήνες.
περισσότερα >
 
MΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ

Χωρίς αποκωδικοποιητή και TV στο Χόρτο


E-mail Εκτύπωση
Στο στόχαστρο άγνωστων διαρρηκτών φαίνεται πως έχουν μπει οι αποκωδικοποιητές ψηφιακού σήματος και οι αναμεταδότες τηλεοπτικών προγραμμάτων στο Νότιο Πήλιο.
περισσότερα >
 
ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΟΙ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Υπουργός «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ


E-mail Εκτύπωση
«Πονοκέφαλο» προκαλούν στην κυβέρνηση δύο φάκελοι - «φωτιά» για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών, όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό του δελτίο την Δευτέρα.
περισσότερα >
 
O KΡΙΣ ΚΟΟΥΛΜΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ

Από την Λάρισα, στα τελικά του Euro 2016


E-mail Εκτύπωση
Ο Κρις Κόουλμαν οδήγησε την Ουαλία για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται να ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο.
περισσότερα >
 
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Οι μαθητές στερούνται πλέον και τα βασικά


E-mail Εκτύπωση
Σοβαρές είναι οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά, καθώς στερούνται πλέον ακόμη και τα βασικά: Οι μισοί μαθητές που φοιτούν σε σχολεία ιδιαίτερα ευπαθών περιοχών αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ το 21% είναι καταδικασμένα στην πείνα.
περισσότερα >
 
ΕΚ ΤΩ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ»

Πέθανε ο βιομήχανος Ηλίας Δοντάς


E-mail Εκτύπωση
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός βιομήχανος Ηλίας Δοντάς, ένας εκ των ιδρυτών του ομίλου "Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.Β.Ε.".
περισσότερα >
 
ΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ 23% ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 16%

Αλαλούμ με τον ΦΠΑ στα νησιά


E-mail Εκτύπωση
Διευκρινίσεις σχετικά με το συντελεστή ΦΠΑ που θα ισχύει για παραδόσεις αγαθών, μετακινήσεις και άλλες δραστηριότητες στα νησιά γενικά, μετά την κατάργηση του καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα έξι πρώτα νησιά (Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ρόδο και Σκιάθο) από 1 Οκτωβρίου 2015, δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

Πυροβολούσε στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 44χρονος, διότι λίγο νωρίτερα είχε προβεί σε άσκοπους πυροβολισμούς, με τη χρήση κυνηγητικού όπλου.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ Ν.Δ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ντιμπέιτ


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ. Και οι τέσσερις είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.
περισσότερα >
 
ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Εκπαίδευση και ενημέρωση για να σωθούν ζωές


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζει τις αλλεπάλληλες δράσεις και τον συντονισμό των προσπαθειών για ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών, για την καρδιακή ανακοπή, ο Δήμος Τρικκαίων.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Τα καλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια


E-mail Εκτύπωση
Τέσσερα ελληνικά ιδρύματα περιλαμβάνονται στα 924 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα με κατάταξη που εκδίδει το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν, εξετάζοντας συνολικά 4.000 ανώτατα ιδρύματα από όλο τον κόσμο.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 36ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ

Σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σήμερα καταζητούμενος κακοποιός στα Τρίκαλα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί


E-mail Εκτύπωση
Την Ελλάδα θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο Γάλλος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠ.ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νέο αγροτοδικείο στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Οι Ενωτικές και Αγωνιστικές Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας καταγγέλλουν τα νέα αγροτοδικεία.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 2016 Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Σύντομα τα οικογενειακά επιδόματα


E-mail Εκτύπωση
Όσο το δυνατό συντομότερα θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα στους 635.000 δικαιούχους τους, ανέφερε το πρωί της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
περισσότερα >
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Φρένο στο παρκάρισμα στους πεζόδρομους


E-mail Εκτύπωση
Πεζόδρομος για τους πεζούς, τους γονείς με τα καροτσάκια, τα άτομα με αναπηρία, τα παιδιά.... τους πολίτες.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Αναβλήθηκε η δίκη Διώτη


E-mail Εκτύπωση
Αναβλήθηκε για τις 29 Οκτωβρίου η δίκη του Ιωάννη Διώτη, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πάλαι ποτέ εισαγγελικού λειτουργού, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις της Μαγνησίας


E-mail Εκτύπωση
Με 77 διαγραφές επιχειρήσεων έναντι 56 εγγραφών έκλεισε ο Σεπτέμβριος στη Μαγνησία, σύμφωνα με τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι το δυσμενές οικονομικό κλίμα συνεχίζει να πνίγει την αγορά δύο μήνες μετά την εφαρμογή των capital controls.
περισσότερα >
 
ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ

12 νέα προγράμματα για 104.000 άνεργους


E-mail Εκτύπωση
Στον σχεδιασμό 12 νέων προγραμμάτων απασχόλησης που θα υλοποιηθούν εντός 6 μηνών και αφορούν 104.000 ανέργους, προχωρά το υπουργείο Εργασίας.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Τεράστιες ζημιές στον δήμο Μουζακίου


E-mail Εκτύπωση
Ζημιές σε μεγάλα τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου και καλλιέργειες στα πεδινά προκάλεσε η νεροποντή των δύο τελευταίων ημερών, στον δήμο Μουζακίου.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ

Προσοχή στη ρύθμιση των 100 δόσεων


E-mail Εκτύπωση
Οι εφοριακοί έχουν και το μαχαίρι και το... καρπούζι, με λίγα λόγια σε πολλές περιπτώσεις ο εφοριακός είναι αυτός που θα κρίνει εάν κάποιος δικαιούται να παραμείνει στη ρύθμιση των 100 δόσεων ή θα οι δόσεις που δικαιούται θα μειωθούν.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ 67η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Δύο Λαρισαίοι ποιητές στη Φρανκφούρτη


E-mail Εκτύπωση
Ιδιαίτερη τιμή για την πόλη της Λάρισας η επιλογή από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού δύο νέων λογοτεχνών, για να συμμετάσχουν με το έργο τους στην 67η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου μαζί με 18 ομότεχνούς τους από όλη την Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΣΤΥΛ V FOR VENDETTA [ΒΙΝΤΕΟ]

Στον «αέρα» το νέο τρέιλερ των 1101


E-mail Εκτύπωση
Στο ίδιο κινηματογραφικό στυλ και με μηδαμινές πληροφορίες ως προς τι είναι πραγματικά αυτή η κίνηση, δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ των «1101» στους οποίους πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
περισσότερα >
 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Αφαίρεσαν την προτομή της Σοφίας Βέμπο


E-mail Εκτύπωση
Αφαιρέθηκε πριν τα ξημερώματα της Παρασκευής από άγνωστους η μπρούτζινη προτομή της Σοφίας Βέμπο, που βρισκόταν έξω από το Δημαρχείο Βόλου.
περισσότερα >
 
ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αύξηση φορολογίας στα ενοίκια


E-mail Εκτύπωση
Διπλό φορολογικό χτύπημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την αύξηση του φόρου εισοδήματος στα ενοίκια και την επιβολή φόρου ακόμη και στα ανείσπρακτα μισθώματα, αναδρομικά από την πρώτη ημέρα του 2015.
περισσότερα >
 
ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Καλπάζει η...Περιφέρεια Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Πρωτάθλημα που μοιάζει με... Περιφέρεια Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ

Θετική η κομισιόν για τη Φέτα


E-mail Εκτύπωση
Καθησυχαστική απάντηση για το ενδεχόμενο κατάργησης των γεωγραφικών ενδείξεων για τα προϊόντα ΠΟΠ στο πλαίσιο της επικείμενης εμπορικής συμφωνίας της ΕΕ με τις ΗΠΑ δίνει η αρμόδια επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΖΕΙ 53.156 ΕΥΡΩ

Πεντάρι του Τζόκερ στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Για μία ακόμη φορά η κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής οδήγησε σε τζάκ ποτ, όμως συμπολίτης ή συμπολίτες κατάφεραν να κερδίσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και μάλιστα έχοντας δαπανήσει μόλις 2 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΟΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Κ.Ε.

Ο Π. Ρήγας νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή του νέου γραμματέα και την συμπλήρωση των θέσεων της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία στο εξής θα αριθμεί 17 μέλη.
περισσότερα >
 
Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Ο Πηνειός και τα ονόματά του


E-mail Εκτύπωση
Ο Πηνειός, κυρίως στην περιοχή της Λάρισας, είναι γνωστός για τον πλούτο των ψαριών του.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ψαλίδι στις συντάξεις του δημοσίου


E-mail Εκτύπωση
Αναστέλλεται η ..αναστολή των προαπαιτουμένων στο ασφαλιστικό καθώς οι δανειστές θέλουν να τα δουν ψηφισμένα ως τα μέσα Οκτωβρίου, για να ξεκλειδώσει η πρώτη δόση του νέου Μνημονίου.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Προσλήψεις πτυχιούχων από την ΤΥΡΑΣ


E-mail Εκτύπωση
Ευτυχώς μέσα στη θύελλα της οικονομικής κρίσης κάποιες Θεσσαλικές επιχειρήσεις μπορούν και κάνουν προσλήψεις.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΪΑΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Κομπίνα με εικονικά ύψους 50 εκατ.!


E-mail Εκτύπωση
Τεράστια υπόθεση απάτης με εικονικά τιμολόγια, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».
περισσότερα >
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Έπεσε στη θάλασσα για δύο ευρώ!


E-mail Εκτύπωση
Απίστευτο συμβάν σε κεντρική καφετέρια στην παραλία του Βόλου.
περισσότερα >
 
ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στον κλοιό του τρόμου η Αγκυρα


E-mail Εκτύπωση
Tην ταφή των θυμάτων των εκρήξεων αρχίζει σήμερα η Τουρκία που επλήγη από την πλέον πολύνεκρη επίθεση της ιστορίας της, εν μέσω εκτόξευσης κατηγοριών για τους υπαίτιους της τραγωδίας και μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι


E-mail Εκτύπωση
Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, κατά των προωθούμενων φορολογικών μέτρων που θίγουν τον κλάδο τους, δηλώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία αλλά και την Αττική, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν την Κυριακή στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων.
περισσότερα >
 
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πρώτη νίκη με 4-3 μετά από 12 αγώνες!


E-mail Εκτύπωση
Μετά από 12 ματς χωρίς νίκη, επιτέλους, η κατρακύλα και η... γελιοποίηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, έλαβε τέλος.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ(1-0)

Aνοιξε λογαριααμό η Καρδίτσα


E-mail Εκτύπωση
Έκανε σεφτέ... Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πανηγύρισε η Αναγέννηση, που το απόγευμα της Κυριακής (11/10) κέρδισε με 1-0 στην Καρδίτσα την Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Λυτρωτής ο Τσιάρας για τον Ολυμπιακό Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Την πρώτη τους νίκη στη φετινή Football League πανηγύρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο εντός έδρας... ντεμπούτο τους.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΑΝ 2-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δεύτερη σερί νίκη για τα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (πρώτη εντός έδρας) για τα Τρίκαλα που επικράτησαν της Καλλιθέας στο δημοτικό στάδιο(φωτογραφία sportrikala.gr) με 2-0, μπροστά σε 3.000 και πλέον θεατές.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες της Περιφέρειας


E-mail Εκτύπωση
Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλες οι υπηρεσίες και ο μηχανικός στόλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως προκληθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανθίζουν οι μικρομεσαίες στην Ευρώπη


E-mail Εκτύπωση
Στις Βρυξέλλες στις 9, Οκτωβρίου 2015, η ευρωπαϊκή οργάνωση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME) της οποίας μέλος είναι η ΕΣΕΕ, παρουσίασε τον Δείκτη Επιχειρηματικού κλίματος των ΜμΕ, που δείχνει ότι οι ευρωπαϊκές ΜμΕ εκφράζουν περισσότερη εμπιστοσύνη στο οικονομικό τους μέλλον, αφού ο δείκτης αυξήθηκε κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας το 75 για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
περισσότερα >
 
ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ

Βρέθηκε ο 66χρονος που αγνούνταν στο Πήλιο


E-mail Εκτύπωση
Καλά στην υγεία του, αλλά ταλαιπωρημένος, βρέθηκε ο 66χρονος άνδρας, που αγνοούνταν από το πρωί της Παρασκευής, όταν χάθηκε στο δάσος, που είχε πάει με φίλο του να μαζέψουν μανιτάρια και κάστανα.
περισσότερα >
 
ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Φυλάκιση και κατασχέσεις για φοροδιαφυγή


E-mail Εκτύπωση
Ποινές φυλάκισης και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για φοροδιαφυγή προβλέπει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου που δόθηκε στη δημοσιότητα για διαβούλευση.
περισσότερα >
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ Γ.ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ

Βουλευτής και χαζομπαμπάς την ίδια ώρα


E-mail Εκτύπωση
Την ώρα που ο ίδιος ορκιζόταν βουλευτής, το περασμένο Σάββατο, η γυναίκα του έφερνε στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κίνητρα για τη χρήση πλαστικού χρήματος


E-mail Εκτύπωση
Τη βούληση του υπουργείου Οικονομικών να επεκταθεί η χρήση του πλαστικού χρήματος, αλλά με κίνητρα, υποχρεωτικά και εθελοντικά, επιβεβαίωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφων Αλεξιάδης, τονίζοντας πως στόχος είναι να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή και να εισπράττει το κράτος γρηγορότερα τον ΦΠΑ.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις οι αγρότες


E-mail Εκτύπωση
Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτροφών καλεί όλους τους ανθρώπους της παραγωγής στην συγκέντρωση
περισσότερα >
 
ΠΡΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ

Την Άνοιξη οι αλλαγές στην Παιδεία


E-mail Εκτύπωση
Το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ μένει πίσω και εντάσσεται σε νομοσχέδιο «σκούπα» για την Παιδεία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στο Βήμα της Κυριακής. Το περιεχόμενο του νομοσχεδίου θα βασιστεί στα αποτελέσματα δημόσιου διαλόγου που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες και ολοκληρώνεται την Άνοιξη του 2016.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΝ Ι.Ν ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης


E-mail Εκτύπωση
Σε έναν κατάμεστο από πιστούς και από ιερείς ναό στην Αθήνα έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Τρίκκης.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

Έρχεται το νέο εικοσάευρο


E-mail Εκτύπωση
Με ένα βίντεο που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Αναζητείται ο 66χρονος που χάθηκε στο Πήλιο


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η αναζήτηση του 66χρονου που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Τσαγκαράδα.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΦΙΑ

Μεγάλες ανατροπές στο φόρο ακινήτων


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλες ανατροπές στον σχεδιασμό του φόρου ακινήτων, του γνωστού ΕΝΦΙΑ, αναμένεται να φέρει από το 2016 το υπουργείο Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έλλειψη χώρου ταφής για κατοικίδια


E-mail Εκτύπωση
Η «Ρόρι», ο «Μπούμπης», ο «Λάρι» και οι άλλες άπειρες ψυχές. Χάνονται κι αυτές, όπως οι άνθρωποι.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Σχέδιο σοκ για μόνιμα, σκληρά, capital controls


E-mail Εκτύπωση
Ενα σχέδιο σοκ με την επιβολή μόνιμων, ειδικών, πιο σκληρών, capital controls, για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους, με στόχο την διεύρυνση της χρήσης πλαστικού χρήματος και την πάταξη της φοροδιαφυγής, επεξεργάζονται στο ΥΠΟΙΚ.
περισσότερα >
 
ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Στον παγκόσμιο χάρτη καιρού η Αγιά


E-mail Εκτύπωση
Ασχολείται με τις προβλέψεις του καιρού και τη μετεωρολογία, από τότε ακόμα που πήγαινε στο Δημοτικό Σχολείο, καθώς ήταν πάντα το μεγάλο του χόμπι και πριν από περίπου 2,5 χρόνια έβαλε την ιδιαίτερη του πατρίδα την Αγιά στον παγκόσμιο χάρτη αναφοράς δεδομένων για τον καιρό!
περισσότερα >
 
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εκλεισε το πολυνομοσχέδιο με την τρόικα


E-mail Εκτύπωση
Σε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου.
περισσότερα >
 
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ASSOCIATED PRESS & WASHINGTON POST

Στον Τύρναβο για τσίπουρο δύο διεθνή ΜΜΕ


E-mail Εκτύπωση
  Oδοιπορικό στον Τύρναβο για τις επιπτώσεις από την αύξηση του φόρου στο τσίπουρο έκανε το διεθνές ειδησεογραφικό Associated Press και η εφημερίδα Washington Post. Ο Ντέρεκ Γατόπουλος, συνεργάτης του AP, βρέθηκε στο τσιπουράδικο «Στατήρης» στον Τύρναβο. Το δημοσίευμα έχει τίτλο, «η αύξηση φόρου σε ένα απλό ποτό απειλεί το μέλλον μιας ολόκληρης πόλης».
περισσότερα >
 
ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Κέρδισε 25.000 παίζοντας ΠΡΟΤΟ


E-mail Εκτύπωση
  Το ποσό των 25.000 ευρώ κέρδισε ένας τυχερός στη Φαρκαδόνα Τρικάλων παίζοντας ένα δελτίο ΠΡΟΤΟ.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
  Σε πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση για την κάλυψη άμεσων αναγκών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, μέχρι τις 30/06/2016 με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.
περισσότερα >
 
ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Άνθιμος: "Παράνομοι οι ομοφυλόφιλοι"


E-mail Εκτύπωση
Με τους ομοφυλόφιλους τα έβαλε για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Ανθιμος, χαρακτηρίζοντάς τους, παράνομους.
περισσότερα >
 
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ 64-73

Νίκη για τα Τρίκαλα στην έδρα του Κόροιβου


E-mail Εκτύπωση
  Με μια αντεπίθεση που ξεκίνησε στα μισά της τρίτης περιόδου, τα Τρίκαλα κατάφεραν να νικήσουν μέσα στην Ήλιδα του Κόροιβου με 64-73 και να ξεκινήσουν «με το δεξί» τις υποχρεώσεις τους στη φετινή «Basketleague ΣΚΡΑΤΣ», σε έναν αγώνα που τα είχε όλα.
περισσότερα >
 
ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Τσίπρας


E-mail Εκτύπωση
  H ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι κυβερνητικές προτεραιότητες στους προσεχείς μήνες ήταν οι δύο άξονες στους οποίους κινήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα εκλέξει νέο γραμματέα και θα συμπληρώσει τα κενά στην Πολιτική Γραμματεία.
περισσότερα >
 
ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κέρδισε και μέσα στο Αίγιο η ΑΕΛ


E-mail Εκτύπωση
  "Αφεντικό" της Football League όντας η μόνη ομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες παραμένει η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε και τον Παναιγιάλειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παίρνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 19'.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ

Την Κυριακή χειροτονείται ο Χρυσόστομος


E-mail Εκτύπωση
    Στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα θα λάβει χώρα η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Τρίκκης, Χρυσόστομου.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα


E-mail Εκτύπωση
Τη συμμετοχή του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο δημαρχείο του Βόλου, δηλώνει με ανακοίνωση του το “Ξεκίνημα Μαγνησίας” υποδεικνύοντας ποιους θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση στο Κυνοκομείο των Γλαφυρών.
περισσότερα >
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ

«Το τσακμάκι του Τσιτσάνη» στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
   "Οταν συμβεί στα πέριξ...", το "τσακμάκι του Τσιτσάνη" παίρνει φωτιά. Δημιουργεί ηχητικές ταυτίσεις και παρηχήσεις και ... "τσακ -τσακ" φτάνει και στη Θεσσαλονίκη και εκτίθεται μαζί με περίπου 30 ακόμη έργα προκειμένου να τιμήσει και εικαστικά τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ

Μακελειό με 86 νεκρούς στην Άγκυρα


E-mail Εκτύπωση
  Δύο ισχυρές εκρήξεις προκάλεσαν μακελειό στην Αγκυρα, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες και χαοτικές εικόνες.
περισσότερα >
 
ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ

Νεκρός ποδοσφαιριστής του Γ.Σ Αλμυρού


E-mail Εκτύπωση
Ο Αποστόλης Πλασταράς είναι τελικά ο νεκρός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αλμυρού. Το αμάξι του 31χρονου αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί και να παρασυρθεί από επερχόμενο όχημα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΕΣ

Εκλεψαν 120 κιλά κάστανα στην Αγιά


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθησαν χθες (09-10-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, δύο ημεδαποί, ένας 71χρονος και μια 62χρονη, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν από αγρόκτημα 68χρονης ημεδαπής κάστανα, βάρους (120) κιλών περίπου.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ 2016

Εως 30.000 ευρώ το αφορολόγητο στον ΕΝΦΙΑ


E-mail Εκτύπωση
Τη θέσπιση αφορολόγητου ορίου για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) του 2016 σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την ένταξη στα σχέδια πόλεων εκτάσεων της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας που υπάρχουν πολυτελείς κατοικίες και σήμερα πληρώνουν ελάχιστο φόρο. Εξετάζεται επίσης η αύξηση των συντελεστών του συμπληρωματικό φόρου για τις μεγάλες περιουσίες με στόχο όλες οι αλλαγές να οδηγήσουν στην ελάφρυνση κυρίως των αστικών ακινήτων που σήμερα υπερφορολογούνται.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Βόλος: Μαθήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι


E-mail Εκτύπωση
Απρόοπτη τροπή πήρε ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού σε σχολείο του Βόλου. Μαθήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ αγωνιζόταν με δεμένα μάτια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

To σχέδιο της NASA για να κατοικηθεί ο Άρης!


E-mail Εκτύπωση
Αποικίες, όπου οι άνθρωποι θα ζουν και θα εργάζονται εντελώς ανεξάρτητα από τη Γη, σχεδιάζει να φτιάξει μέχρι το 2030 στον πλανήτη Άρη η NASA.
περισσότερα >
 
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τροχαίο με έναν νεκρό στον Αλμυρό


E-mail Εκτύπωση
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αλμυρού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα.
περισσότερα >
 
«ΠΑΡΑΞΕΝΗ» ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Άνοιξαν 12 αποθήκες πολυκατοικίας στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Τους δράστες μιας «παράξενης» διάρρηξης, που καταγγέλθηκε χθες, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. Αφού προχθές βράδυ, άγνωστοι δράστες άνοιξαν και τις 12 αποθήκες στο υπόγειο πολυκατοικίας στη συνοικία του Αγ. Αθανασίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η δράση των αγνώστων πρέπει να ήταν στοχευμένη αναζητώντας, το πιθανότερο, χρήματα ή χρυσαφικά.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο


E-mail Εκτύπωση
Χαλάει ο καιρός από σήμερα Σάββατο με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ τα φαινόμενα την Κυριακή θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.
περισσότερα >
 
ANAZHTETAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤIΚΗ

Εξαφανίστηκε 66χρονος στην Τσαγκαράδα


E-mail Εκτύπωση
Τα ίχνη ενός άνδρα αναζητά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αύξηση στην αγορά αυτοκινήτων για το 2015


E-mail Εκτύπωση
Αύξηση της τάξης του 8,7% εμφανίζει η αγορά αυτοκινήτων για το 2015, όπως αναφέρουν τα τελευταία επίσημα στοιχεία.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Aρση ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου


E-mail Εκτύπωση
Διαβιβάστηκε στη Βουλή η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής προκειμένου να αρθεί η ασυλία του και να καταστεί εφικτή η άσκηση ποινικής δίωξης. Αφορά το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και σε ηχογραφημένες συνομιλίες του Νίκου Μιχαλολιάκου με στελέχη της Χρυσής Αυγής όπου γίνονται απειλητικές αναφορές σε πρόσωπα των ΜΜΕ,πολιτικούς κ.α.
περισσότερα >
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΛΑ

1.047 παραβιάσεις σε 1.440 ημέρες


E-mail Εκτύπωση
Καθημερινές παραβιάσεις στη ζώνη απαγόρευσης της Κάρλας, καταγράφουν οι φύλακες που απασχολούνται στο Φορέα Διαχείρισης. Στις 1.057 ανέρχονται αριθμητικά οι παραβιάσεις που έχουν καταγραφτεί σε σύνολο 1.440 ημερών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δηλαδή!
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Από μισθούς, συντάξεις ξεκινούν οι κατασχέσεις


E-mail Εκτύπωση
Διευκρινίσεις σχετικά τα νέα ακατάσχετα όρια μισθών και συντάξεων από οφειλές προς το δημόσιο δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για τα νέα ακατάσχετα όρια που ισχύει από 19 Αυγούστου βάση του εφαρμοστικού νόμου που ψηφίστηκε στη Βουλή.
περισσότερα >
 
ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

Το πρώτο νησί χωρίς πλαστικές σακούλες


E-mail Εκτύπωση
Καινοτόμο πρόγραμμα υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αλόννησο, με στόχο να αποτελέσει το πρώτο νησί το οποίο δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σακούλες. Το πρόγραμμα «Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες» έχει ως στόχο τη δραστική μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας μεταφοράς σε ένα νησί με ιδιαίτερη περιβαλλοντική αξία, καθιστώντας στην πράξη την Αλόννησο το πρώτο νησί «χωρίς πλαστική σακούλα» στην Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας


E-mail Εκτύπωση
Τα τέλη κυκλοφορίας και η φορολογία των αυτοκινήτων είναι ένα από τα ζητήματα που εξετάζουν στο ΥΠΟΙΚ και αναμένονται αλλαγές ακόμα και πριν από το 2016.
περισσότερα >
 
ΠΗΛΙΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΑΣΣΌΝΑ

Ξεκινάει το 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου


E-mail Εκτύπωση
Το περίφημο 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου ταξιδεύει το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Πήλιο, με πρωτοβουλία της Λέσχης Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας και του Δικτύου «Περραιβία».
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ

Τα πρωτότοκα παιδιά έχουν αυξημένη μυωπία


E-mail Εκτύπωση
Μέχρι σήμερα τα πρωτότοκα παιδιά τα συνόδευε μόνο η φήμη των "κακομαθημένων".
περισσότερα >
 


Σελίδα 82 από 565

Σπιτική μελόπιτα
η συνταγή της
ημέρας
Σπιτική μελόπιτα ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Υπόθεση Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές τ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

kosmoslarissa

logo trikalaenimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


karta agroti 300x250

coffee food 300 neo

athens greece new

selfhelpbanner

litrokapis klima 2016

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336