ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
23:00
[22:32] Iσοβίτης έκανε εμπόριο εκρηκτικών[21:32] Εξαφανίστηκε τρόφιμος Ιδρύματος στον Βόλο[20:32] «Η χρηματοδότηση μπορεί να φέρει ανάκαμψη»[20:01] Πρόοδος στo χτύπημα της φοροδιαφυγής[19:01] Πρόγραμμα προσλήψεων 10.000 ανέργων [18:32] Επιδρομή από τρωκτικά & κατσαρίδες[18:02] Βομβάρδισαν σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα[17:32] Βρέχει… λουκέτα στην εστίαση στον Βόλο[17:01] Συνετρίβη αεροσκάφος της Air Algerie [16:31] Καλή χρονιά για τα βαμβάκια της Μαγνησίας[22:32] Iσοβίτης έκανε εμπόριο εκρηκτικών[21:32] Εξαφανίστηκε τρόφιμος Ιδρύματος στον Βόλο[20:32] «Η χρηματοδότηση μπορεί να φέρει ανάκαμψη»[20:01] Πρόοδος στo χτύπημα της φοροδιαφυγής[19:01] Πρόγραμμα προσλήψεων 10.000 ανέργων [18:32] Επιδρομή από τρωκτικά & κατσαρίδες[18:02] Βομβάρδισαν σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα[17:32] Βρέχει… λουκέτα στην εστίαση στον Βόλο[17:01] Συνετρίβη αεροσκάφος της Air Algerie [16:31] Καλή χρονιά για τα βαμβάκια της Μαγνησίας
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ

Στήριξη του Δήμου Βόλου στο Μουσικό Σχολείο


E-mail Εκτύπωση
Τη στήριξη του Δήμου Βόλου εξέφρασε η Αντιδήμαρχος, Ν. Οικονόμου, στο αίτημα αντιπροσωπείας μαθητών του Μουσικού Σχολείου που έκαναν παράσταση για να ζητήσουν τη συνδρομή του Δήμου στο ζήτημα της συνέχισης της δωρεάν σίτισης των μαθητών του σχολείου τους.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνο Συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια


E-mail Εκτύπωση
Πρόταση νόμου που κατοχυρώνει το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης και εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου κατέθεσε την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ 2012

«Xάθηκαν» 188 μικρομεσαίες επιχειρήσεις


E-mail Εκτύπωση
Ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Μαγνησίας, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν αυτές να επιβιώσουν στην περίοδο της κρίσης, κατέδειξε η ημερίδα που πραγματοποίησε το απόγευμα, η εταιρία FBS, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

Δύο αγνοούμενοι στη Ρόδο


E-mail Εκτύπωση
Δύο άτομα αγνοούντο έως αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Ρόδο, ενώ τεράστιες είναι οι ζημιές στο νησί, από την κακοκαιρία που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα.
περισσότερα >
 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ

Τσιπουροκατάνυξη… on line στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Τσιπουράδικα οn line από χθες μέσω της ιστοσελίδας www.tsipouradikavolou.gr, που δημιούργησε και ανέβασε στο διαδίκτυο ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας.
περισσότερα >
 
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Οι επιπτώσεις του ηλεκτρονικού εγκλήματος


E-mail Εκτύπωση
Iδιαίτερα ανήσυχοι για την ασφάλεια του Διαδικτύου είναι οι χρήστες του μέσου αυτού στην ΕΕ, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρομέτρου που δημοσιεύτηκε σήμερα.
περισσότερα >
 
ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Υπόγειοι αγωγοί άρδευσης στην Ελασσόνα


E-mail Εκτύπωση
Στην τοποθέτηση υπόγειων αρδευτικών αγωγών άρδευσης στο Δ. Δ Παλαιοκάστρου Ελασσόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή της σύμβασης προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, προχωρά η αντικατάσταση του υπάρχοντος επιφανειακού δικτύου με την τοποθέτηση 3.000 μ υπόγειων αρδευτικών αγωγών για την κάλυψη των αναγκών 600 στρεμμάτων της ευρύτερης περιοχής.
περισσότερα >
 
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Νέα έρευνα για την απεργία στα ΑΕΙ


E-mail Εκτύπωση
Νέα εισαγγελική έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που αφορά την 19η Νοεμβρίου έως και σήμερα.
περισσότερα >
 
ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Ταρακουνήθηκε και η Θεσσαλία από το σεισμό μεγέθους 4 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε 12 λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Διακανονισμοί και μέσω τηλεφώνου στη ΔΕΗ


E-mail Εκτύπωση
Μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11770 θα μπορούν πλέον να ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ οι καταναλωτές, καθώς έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία η νέα γραμμή εξυπηρέτησης.
περισσότερα >
 
ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ

Νεκρή αρκούδα στην Καλαμπάκα


E-mail Εκτύπωση
«Πάγωσε» το αίμα των κατοίκων του δημοτικού διαμερίσματος Γάβρου στην Καλαμπάκα όταν, ενώ κυνηγούσαν στο δάσος Ριγκλόβο, βρέθηκαν μπροστά σε μια αρκούδα ασυνήθιστα μεγάλων διαστάσεων! Γρήγορα, όμως, αντιλήφθηκαν πως ήταν νεκρή.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣH ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 9ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Φοροδιαφεύγουν 1 στις 2 επιχειρήσεις


E-mail Εκτύπωση
Φορολογικές παραβάσεις σχεδόν στις πέντε από τις δέκα επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν στο 9μηνο 2013, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
περισσότερα >
 
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οκτώ θέσεις στη ΔΕΗ Λάρισας


E-mail Εκτύπωση
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχής Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 22/11/13


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες
περισσότερα >
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

Μέρκελ: Έχετε σημειώσει πρόοδο


E-mail Εκτύπωση
Η Ελλάδα έχει σημειώσει ήδη αξιοσημείωτα αποτελέσματα, τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, μετά τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρέπει να λάβει ακόμη δύσκολες αποφάσεις.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 51ΧΡΟΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Χρυσαυγίτης με παράνομο οπλισμό στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη χθες, σε περιοχή της Μαγνησίας, 51χρονος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
περισσότερα >
 
XBOX ONE ENANTION PLAYSTATION 4

«Τιτανομαχία» στις κονσόλες παιχνιδιών


E-mail Εκτύπωση
Με την πώληση του Xbox One της Microsoft να ξεκινά σήμερα, εντός μικρού χρονικού διαστήματος μετά την κυκλοφορία του Playstation 4 από τη Sony στις ΗΠΑ, αρχίζει και επίσημα η «μάχη τιτάνων» μεταξύ των δύο κυριάρχων στις κονσόλες παιχνιδιών, εν όψει των Χριστουγέννων.
περισσότερα >
 
ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ

Σε 6 μήνες έκλεψαν 183 μετασχηματιστές!


E-mail Εκτύπωση
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), εγκληματική οργάνωση, που ενέχεται σε σωρεία υποθέσεων κλοπών χαλκού προερχόμενου από μετασχηματιστές του δικτύου της Δ.Ε.Η. από αγροτικές περιοχές του νομού Καρδίτσας.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Ο «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

Ελένη Φουρέιρα και άλλες εκπλήξεις...


E-mail Εκτύπωση
Mια εβδομάδα απέμεινε για την επίσημη έναρξη του «Μύλου των Ξωτικών» (29 Νοεμβρίου) στα Τρίκαλα και η οργανωτική επιτροπή μαζί με τα συνεργεία, εργάζονται πυρετωδώς για το στήσιμο του μεγάλου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Οι εναλλακτικές μορφές θέρμανσης


E-mail Εκτύπωση
Όπως τα περισσότερα αντικείμενα -προϊόντα ανθρώπινης δημιουργίας-, έτσι και οι... εναλλακτικές πηγές ενέργειας έχουν τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματά τους.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ “MILLENIUM”

Το «Zagorin» στα ρωσικά σούπερ μάρκετ


E-mail Εκτύπωση
Προς οριστικοποίηση βαίνει η συνεργασία της Ρωσικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Millenium", με τους συνεταιρισμούς της Μαγνησίας, με στόχο την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων στη ρωσική αγορά.
περισσότερα >
 
ΤΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ

Ο «λογαριασμός» για τις γονικές παροχές


E-mail Εκτύπωση
Χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία αποτελεί η μεταβίβαση ακινήτων, ιδιαίτερα όσον αφορά τις γονικές παροχές, καθώς εκτός από τον φόρο που θα υπολογίσει η Εφορία κατά την μεταβίβαση, θα πρέπει να πληρωθούν ο συμβολαιογράφος, το Ταμείο Νομικών και άλλες υποχρεώσεις.
περισσότερα >
 
ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ζητούν σόμπα για το παιδί τους με... αγγελία


E-mail Εκτύπωση
«Γροθιά στο στομάχι» από μικρή αγγελία που φιλοξενήθηκε σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων, μέσα από την οποία οικογένεια με μικρό παιδάκι ζητά... ξυλόσομπα για να ζεσταθεί.
περισσότερα >
 
ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ

Θετικά σημάδια για την υγεία της Μυρτούς


E-mail Εκτύπωση
Την πρώτη της έξοδο από το νοσοκομείο «Σπόλτιγκ» της Βοστώνης όπου νοσηλεύεται, έκανε η 16χρονη Μυρτώ από την Πάρο προκειμένου να επισκεφθεί με την μητέρα της την ελληνική Εκκλησία όπου τελέσθηκε Ευχέλαιο και Παράκληση για την υγεία της.
περισσότερα >
 
ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρέθηκε χθες στην Αγρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο πλαίσιο ερευνών της υπηρεσίας για τις διασυνδέσεις ατόμων με την «Χρυσή Αυγή».
περισσότερα >
 
ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΚΨΜ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Aκριβαίνει ο καφές για τους φαντάρους


E-mail Εκτύπωση
Τα ΚΨΜ των στρατοπέδων θα περάσουν στην εκμετάλλευση ιδιωτών και ακούγονται φωνές που θα ακριβύνουν τα προϊόντα για τους φαντάρους. Ηδη το ΚΨΜ στον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία oπως γράφει το onalert.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σκιές στις λίστες της κινητικότητας


E-mail Εκτύπωση
Φωνές για «μαγειρέματα» στη λίστα των εργαζομένων που είναι υποψήφιοι να αποχωρήσουν με το μέτρο της κινητικότητας, ακούγονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 97.343 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

«Μπλόκο» στα δάνεια του ΟΕΚ από την τρόικα


E-mail Εκτύπωση
Τριπλό βέτο έθεσε η τρόικα στη ρύθμιση 97.343 κόκκινων δανείων του ΟΕΚ, στην αύξηση προσωρινής σύνταξης και στη συνταξιοδότηση αγροτών στα 62, βγάζοντας από το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και τις τρεις ευνοϊκές διατάξεις.
περισσότερα >
 
ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ 3.713 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ

Μία καταδίκη για τη χασισοφυτεία της Ρεντίνας


E-mail Εκτύπωση
Μόνο ο «φύλακας» της τεράστιας χασισοφυτείας, που είχε αποκαλυφθεί από την αστυνομία, τον Ιούλιο του 2012 στην περιοχή Ρεντίνας Καρδίτσας, «πλήρωσε το μάρμαρο» και καταδικάστηκε προχθές νωρίς το βράδυ από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 2 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ

Kαθοριστικό ραντεβού Σαμαρά με Μέρκελ


E-mail Εκτύπωση
Κρίσιμη συνάντηση, τόσο για την ουσία του ελληνικού προγράμματος όσο και για το κλίμα μέσα στο οποίο θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα το επόμενο διάστημα, έχει σήμερα το πρωί, στο Βερολίνο, ο κ. Αντ. Σαμαράς με τη Γερμανίδα καγκελάριο.
περισσότερα >
 
H ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Ανθούν οι παραδοσιακές τέχνες στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Στις παραδοσιακές τέχνες στρέφεται το ενδιαφέρον δεκάδων άνεργων συμπολιτών, οι οποίοι επιλέγουν μεταξύ άλλων την Αγιογραφία, προκειμένου να εξασφαλίσουν εργασία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ξηροί καρποί για υγιή καρδιά


E-mail Εκτύπωση
Παρά την διαδεδομένη αντίληψη πως οι ξηροί καρποί παχαίνουν, ερευνητές του Χάρβαρντ απέδειξαν πως όχι μόνο αδυνατίζουν, αλλά είναι και ιδιαιτέρως ωφέλιμοι για την υγεία καθώς προστατεύουν από καρδιακά νοσήματα και τον καρκίνο.
περισσότερα >
 
TΡΙΚΑΛΑ: ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Σύνθημα νίκης από τον Κώστα Φλεβαράκη


E-mail Εκτύπωση
Η προσήλωση των παικτών στην άμυνα και η βελτίωση στα αμυντικά ριμπάουντ είναι οι τομείς που θα δώσουν στην ομάδα των Τρικάλων τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο μεθαυριανό κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΛΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παράνομη η απεργία στα ΑΕΙ


E-mail Εκτύπωση
Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, όπως και την προηγούμενη Δευτέρα, έκρινε το Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.
περισσότερα >
 
H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ

Aπό το Αλκαζάρ ξανά στο... Αλκαζάρ


E-mail Εκτύπωση
Τρία χρόνια μετά το τελευταίο ματς της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και τη μετακόμιση στο ολοκαίνουργο AEL FC ARENA, η ΑΕΛ έκανε γενικό... restart και επέστρεψε στην ιστορική της έδρα.
περισσότερα >
 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΟΑΕΔ: 115.000 αιτήσεις για 27.948 θέσεις!


E-mail Εκτύπωση
Το αδιέξοδο της ανεργίας οδήγησε περίπου 115.000 εγγεγραμμένους ανέργους του ΟΑΕΔ να υποβάλουν αιτήσεις για να υπαχθούν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που προσφέρει 27.948 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε φορείς του Δημοσίου, με μισθό έως 490 ευρώ τον μήνα.
περισσότερα >
 
ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπαίνει τάξη στο δημόσιο χώρο


E-mail Εκτύπωση
Mετά από την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας ήταν επόμενο να αυξηθούν και τα κρούσματα αυθαιρεσίας στους δημόσιους χώρους της πόλης των Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ

Συμπληρώματα διατροφής σε σούπερ-μάρκετ


E-mail Εκτύπωση
Απελευθερώνεται η διάθεση των συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία εκτός από τα φαρμακεία, θα πωλούνται πλέον και στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.
περισσότερα >
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

Έργα στο Παλαιό Τρίκερι Μαγνησίας


E-mail Εκτύπωση
Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καλτσογιάννη με το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Νικόλαο Φουρτούνα πραγματοποιήθηκε στη Π.Ε. Μαγνησίας, για να εξετασθεί η πρόοδος των διαδικασιών ολοκλήρωσης των φακέλων των έργων στο Παλαιό Τρίκερι, που περιλαμβάνονται στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσων (ΟΣΑΝ) και εκπονούνται με ευθύνη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Τα μέτρα για τη συγκέντρωση 2,96 δις ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Επιλεκτικά και στοχευμένα μέτρα, αντί για «οριζόντιες» μειώσεις μισθών και συντάξεων, δεσμεύεται πως θα λάβει η κυβέρνηση το 2014, με στόχο να εκμηδενίσει το δημοσιονομικό κενό και θα εμφανίσει τελικά και δημοσιονομικό πλεόνασμα 205 εκατ. ευρώ .
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τις επόμενες μέρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις έντονες καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Τελικοί πίνακες με τους «διαθέσιμους»


E-mail Εκτύπωση
Τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για το προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαμαρτύρονται οι αγρότες στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ στη Λάρισα πραγματοποίησαν αγρότες από τη Θεσσαλία, όπου κατέθεσαν και σχετικά υπομνήματα.
περισσότερα >
 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Μετακίνηση των δημοτικών αστυνόμων


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησε η διαδικασία επανατοποθέτησης δημοτικών αστυνομικών, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας, με τη συνεδρίαση του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
περισσότερα >
 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σπουδές …εκτός «κοιτάζουν» οι φοιτητές


E-mail Εκτύπωση
Ημερίδα με θέμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό», πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο αμφιθέατρο του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ημερίδα, ήταν μια συνδιοργάνωση της Δ.Α.Σ.Τ.Α και του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στόχος της ήταν η ενημέρωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου, γύρω από τις υποτροφίες που προσφέρουν τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Πρωτογενές πλεόνασμα το 2014


E-mail Εκτύπωση
Πρωτογενές πλεόνασμα 812 εκατ. ευρώ για το 2013 προβλέπει το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσιάζοντας αναλυτικά τον προϋπολογισμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
περισσότερα >
 
ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Πουλούσαν ηρωίνη και πλαστά cd


E-mail Εκτύπωση
Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Λάρισα, ένας 46χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ένας 30χρονος Πακιστανός για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
περισσότερα >
 
ΟI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Έρχονται προσλήψεις στο ΕΣΥ


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησε η διαδικασία των προσλήψεων στο ΕΣΥ, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς έδωσε το «πράσινο» φως για την πρόσληψη 400 γιατρών και 100 νοσηλευτών έως το τέλος του χρόνου και άλλων 500 γιατρών και 300 γιατρών το πρώτο εξάμηνο του 2014.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 21/11/13


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες
περισσότερα >
 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1,2 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημοπρατείται το νέο νηπιαγωγείο Νίκαιας


E-mail Εκτύπωση
Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει ένα ακόμη έργο στον τομέα της εκπαίδευσης, που πρόκειται να δώσει λύση στο πρόβλημα της στέγασης του νηπιαγωγείου Νίκαιας.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ποιες σχολές μένουν εκτός Μηχανογραφικού


E-mail Εκτύπωση
Εκτός μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων θα είναι οι Σχολές της Αστυνομίας.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Στόχος η μόνιμη σύνδεση με Γερμανία


E-mail Εκτύπωση
Ρεαλιστική επιδίωξη είναι σε ετήσια βάση η αεροπορική σύνδεση με Γερμανία, ενώ σε θερινή περίοδο, σύνδεση με Αγγλία, Ιταλία και Μόσχα.  
περισσότερα >
 
ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ένας στους τρεις δουλεύει χωρίς να πληρώνεται


E-mail Εκτύπωση
Παρατεταμένη ύφεση και υψηλή ανεργία έχουν μετατρέψει σε «ζούγκλα» την αγορά εργασίας, με τους εργαζόμενους να φθάνουν στο σημείο να δουλεύουν αδιαμαρτύρητα απλήρωτοι για πολλούς μήνες προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους.
περισσότερα >
 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

Ένα τζάκι ρυπαίνει όσο 1.000 αυτοκίνητα!


E-mail Εκτύπωση
Ημερίδα με τίτλο: «Αιθαλομίχλη, θέρμανση, εξοικονόμηση ενέργειας» διοργανώνει ο Δήμος Βόλου μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος, το οποίο συστάθηκε και λειτουργεί στο πλαίσιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν το περιβάλλον και την προώθηση λύσεων στα προβλήματα.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Κάθε μέρα βγαίνουν στο «σφυρί» 56 σπίτια


E-mail Εκτύπωση
Τα χρέη στο δημόσιο φέρνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων. Από τις αρχές τους χρόνου χιλιάδες είναι οι οφειλέτες, ακόμη και μικρών ποσών, που είδαν το λογαριασμό τους στην τράπεζα και δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ και οι πλειστηριασμοί ακινήτων πολλαπλασιάστηκαν.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Καρδιτσιώτης με 8 κιλά κοκαΐνη από Βενετία


E-mail Εκτύπωση
Ένας 26χρονος από χωριό του νομού Καρδίτσας εμπλέκεται σε υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με φορτηγό, που όπως αποκαλύφθηκε σε έλεγχο την περασμένη Δευτέρα στο λιμάνι της Πάτρα.
περισσότερα >
 
Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ Κ.Ο.

Βαβέλ θυμίζει το ΠαΣοΚ


E-mail Εκτύπωση
Με όλα τα μέτωπα ανοιχτά παραμένει ο κ. Ευ. Βενιζέλος, μετά τη χθεσινή εκδήλωση ξαφνικής αδιαθεσίας, η οποία, σύμφωνα με συνεργάτες του, οφείλεται στην κόπωση από τις διαρκείς πτήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναβλήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, όπως άλλωστε και όλες οι δραστηριότητες του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Εξωτερικών.
περισσότερα >
 
ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Δίγλωσση ξενάγηση στη Μακρυνίτσα


E-mail Εκτύπωση
Χώρος τουριστικής πληροφόρησης οργανώθηκε και λειτουργεί στη Μακρινίτσα από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την παροχή μέσων και υπηρεσιών για την ξενάγησή τους σ' έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Στο Βερολίνο αύριο ο Πρωθυπουργός


E-mail Εκτύπωση
Με θετικά σχόλια για τις ελληνικές προσπάθειες, δέσμευση για τήρηση των συμφωνηθέντων και από πλευράς εταίρων, αλλά χωρίς «δώρα» σε ό,τι αφορά την εν εξελίξει δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα, υποδέχεται αύριο η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.
περισσότερα >
 
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

135 συλλήψεις για χρέη στο δεκάμηνο


E-mail Εκτύπωση
Άλλοι 135 οφειλέτες του ελληνικού δημοσίου πέρασαν από τη διαδικασία της σύλληψης και της ποινικής διαδικασίας βεβαίωσης των οφειλών τους στη Θεσσαλία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για το δεκάμηνο του 2013.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Παραμένει το αδιέξοδο στους πλειστηριασμούς


E-mail Εκτύπωση
Στον θεσμό της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης και στη θέσπιση ενός κώδικα ορθών πρακτικών αναζητείται η λύση στον «γόρδιο δεσμό» των πλειστηριασμών.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ

Στη φυλακή Λαρισαίος για αποπλάνηση


E-mail Εκτύπωση
Ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε άνδρα κάτοικο Λάρισας, για αποπλάνηση αγοριού γύρω στα 13, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Λάρισα.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Κάθε μήνα η πληρωμή στον ΟΑΕΕ


E-mail Εκτύπωση
Τρεις τροπολογίες για τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) θα συνοδεύουν το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το οποίο –εκτός απροόπτου κι εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των υπογραφών– αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή.
περισσότερα >
 
«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Κινητοποίηση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έπειτα από απόφαση που έλαβαν στη σημερινή τους Γενική Συνέλευση.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας


E-mail Εκτύπωση
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από απόψε το βράδυ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
περισσότερα >
 
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δράσεις υποστήριξης των επιχειρήσεων


E-mail Εκτύπωση
Ποικίλες υπηρεσίες προσφέρει η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τις επιχειρήσεις του νομού μας μέσω των ψηφιακών δράσεων που αναπτύσσει. Μέσω της ιστοσελίδας οι επιχειρήσεις του νομού μας μπορούν να προβληθούν και να δημιουργήσουν ακόμα και το δικό τους e-shop.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΩΣ ΤΟ 2015

Γρήγορο διαδίκτυο και στην ύπαιθρο


E-mail Εκτύπωση
Έως το 2015 αναμένεται να αποκτήσουν πρόσβαση στο γρήγορο ίντερνετ 5.100 αγροτικές και νησιωτικές περιοχές, οι κάτοικοι των οποίων δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, που αντιστοιχούν στο 40% της ελληνικής επικράτειας σύμφωνα με το υπουργείο υποδομών.
περισσότερα >
 
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τελείωσαν τα εμβόλια κατά της γρίπης


E-mail Εκτύπωση
Όποιος πρόλαβε ... εμβολιάστηκε! Τελείωσαν τα αποθέματα αντιγριπικών εμβολίων στην Καρδίτσα, τόνισε στη «Γνώμη» ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Γιάννης Γκορτσίλας,ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη αυτή.
περισσότερα >
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Καμία χειροπιαστή πρόοδος με την τρόικα


E-mail Εκτύπωση
Χωρίς να έχει σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος -πόσο μάλλον συμφωνία- σε κανένα από τα κρίσιμα θέματα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα, με την τρόικα.
περισσότερα >
 
ΝΕΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

80 θέσεις εργασίας στο «Μουσικό Χωριό»


E-mail Εκτύπωση
Ογδόντα (80) συνολικά άτομα θα ωφεληθούν από τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της λειτουργίας του «Μουσικού Χωριού», το οποίο σχεδιάζει η δημοτική αρχή μέσω της εταιρείας e-trikala.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Έρχεται το ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο


E-mail Εκτύπωση
Το ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, από ό, τι φαίνεται γίνεται σύντομα πραγματικότητα και τα οφέλη είναι αρκετά, σύμφωνα με τους ειδικούς.
περισσότερα >
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Σε ετοιμότητα η Μαγνησία ενόψει του χειμώνα


E-mail Εκτύπωση
Μετά από σχετική πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Καλτσογιάννη και του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Λεωνίδα Ρίνη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων.
περισσότερα >
 
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Το 38% των Ελλήνων δανείζεται


E-mail Εκτύπωση
Σε πρωτοφανή βαθμό επηρεάζει η οικονoμική κρίση τη δυνατότητα των Ευρωπαίων να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η κατάσταση στην Ελλάδα περιγράφεται ως η χειρότερη σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ.
περισσότερα >
 
Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Nέα σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Ενας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
περισσότερα >
 
ΜΕΙΩΘΗΚΕ 5,5% Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Eurostat: Η Ελλάδα «γερνάει»


E-mail Εκτύπωση
Μείωση κατά 5,5% στον πληθυσμό της Ελλάδας, τη στιγμή που ο πληθυσμός της ΕΕ αυξήθηκε κατά μέσο όρο 2,2%, καταγράφουν τα δημογραφικά στοιχεία για το 2012 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τη Eurostat.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Είχαν στο σπίτι τους όπλα και ναρκωτικά


E-mail Εκτύπωση
Δύο άτομα συνελήφθησαν στον Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 35χρονος και μία 30χρονη, για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράβασης του νόμου περί όπλων.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΤΡΟΙΚΑΣ

Επισπεύδονται οι καταργήσεις οργανισμών


E-mail Εκτύπωση
Tην έγκριση για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο έργο της αναδιοργάνωσης του Δημοσίου έδωσαν οι εκπρόσωποι της τρόικας κατά τη δίωρη συνάντηση που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
περισσότερα >
 
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Eσβησε στο χειρουργείο 5χρονο αγγελούδι


E-mail Εκτύπωση
Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία, Πεδινό Καρδίτσας και Θεσσαλονίκη με το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον μικρό Ραφαήλ, το νήμα του οποίου έμελλε να κοπεί μόλις στα πέντε του χρόνια.
περισσότερα >
 
ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΑΕΙ

Επείγουσα έρευνα για τις απεργίες


E-mail Εκτύπωση
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, με αντικείμενο τη συνέχιση της κινητοποίησης των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.
περισσότερα >
 
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ «ΝΤΥΘΕΙ» ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ

Σε ετοιμότητα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου


E-mail Εκτύπωση
Να δουν «άσπρη μέρα» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ευελπιστούν οι επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτό και απεύχονται να ζήσουν την περσινή κατάσταση, όταν η προσέλευση ήταν μειωμένη κατά 40%, όπως επίσης και οι τζίροι τους.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
Την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μη συμμόρφωση με τους κανόνες της ΕΕ σχετικά με τον χρόνο εργασίας των ιατρών που απασχολούνται στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
περισσότερα >
 
ΕΠΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 20/11/13


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες.
περισσότερα >
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ποιες αποδείξεις δεν αναγνωρίζει η Εφορία


E-mail Εκτύπωση
Γι αυτή τη χρονιά θα πρέπει οι φορολογούμενοι να συνεχίσουν τη συλλογή αποδείξεων, η οποία θα πρέπει να φτάσει το 25% του μεικτού τους εισοδήματος, αλλιώς θα έρθει φόρος 22%. Μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα πρέπει να συμπληρωθεί αυτό το ποσό.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Βόλος: Μπέρδεμα με το ωράριο των εμπορικών


E-mail Εκτύπωση
Σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών προκαλεί το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε προχθές ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, καθώς τις δύο Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης δεν θα λειτουργήσουν τις ίδιες ώρες, όπως εξάλλου και ο νόμος ορίζει.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Κατάσχεση και για μη ληξιπρόθεσμες οφειλές


E-mail Εκτύπωση
Ούτε με την άκρη του ματιού τους δεν προλαβαίνουν να δουν χρήματα που τους οφείλει το Δημόσιο φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν απλώς βεβαιωμένες και όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περίσσευμα 10,8 εκ. στα θεσσαλικά νοσοκομεία


E-mail Εκτύπωση
Με περίσσευμα 10,8 εκατομμυρίων Ευρώ κλείνει η φετινή οικονομική χρονιά για τα Νοσοκομεία ευθύνης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΠΩΛΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στον εφιάλτη των ναρκωτικών από το σχολείο


E-mail Εκτύπωση
Μια νέα τραγική σελίδα γράφεται στην Ελλάδα της κρίσης, καθώς οι έμποροι ναρκωτικών σε μια προσπάθεια να «ρεφάρουν» από τις απώλειες τους λόγω της μείωσης των πωλήσεων «σκληρών» ναρκωτικών, έχουν διευρύνει το «πελατολόγιο» τους στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, τους οποίους προμηθεύουν με χασίς.
περισσότερα >
 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Ωφελήθηκαν 220 οικογένειες στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός των Τρικαλινών οικογενειών, οι οποίες λόγω της κρίσης, βλέπουν τα μέλη τους να μένουν άνεργα και ανασφάλιστα.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ TA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στα χαρτιά η πάταξη της φοροδιαφυγής


E-mail Εκτύπωση
Εξαγγελίες που διατυπώνονται συνήθως με στόμφο, και οι οποίες έχουν στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, αποδεικνύονται συνήθως γράμμα κενό περιεχομένου.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΝΑΣ»

Διεκδικούν την επιμέλεια της μικρής Μαρίας


E-mail Εκτύπωση
  Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας από τον οικισμό Ρομά των Φαρσάλων, η οποία απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο μήνα.
περισσότερα >
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Κονδύλιο 150.000 ευρώ για …γραβάτες


E-mail Εκτύπωση
Περίπου 150.000 ευρώ θα δαπανήσει το υπουργείο Εξωτερικών για γραβάτες και φουλάρια ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2014.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στάση αύριο στα Θεσσαλικά νοσοκομεία


E-mail Εκτύπωση
Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων και φορέων της Θεσσαλίας και θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ληφθείσα απόφαση των συλλόγων όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Δωρεάν θρεπτικό γεύμα σε 50.000 μαθητές


E-mail Εκτύπωση
Στην τάξη, έχει καλώς. Οταν χτυπάει το κουδούνι του διαλείμματος, όμως, οι μαθητές χωρίζονται σε όσους έχουν και όσους δεν έχουν μαζί τους κολατσιό. Σε εκείνους που μπορούν να ψωνίσουν κάτι από την καντίνα και σε αυτούς που θα πρέπει να περιμένουν να επιστρέψουν σπίτι για να φάνε ό,τι έχει το οικογενειακό τραπέζι.
περισσότερα >
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Διχάζει το παγοδρόμιο στον Ληθαίο


E-mail Εκτύπωση
Την αντίθεσή τους με την "παράλογη" όπως χαρακτηρίζουν απόφαση της υπηρεσίας της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων να μην δώσει άδεια για το στήσιμο και τη λειτουργία παγοδρομίου στο Ληθαίο ποταμό, κάτω από την κεντρική πεζογέφυρα, εκφράζει ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος της πόλης.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Βαθαίνει το χάσμα με την τρόικα


E-mail Εκτύπωση
Σε κρίσιμη πολιτική καμπή βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση. Αντιμέτωποι με ένα εμφανές αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την κόπωση των βουλευτών τους, τα ανοιχτά μέτωπα αντιπαράθεσης στην υγεία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σενάρια αποσταθεροποίησης, οι κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος καλούνται να οδηγήσουν τη δικομματική κυβέρνηση μέσα από ένα οικονομικό και πολιτική ναρκοπέδιο.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO

Κατακερματισμός δυνάμεων στον Δήμο Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» δημοσιεύει την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου στον Βόλο.
περισσότερα >
 
ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ

Καλά κρατεί το λαθρεμπόριο καυσίμων


E-mail Εκτύπωση
Ανοιχτά παραμένουν τα παράθυρα του λαθρεμπορίου στην αγορά καυσίμων, καθώς κρίσιμα μέτρα για την πάταξη του φαινομένου δεν εφαρμόζονται.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

8 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοινώνει η ΔΕΔΔΗΕ Βόλου.
περισσότερα >
 
ΧΡΥΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (1-1) ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας


E-mail Εκτύπωση
Ο Κώστας Μήτρογλου όπλισε, πυροβόλησε και έστειλε τους Ρουμάνους στον καναπέ τους και την Ελλάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας.
περισσότερα >
 


Σελίδα 82 από 345


Μπουρεκάκια με κιμά
η συνταγή της
ημέρας
Μπουρεκάκια με κιμά ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Το στίγμα της προδοσίας [Πολ Τζονστον]
Το στίγμα της προδοσίας [Πολ Τζονστον]
Έχοντας προσληφθεί από μια εταιρεία παραγωγής του Χόλιγουντ για να εντοπίσει ένα στέλεχός της που ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


taxydromos emagazine

athensgreece

Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τι έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί? Μην μπερδεύεστε, κρασί είναι, όχι συνταγή φαγητού. Σε εκθέσ...
περισσότερα >
Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
 
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΕΛΙΖΑ ΜΑΝΟΥ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336