ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
09:31
Thessalia News
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Κόντρα» οδηγών ταξί-Τροχαίας στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση PDF
Την αντίδραση των οδηγών ταξί προκάλεσε χθες η απόφαση του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας να μην επιτρέπει πλέον τη διπλοστάθμευση επαγγελματικών οχημάτων (ταξί) επί της Μεγ. Αλεξάνδρου στο ύψος της Κεντρικής πλατείας της Λάρισας. Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια και με αφορμή την οικονομική κρίση, έχει μειωθεί σημαντικά ο όγκος εργασίας των ταξιτζήδων με δραματική παράλληλα μείωση του τζίρου.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ

Νομική οδό αναζητούν οι πρυτάνεις


E-mail Εκτύπωση PDF
Οι δικηγόροι κατ' αρχήν, οι κινητοποιήσεις ακολούθως! Αυτά είναι τα μέσα που προκρίνουν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων για να «μπλοκάρουν» τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με βάση την απόφαση της κυβέρνησης. Σήμερα συγκαλείται στην Αθήνα έκτακτη συνεδρίαση –η τρίτη μέσα σε διάστημα επτά ημερών– της συνόδου πρυτάνεων, που θα συζητήσει και τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας χωρίς διαβούλευση με τα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Αντίστοιχη θεματική θα έχει και η έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα η σύνοδος προέδρων των ΤΕΙ.
περισσότερα >
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 40.000 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

«Παγώνουν» διατάξεις για το Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση PDF
«Παγώνουν» και αναμένεται να επανέλθουν επαναδιατυπωμένες στο επόμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι διατάξεις που αφορούν τη μονιμοποίηση περίπου 40.000 υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στο Δημόσιο.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ

Το 2016 έτοιμες οι σήραγγες Τεμπών


E-mail Εκτύπωση PDF
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο τμήμα Ευαγγελισμός - Σκοτίνα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, που περιλαμβάνουν τις μεγάλες σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα.
περισσότερα >
 
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόγραμμα εκπαίδευσης από το ΚΕΚ Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση PDF
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο «Τεχνικές Μουσικοθεραπείας για παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ): Ανάπτυξη Λόγου, Κοινωνικές Δεξιότητες, Σχολική Ενταξη».
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 8538

athensgreece


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
 
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336