ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
16:49
Thessalia News
ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Προβλήματα στην αγορά φαρμάκων


E-mail Εκτύπωση PDF
Για κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή διακίνησης των φαρμάκων στην ελληνική αγορά, προειδοποιεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με επιστολή του τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για πλαφόν παραγγελιών και παραδόσεις μόνο τοις μετρητοίς από τις φαρμακαποθήκες και χάσμα επικοινωνίας με τις φαρμακοβιομηχανίες.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φτωχαίνει


E-mail Εκτύπωση PDF
«Οι επιπτώσεις της κρίσης στα μακροοικονομικά μεγέθη και στην πραγματική οικονομία της χώρας, εμφανίζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με κάποια χρονική υστέρηση, αλλά με μεγαλύτερη ένταση. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας φτωχαίνει έντονα σε σχέση με το σύνολο της χώρας, όσον αφορά στο παραγόμενο προϊόν ανά κάτοικο, ενώ αντίστοιχη και ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η παραγόμενη προστιθέμενη αξία (ΑΠΑ), τόσο ως προς τη διαχρονική εξέλιξή της, από το 2009 μέχρι και το 2011, όσο και ως προς τη σχέση της με την αντίστοιχη ΑΠΑ στο σύνολο της Χώρας.
περισσότερα >
 
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ

Τραυματισμός 40χρονου Βολιώτη σε τροχαίο


E-mail Εκτύπωση PDF
Με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και κατάγματα στο σώμα, νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου ένας 40χρονος Βολιώτης, ο οποίος χθες το βράδυ, ενεπλάκη σε τροχαίο πλησίον του Πολιτιστικού Άλσους Νέας Ιωνίας.
περισσότερα >
 
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Στηρίξτε την ετυμηγορία του λαού


E-mail Εκτύπωση PDF
Να συνδράμουν στο να υποστηριχθεί η σαφής και ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού από το χτεσινό δημοψήφισμα για μια βιώσιμη λύση, ζήτησε, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο πρωθυπουργός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη σύσκεψη στο Προέδρικό Μέγαρο, η οποία ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.
περισσότερα >
 
ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Τατούλης, Δένδιας, Βορίδης


E-mail Εκτύπωση PDF
Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας του αποτελέσματος του χθεσινού δημοψηφίσματος, δύο βουλευτές της παράταξης και ένας περιφερειάρχης με δηλώσεις δίνουν το «παρών» και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι στις εσωκομματικές εκλογές.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 9004

athensgreece


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336