728x90 olimpos

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2018
21:18
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στροφή 180 μοιρών έκανε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με αποτέλεσμα να ανακαλέσει τη γνωμοδοτική απόφαση του 2013 για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την καύση υλικών της ΑΓΕΤ στον Βόλο.
Μέσα σε κλίμα πόλωσης, με τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αρνούνται να συμμετάσχουν στη διοίκηση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η συγκρότηση σε Σώμα του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας "Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας" (ΘΕΚ
Στο υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο όπως είπε έγινε χωρίς σχεδιασμό, αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
Τρέχει τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία ολοκλήρωσης της συναλλαγής μεταβίβασης του 97,2% της ΙΑΣΩ General στην CVC Capital Partners και τους εγχώριους συνεργάτες της και μαζί με αυτή και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που βρίσκεται στη Λάρισα.
Νέο ενδιαφέρον αποκτά η υπόθεση της φέτας, μετά την απόφαση των αδελφών Σαράντη (Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Ολυμπος, ΤΥΡΑΣ, Ροδόπη) να υιοθετήσουν την πρόταση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, για ασυμβίβαστο εισαγωγών αιγοπρόβειου γάλακτος και παρασκευής φέτας ΠΟΠ, σύμφωνα με σημερινό δημ
Την επένδυση της επέκτασης των αποθηκών της στην Κεντρική Ελλάδα, οι οποίες εδρεύουν στα Τρίκαλα, παρουσίασε την Τρίτη η Γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl.
Αθώους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας τους πέντε κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων τους ιδιοκτήτες - κατασκευαστές αδερφούς Μαλάκου, της Λάμκο, για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εμπορικό κέντρο Olympia Mall στο Αγναντερό Καρδίτσας στις 3 Ιουνίου του 2009.
«Καμπάνα» 16 ετών έπεσε στον Γιάννη Καρούζο, βασικό πρωταγωνιστή του αποκαλούμενου Καρούζος Gate, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Με αντικρουόμενες πληροφορίες για το πως πάει η αγορά αλλά και την είσοδο νέων παικτών, ο όμιλος METRO, που ελέγχει και το δίκτυο των My Market, συνεχίζει να αποτελεί σοβαρό παίκτη σε μια χρονική στιγμή που όλα στην οικονομία μοιάζουν με «κινούμενη άμμο».
 
Σελίδα 5 από 209

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336