rodopi 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
07:57
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη έκανε σήμερα το «τρένο των start uppers», που αποτελεί πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ) για τη δωρεάν μεταφορά των νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).
Η «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ» διενεργεί Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, την 15/10/2018, για την πώληση ιδιοκτησίας της που βρίσκεται στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, Δήμου Βόλου, Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας και περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω.
Mια «μπερδεμένη» υπόθεση, η οποία ξεκινά 3 δεκαετίες «πίσω» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» για την EBOΛ, σε μια εποχή που η γαλακτοβιομηχανία καταφέρνει να αντέξει στις πιέσεις της οικονομικής κρίσης και του κλάδου και να χαράξει μια νέα, ανοδική πορεία.
Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας συνεργάζονται για την δημιουργία Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου (Open Mall) στο κέντρο της πόλης (οδοί Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ανδρούτσου, Λαπιθών, Πόρου, πάροδος Ερμού) με στόχο την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της περιοχής παρέμβασης, μέσω υιοθέτηση
Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας χθες, παρουσιάστηκε από τον επ. καθηγητή Γιώργο Κ.Δ. Σαχαρίδη του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ο πλοηγός LIFE Green Your Move, που θα παρουσιαστεί στη ν πόλη του
Το πρώην σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, στο δρόμο Τρικάλων - Λάρισας, που λειτούργησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, βγάζει προς πώληση η ΑΤΕ Leasing στην τιμή των 970.000 ευρώ.
Νέος παίκτης εισέρχεται στο χώρο της τυποποίησης και συσκευασίας ελιάς στη Θεσσαλία.
Επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 163 εκατ. ευρώ «τρέχει» ο ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) στην Πελοπόννησο, με τις οποίες το συνολικό επενδυτικό του πλάνο εκτινάσσεται στα 672 εκατ. ευρώ.
Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου διοργανώθηκε για πρώτη φορά σήμερα στον Βόλο «Λευκή Νύχτα».
Μπορεί οι επενδύσεις και τα μεγάλα έργα υποδομής να είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίες, ιδίως στην εποχή μετά το τέλος των Μνημονίων, όμως οι προοπτικές παραμένουν ζοφερές.
 
Σελίδα 5 από 222

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336