olimpos amigdalo

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
19:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
  Mε εξαντλητικό μαραθώνιο 100 ημερών καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία η υπό τον Λουκά Παπαδήμο νέα κυβέρνηση της χώρας. Σε αυτό το τρίμηνο θα κριθεί η προσπάθεια που κάνει η χώρα να αποφύγει την χρεοκοπία.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που δέχθηκε το τηλεφώνημα του εντολοδόχου πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Δεν ξέρουμε τι θα μας βγει ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αλλά τα πρώτα δείγματα του λόγου του ήταν αξιόλογα. Λιτός, κατανοητός, χωρίς χαρτιά και χωρίς κομπιάσματα, είπε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας τα αυτονόητα.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Για τις 10 πρωί της Πέμπτης αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, αφού κατά τα φαινόμενα υπήρξε αδιέξοδο στις συνομιλίες του απερχόμενου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Πρωτοφανείς εξελίξεις στο θέμα της συγκρότησης νέας κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 7 αποχώρησε οργισμένος από το προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, καταγγέλλοντας ότι Παπανδρέου και Σαμαράς διαβουλεύονται με τον κ. Παπούλια σε διπλανό δωμάτιο και αυτόν τον είχαν ξεχάσει.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θεωρούνται φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού είναι πλέον και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Τη θρυαλλίδα αλλεπάλληλων εσωτερικών εκρήξεων, οι οποίες πλέον διατρέχουν το σύνολο της κομματικής πυραμίδας, προκάλεσε χθες στη Ν.Δ. η πληροφορία ότι το κόμμα θα συμμετείχε τελικώς διά στελεχών του στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Mε το όνομα του Λουκά Παπαδήμου να παραμένει και χθες ως το ισχυρό φαβορί για την πρωθυπουργία (παρά το γεγονός ότι χθες δεν είχε τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου), υπήρξε ένα ολόκληρο γαϊτανάκι «υποψηφιοτήτων» οι οποίες προστέθηκαν στις ήδη γνωστές των Νικ.Διαμαντούρου και Τ. Ρουμελιώτη:
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Μην περιμένετε επιβεβαίωση ή... δηλώσεις. Απλώς το σενάριο φαίνεται να έχει βάση, έστω και αν στο thessalianews.gr έφτασε ύστερα από... αθέμιτη διαρροή.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Η ταχύτατη δρομολόγηση των πολιτικών εξελίξεων σε κεντρικό επίπεδο έχει πολλαπλές επιπτώσεις σε διάφορα πεδία. Ενα από αυτά είναι εκείνο των εσωτερικών εξελίξεων στο κυβερνών κόμμα.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Tελειώνει, κατά τα φαινόμενα, σήμερα, πριν από το μεσημέρι, το θρίλερ που παίχθηκε όλη τη χθεσινή ημέρα σχετικά με τη συγκρότηση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Με την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου, Αχιλλέα Βουνάτσου, ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 20 στελέχη και πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
Νέες ισορροπίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ θα φέρουν οι πολιτικές εξελίξεις και η αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:30 το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του.
Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011
Με το χρονικό ορόσημο των επόμενων εθνικών εκλογών... να αυξομειώνεται, ανάλογα με την τροπή που παίρνουν οι ραγδαίες και δραματικές πολιτικές εξελίξεις, είναι φυσικό και επόμενο να έχουν αρχίσει στα κόμματα, οι διεργασίες και οι ζυμώσεις για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους ανά εκλογική περιφέρ
Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011
Yπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ανάγκης τάσσεται το 52% των πολιτών σε δημοσκόπηση για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ενώ το 36% τάσσεται υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Στις θέσεις του επέμεινε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στον Πρωθυπουργό.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Το χθεσινοβραδινό άμεσο και ρητό «όχι» του κ. Αντώνη Σαμαρά στο πλαίσιο συνεργασίας που έθεσε προς συζήτηση ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει να έκλεισε, τουλάχιστον επί του παρόντος, κάθε περιθώριο συναίνεσης.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Έλαβε τελικά ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση με τις ψήφους όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (152) και τη στήριξη της ανεξάρτητης βουλευτού Λούκας Κατσέλη. 
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση του πρωθυπουργού για κυβέρνηση συνεργασίας με τους όρους που έθεσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Στην ομιλία του στην Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως η νέα κυβέρνηση θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, και έδωσε το πλαίσιο των προτεραιοτήτων που θα πρέπει να έχει.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Την πρόθεσή του να μεταβεί το πρωί του Σαββάτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τη σύσταση κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας κοινοποίησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις καταθέσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία, η χώρ
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Την σταθερή θέση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση προσφυγή στις κάλπες των εθνικών εκλογών επανέλαβε σήμερα από τη Λάρισα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Χουντής.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Απείρου κάλλους ήταν οι σκηνές που εξελίχθηκαν μετά τις ομιλίες Γ. Παπανδρέου και Β. Βενιζέλου στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
  ΟΙ «ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ του κόνδορα» είναι ταινία με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Οι «τρεις ημέρες του Ηλία» είναι εβδομήντα δύο ώρες στη ζωή του Ηλία Μόσιαλου, σημειώνουν τα σημερινά «ΝΕΑ».
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
  Ένα σίριαλ παλινωδιών και υπαναχωρήσεων του Πρωθυπουργού ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, όταν συζητούσε στο πλαίσιο του Υπουργικού Συμβουλίου τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης με τη Νέα Δημοκρατία για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης έπειτα από την πρόταση Σαμαρά.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Κανονικά προχωρά ο Γιώργος Παπανδρέου στην διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το ξεκαθάρισε αυτό στη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι αμέσως μετά θα ξεκινήσουν διαδικασίες συνεννόησης με τη ΝΔ προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση σχετικά με την πορεία πο
Tags: ΠΑΣΟΚ
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ότι παίρνει πίσω την πρόταση για δημοψήφισμα και χαιρετίζει την στάση της ΝΔ για τη δανειακή σύμβαση αλλά δεν παραιτείται!
Tags: ΠΑΣΟΚ
 
Σελίδα 176 από 179

 

banner olimpos

litro 4 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336