olimpos amigdalo

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
14:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Ρυθμίσεις για πάνω από 60.000 δημοσίους υπαλλήλους αναμένεται να κάνει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Εξαιρετικά μεγάλο αποδείχθηκε το ενδιαφέρον των νέων επιχειρηματιών για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα».
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
 Σύνοδος Κορυφής - Eurogroup μεταξύ των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών που βρίσκονται ήδη στις Κάνες ενόψει της Συνόδου των G20 θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 11:30 ώρα Ελλάδος, με αποκλειστικό θέμα την κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη!
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011
Ολοένα και κερδίζουν έδαφος οι online ασφαλίσεις αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου ή μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, χωρίς να μεσολαβεί κάποιος ασφαλιστής.
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011
Και δεύτερη περίπτωση που επιχειρηματίας οδηγείται στη φυλακή για χρέη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου για μη καταβολή ΦΠΑ.
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011
Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα δικαστική προσφυγή στο θέμα της υπεξαίρεσης των τριών περίπου εκατομμυρίων ευρώ από την διευθύντρια του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Λάρισα.
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Έρχεται νέο «τσουνάμι» για τα ελληνικά νοικοκυριά καθώς μέσα στις επόμενες 8 εβδομάδες θα πρέπει να πληρώσουν – εκτός όλων των άλλων – ΚΑΙ τα νέα αυξημένα σήματα τελών κυκλοφορίας για το 2012.
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Κύκλωμα που κατηγορείται για εξαπάτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας.  
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν μπορεί να δέχεται μόνο την αξία του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς το ειδικό τέλος ακινήτων, αποφάσισε ομόφωνα το Δ΄ Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ύστερα από σχετικό ερώτημα που απηύθυνε το Ταμείο.
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Θετικές εξελίξεις για την τύχη των έργων στον Μαλιακό κόλπο. Επειτα από δύο χρόνια πλήρους εγκατάλειψης, το υπουργείο Υποδομών φαίνεται ότι πέτυχε να «ξεκολλήσει» την υπόθεση και εφόσον υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες θα είναι θέμα χρόνου η επαναλειτουργία των εργοταξίων.
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Απόλυτα αιφνιδιασμένοι δήλωναν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Κομισιόν στις Βρυξέλλες από την απόφαση του Ελληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να προκηρύξει δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσει ο λαός αν αποδέχεται ή όχι τη νέα δανειακή σύμβαση η οποία επιβεβαιώθηκε στη σύνοδο κορυφής της 26ης Οκ
Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011
Θύμα της κρίσης φαίνεται ότι έχουν πέσει και οι επενδύσεις στα αγροτικά φωτοβολταϊκά αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της αγοράς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους «επικρατεί ένα χάος».
Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011
 Αίσθηση έχει προκαλέσει στους συμβούλους Επικρατείας η προσφυγή κατά του νέου τέλους που έχει καταθέσει ιδιοκτήτης διαμερίσματος 48 τετραγωνικών μέτρων με μηνιαίο εισόδημα 361 ευρώ (ετήσιο εισόδημα 4.332 ευρώ).
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
Νομοσχέδιο για τη ριζική αναμόρφωση του κράτους καταρτίζει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάσει των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΟΣΑ, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή έως το τέλος του έτους.
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
 Ένας νέος –αντίστροφος- ξεριζωμός βρίσκεται σε εξέλιξη, με Έλληνες Κωνσταντινουπολίτες, οι οικογένειες των οποίων είχαν φύγει από την Πόλη με τις απελάσεις του 1964, να επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
 Σειρά «δράσεων κατά προτεραιότητα» με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής τους καλείται να εφαρμόσει η κυβέρνηση μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
 Την άμεση παρακράτηση του ΦΠΑ από τις τράπεζες, σε κάθε συναλλαγή, και την απόδοση κατ ευθείαν στο Δημόσιο, εξετάζει το υπουργείο οικονομικών.
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
Tα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που η κυβέρνηση δήλωνε την ικανοποίησή της για τη συμφωνία «κουρέματος» του ελληνικού χρέους κατά 50%, κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες και τραπεζίτες της χώρας διαπίστωναν με οδύνη και οργή ότι έχαναν οριστικά ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους. &n
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
Τσουνάμι θα χτυπήσει το Δημοσίου, καθώς έρχεται γερό κούρεμα σε φορείς, οργανισμούς, υπουργεία και ανεξάρτητες αρχές. Το δεύτερο χτύπημα είναι αυτό της εργασιακής εφεδρείας, που θα συμπαρασύρει τουλάχιστο το 50% των υπαλλήλων των υπουργείων.
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
 Το παγκάρι... πρόδωσε τους ιεράρχες. Το ίδιο και οι μετοχές, που τόσα χρόνια έπαιζαν νομίζοντας ότι είναι ακλόνητες. Το «κούρεμα» που επέρχεται θα σαρώσει και τα ομόλογα του Δημοσίου που διαθέτει η Εκκλησία.
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
Με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ συγκρίνεται πλέον το ύψος των καταθέσεων που έχουν οι Έλληνες στις εγχώριες τράπεζες.
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Αυτό σίγουρα δεν ξανάγινε, αλλά δείχνει και το μέγεθος της κατάντιας της χώρας μας. Περίπου τριάντα χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν υπάρχουν!
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου δεν θίγουν το ύψος των συντάξεων και την ασφαλή καταβολή τους ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα και σχόλια σε σχέση με την επίπτωση των αποφάσεων στα ασφαλιστικά ταμ
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Φαίνεται πως είναι οριστικό. Το «κούρεμα» στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο πιο δύσκολο κομμάτι του (Καλαμπάκα-Εγνατία) είναι οριστικό. Όπως έγινε γνωστό την περικοπή του φυσικού αντικειμένου δύο εκ των πέντε οδικών αξόνων που κατασκευάζονται με σύμβαση παραχώρησης περιλαμβάνει το τελικό σχέδιο για
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Από βιοπαλαιστής που προσπαθεί να αντεπεξέλθει με δυσκολία στα καθημερινά του έξοδα και να συντηρήσει τα έξι όλα κι όλα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του στη Σκιάθο, ο 54χρονος Σταύρος Φραγκούλας βρέθηκε εκατομμυριούχος, έχοντας μάλιστα καταθέσεις 8,5 εκ. ευρώ στην Ελβετία!
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Ξεπερνά κάθε όριο η φαντασία των υπεύθυνων στο υπουργείο Οικονομικών για την είσπραξη της έκτακτης εισφοράς. Έτσι, ορμώμενοι από την ανάγκη να μαζευτεί...ζεστό χρήμα για τα ταμεία του κράτους, αναγκάζουν τους κληρονόμους των πεθαμένων να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά!  
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
«Όμηρος» στο ίδιο το πλοίο του παραμένει από τις αρχές καλοκαιριού ο Βολιώτης πλοίαρχος του, που «φυλάττει Θερμοπύλας», προκειμένου ο εφοπλιστής, για τον οποίο εργάζεται, να μην πουλήσει το παροπλισμένο πλοίο και ο ίδιος χάσει τα οφειλόμενα, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.  
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα διόδια των Αφιδνών, όταν η αστυνομία προσπάθησε να κατασχέσει το αυτοκίνητο μέλους του κινήματος «Δεν Πληρώνω», το οποίο χρωστάει στην εταιρεία «Νέα Οδός» 10.600 ευρώ.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Από το Τόκιο μέχρι τη Νέα Υόρκη είναι θετικές οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Βρυξελλών τόσο για το «κούρεμα» 50% του ελληνικού χρέους όσο και για την ενίσχυση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος και του μηχανισμού στήριξης.
 
Σελίδα 226 από 228

 

banner olimpos

litro 4 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336