REX 728X90 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
02:57
[22:30] Στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της ΑΓΕΤ[22:00] Tα τρόφιμα που προκαλούν καούρες[21:30] «Εστία Πολιτισμού» στο Πανεπιστημιακό [21:01] «Η παραίτηση Ράικου προκαλεί ερωτηματικά»[20:31] Οι Ασπροπάρηδες ήρθαν και πάλι στα Μετέωρα[20:00] ΥΠΟΙΚ: Κανένας κίνδυνος παραγραφής [19:31] Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Καρίτσα [18:59] Νέα τραγωδία με 12 νεκρούς μετανάστες [18:29] Στο σκαμνί για απάτη η Βολιώτικη πρώην ΚΟΝΤΙ [17:59] Οι οριστικοί πίνακες για 24.251 θέσεις[22:30] Στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της ΑΓΕΤ[22:00] Tα τρόφιμα που προκαλούν καούρες[21:30] «Εστία Πολιτισμού» στο Πανεπιστημιακό [21:01] «Η παραίτηση Ράικου προκαλεί ερωτηματικά»[20:31] Οι Ασπροπάρηδες ήρθαν και πάλι στα Μετέωρα[20:00] ΥΠΟΙΚ: Κανένας κίνδυνος παραγραφής [19:31] Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Καρίτσα [18:59] Νέα τραγωδία με 12 νεκρούς μετανάστες [18:29] Στο σκαμνί για απάτη η Βολιώτικη πρώην ΚΟΝΤΙ [17:59] Οι οριστικοί πίνακες για 24.251 θέσεις
«ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της ΑΓΕΤ


E-mail Εκτύπωση
Η Περιφερειακή Παράταξη «Θεσσαλών Συμπολιτεία», φέρνει την συζήτηση για την ΑΓΕΤ σε ένα από τα αρμόδια θεσμικά όργανα, δηλαδή το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
TAΛΑΙΠΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Tα τρόφιμα που προκαλούν καούρες


E-mail Εκτύπωση
Το αίσθημα «καψίματος» στο ύψος του οισοφάγου, δηλαδή η λεγόμενη «καούρα», που εμφανίζεται μετά την κατανάλωση φαγητού, αποτελεί το βασικότερο χαρακτηριστικό της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, ενός προβλήματος που ταλαιπωρεί σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.
περισσότερα >
 
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

«Εστία Πολιτισμού» στο Πανεπιστημιακό


E-mail Εκτύπωση
Υλοποιείται ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση για την σταδιακή μετατροπή, εντός του 2017, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας ως το πρώτο φιλικό νοσοκομείο για τους περιπατητικούς ασθενείς στη χώρα.
περισσότερα >
 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

«Η παραίτηση Ράικου προκαλεί ερωτηματικά»


E-mail Εκτύπωση
Εύλογα ερωτηματικά προκαλούνται από την υποβολή της παραίτηση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ενώ προσθέτει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της κατά της διαπλοκής και θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους εισαγγελικούς λειτουργούς για τη διερεύνηση των κρίσιμων υποθέσεων ως μόνων αρμοδίων να τις διεκπεραιώσουν.
περισσότερα >
 
ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι Ασπροπάρηδες ήρθαν και πάλι στα Μετέωρα


E-mail Εκτύπωση
Ο Μάρτιος οδεύει προς το τέλος του και η Άνοιξη έχει έρθει πλέον για τα καλά. Μαζί της ήρθε και ο Ασπροπάρης, γνωστός και ως Τυροκόμος (στα Χάσια-Αντιχάσια), Χελονοφάης (στο Καστράκι ή την Καλαμπάκα) ή Κουκάλογο (στον Κόζιακα).
περισσότερα >
 
ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΥΠΟΙΚ: Κανένας κίνδυνος παραγραφής


E-mail Εκτύπωση
H καταπολέμηση κάθε μορφής φοροδιαφυγής και της διαφθοράς αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παραγραφής για τις λίστες καταθετών εξωτερικού κατά τη μεταφορά τους από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «σχετικά δημοσιεύματα στερούνται κάθε βάσης».
περισσότερα >
 
ΚΑΗΚΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Καρίτσα


E-mail Εκτύπωση
Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Καρίτσας του δήμου Αγιάς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η πυροσβεστική έχει οριοθετήσει την φωτιά, η οποία όμως έχει κάψει πέντε στρέμματα δασικής έκτασης στην περιοχή.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Νέα τραγωδία με 12 νεκρούς μετανάστες


E-mail Εκτύπωση
Νέα τραγωδία με νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πέντε παιδιά, συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αιγαίο, με τις εικόνες να προκαλούν για μια ακόμη φορά σοκ και οργή.
περισσότερα >
 
EΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ

Στο σκαμνί για απάτη η Βολιώτικη πρώην ΚΟΝΤΙ


E-mail Εκτύπωση
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας θα ξανασυναντηθούν τη Δευτέρα μετά από χρόνια, οχτώ πρώην μέλη της Διοίκησης της πρώην εταιρείας ΚΟΝΤΙ και 69 πρώην εργαζόμενοί της, κατηγορούμενοι για απάτη από κοινού τελεσθείσα και σε απόπειρα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
περισσότερα >
 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι οριστικοί πίνακες για 24.251 θέσεις


E-mail Εκτύπωση
Αναρτήθηκαν, σήμερα, Παρασκευή, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) www.oaed.gr (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2017») στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης», ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ καθ. Μ. Καραμεσίνη, οι ακόλουθοι πίνακες: ο οριστικός πίνακας επιτυχόντων, ο οριστικός πίνακας επιλαχόντων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων.
περισσότερα >
 
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ SURVIVOR

Δήμαρχος Σκιάθου:Ο Ντάνος προβάλλει το νησί


E-mail Εκτύπωση
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι από την Σκιάθο έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του στο Survivor και κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό.
περισσότερα >
 
ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας


E-mail Εκτύπωση
Ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, η αστυνομία αυξάνει τα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο. Κατά το εορταστικό τετραήμερο θα ισχύει μεταξύ άλλων απαγόρευση κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
περισσότερα >
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συμμετείχε σε τουριστική έκθεση στη Μόσχα


E-mail Εκτύπωση
Θετικές εντυπώσεις άφησε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, από 14 έως 16 Μαρτίου.
περισσότερα >
 
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αιφνιδιαστική παραίτηση Ράικου


E-mail Εκτύπωση
Αιφνιδιαστική παραίτηση από τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς υπέβαλε σήμερα Παρασκευή με έγγραφό της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας Ελένη Ράικου που τα τελευταία χρόνια είχε διενεργήσει όλες τις μεγάλες έρευνες για υποθέσεις κρατικής διαφθοράς.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Bραβεύονται οι τακτικότεροι αναγνώστες


E-mail Εκτύπωση
Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων οργανώνει στον χώρο του παιδικού τμήματος την- καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες- ετήσια εκδήλωση βράβευσης των τακτικότερων αναγνωστών-μαθητών του 2016.
περισσότερα >
 
OIKONOMIA

Τέλος στις ανώνυμες ηλεκτρονικές πληρωμές


E-mail Εκτύπωση
Ενεργοποιήθηκε από εχθές το σύνολο των άρθρων που θέτουν περιορισμούς στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, επιφέροντας ουσιαστικά την απαγόρευση της χρήσης ανώνυμων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ σημειώνει ότι πιθανές εξαιρέσεις θα εξετασθούν στο μέλλον.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ 10.259

Ξεμπλοκάρει το επισιτιστικό πρόγραμμα


E-mail Εκτύπωση
Ξεμπλοκάρει ο διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής στο πλαίσιο του Προγράμματος Παροχής Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ: Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για απόρους) για τη Μαγνησία.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

Αγριεύει η μάχη των αριστούχων


E-mail Εκτύπωση
«Μάχη» για μία θέση στα περιζήτητα και υψηλόβαθμα τμήματα των πανεπιστημίων θα δώσουν στις φετινές Πανελλαδικές χιλιάδες αριστούχοι, οι οποίοι λίγο πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις εξετάσεις είδαν να μειώνονται οι θέσεις εισακτέων στις πρωτοκλασάτες σχολές.
περισσότερα >
 
MOYZAKI KAΡΔΙΤΣΑΣ

Ενταση για τον ανεμολογικό ιστό στην Οξυά


E-mail Εκτύπωση
Παρέμβαση για τον ανεμολογικό ιστό Οξυάς, θέμα το οποίο εισάγεται εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο Μουζακίου, την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, κάνει ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» και η Κίνηση Οξυωτών «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς», με στόχο να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες.
περισσότερα >
 
ΒLOOMBERG: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ 2015

Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την οικονομία


E-mail Εκτύπωση
Στην αύξηση του ELA για τις ελληνικές τράπεζες κατά 400 εκατ. ευρώ, απόρροια της αβεβαιότητας στην οικονομία και της εκροής τραπεζικών καταθέσεων, αναφέρεται δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Ληστής μπήκε με μαχαίρι σε φροντιστήριο!


E-mail Εκτύπωση
Στιγμές τρόμου χθες το βράδυ σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Λάρισας κοντά στον ΟΣΕ.
περισσότερα >
 
ΛΟΝΔΙΝΟ

Δύο ακόμη συλλήψεις μετά την επίθεση


E-mail Εκτύπωση
Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στο Λονδίνο. Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Μαρκ Ρόουλι δήλωσε ότι έχουν τεθεί συνολικά υπό κράτηση εννέα άτομα, ενώ μια γυναίκα που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερη.
περισσότερα >
 
ΤΕΜΠΗ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ Ε65

Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των διοδίων


E-mail Εκτύπωση
Μαζί με τα νέα τμήματα αυτοκινητόδρομων που αναμένεται να παραδοθούν σε λίγες μέρες στην κυκλοφορία, έρχονται και οι ανάλογες προσαυξήσεις στα διόδια.
περισσότερα >
 
ΜΕΤΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Δεν υπογράφει ο Μητσοτάκης


E-mail Εκτύπωση
Αποφασισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τραβήξει μέχρι τέλους τη γραμμή που έχει χαράξει, αυτή της κάθετης εναντίωσης με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και σ' αυτό το πλαίσιο φέρεται να μην έχει σκοπό να ενδώσει, τουλάχιστον με τον τρόπο με τον οποίο του ζητείται από το εξωτερικό και κυρίως από το ΔΝΤ στις πιέσεις για συναίνεση στα μέτρα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
περισσότερα >
 
ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Κουπόνια διαμονής σε ξενοδοχεία


E-mail Εκτύπωση
Σε εφαρμογή τέθηκε από χθες το πρόγραμμα «Όλη η πόλη φιλοξενεί» το οποίο υλοποιεί το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τις δύο ογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων της Λάρισας και την τοπική Ένωση Ξενοδόχων.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ LA SAPIENZA

Ομιλία Τσίπρα για την Ευρώπη


E-mail Εκτύπωση
Συνολική κριτική στο κυρίαρχο νεοφιλελεύθερο πολιτικό μοντέλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης άσκησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση του δικτύου transform! Europe με τίτλο: «Μια Ευρώπη για τον Λαό από τον Λαό», υπογραμμίζοντας τον ρόλο και την προσπάθεια της Αριστεράς, και της ελληνικής ειδικότερα δια της κυβέρνησης της χώρας, απέναντι στις πολιτικές λιτότητας.
περισσότερα >
 
AEL FC ARENA

Υποψήφιο για τον τελικό κυπέλλου


E-mail Εκτύπωση
Σε έδρα ουδέτερη προς τους δύο φιναλίστ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.
περισσότερα >
 
ΦΟΝΙΚΌ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παραολυμπιονίκης σκότωσε 47χρονο


E-mail Εκτύπωση
Ένας πασίγνωστος αθλητής που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλος του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Ομιλία Ρομπόλη για το Ασφαλιστικό


E-mail Εκτύπωση
Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό με βασικό ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου και Επιστημονικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΙΝΕ - ΓΣΕΕ την περίοδο 1990-2013, κ. Σάββα Ρομπόλη, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου –Νέας Ιωνίας.
περισσότερα >
 
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Επιστρέφει η Ελληνική αποστολή


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής η μαραθώνια συνάντηση κυβέρνησης - θεσμών στις Βρυξέλλες και η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Έκλεψαν μετρητά και «Σκρατς»


E-mail Εκτύπωση
Να κάνουν την τύχη τους αλλά με... κλοπές προσπάθησαν άγνωστοι, που προχθές βράδυ, διέρρηξαν δύο πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στη Λάρισα κλέβοντας χρήματα αλλά και δελτία «ΣΚΡΑΤΣ».
περισσότερα >
 
KOINO MEΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΟ

Η φυματίωση σκοτώνει ακόμη και σήμερα


E-mail Εκτύπωση
Ενωμένοι σταματάμε τη φυματίωση διακηρύσσει η επιστημονική κοινότητα σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα οι επιστημονικοί φορείς συγκροτούν κοινό μέτωπο ενάντια στη νόσο που συνεχίζει να αποτελεί μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας, παρά το γεγονός ότι είναι ιάσιμη.
περισσότερα >
 
MAΓΝΗΣΙΑ

Ξεμπλοκάρει η επένδυση στις Νηές


E-mail Εκτύπωση
Αέρας αισιοδοξίας για την επένδυση στις Νηές φύσηξε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.
περισσότερα >
 
ΛΟΝΔΙΝΟ

Γνωστός ο δράστης της επίθεσης


E-mail Εκτύπωση
Γεννημένος στη Βρετανία και γνωστός στην αστυνομία και στις υπηρεσίες πληροφοριών ήταν ο δράστης της επίθεσης στο κέντρο του Λονδίνου. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για τον Χαλίντ Μασούντ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΟΔ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καταρτίζονται μαθήματα εκπαίδευσης


E-mail Εκτύπωση
Συνάντηση με τον διοικητή των Νοσοκομείων Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνο είχαν ο Πρόεδρος με αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.)/ παράρτημα Νομού Λάρισας, στα πλαίσια των επαφών τους με τοπικούς φορείς της πόλης.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Παράταση 45 ημέρες για τις ενστάσεις


E-mail Εκτύπωση
Παρατείνεται κατά 45 ημέρες η υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες. Η σχετική τροπολογία ψηφίσθηκε εχθές από την Ολομέλεια της Βουλής.
περισσότερα >
 
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

To καλοκαίρι το Τιθορέα-Λιανοκλάδι


E-mail Εκτύπωση
Βίντεο με τη διέλευση εργοταξιακού σιδηροδρομικού οχήματος επί της νέας γραμμής Τιθορέας – Λιανοκλαδίου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΓΟΣΕ.
περισσότερα >
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Κενά ασφαλείας αν δεν ενημερώνονται τα apps


E-mail Εκτύπωση
Εκτεθειμένους σε κινδύνους ασφαλείας αφήνει τους κατόχους φορητών συσκευών η ψηφιακή «ακαταστασία», σύμφωνα με νέα έρευνα που υποστηρίζει ότι η πληθώρα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν πλέον οι χρήστες, είτε στα κινητά τους τηλέφωνα είτε στα τάμπλετ ή λάπτοπ, δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας αφού η πλειονότητα αυτών παραμελούν να πραγματοποιούν αναβαθμίσεις στις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις.
περισσότερα >
 
ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Απορροφήθηκε η Βολιώτικη ΜΕΤΚΑ


E-mail Εκτύπωση
Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ΜΕΤΚΑ, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Protergia και Protergia Thermo από τη Μυτιληναίος ενέκριναν τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών στις σημερινές τους συνεδριάσεις.
περισσότερα >
 
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το ΔΝΤ ίσως ζητήσει διαβεβαιώσεις από τη ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Οι διαφορές Αθήνας-θεσμών στο θέμα του συνταξιοδοτικού και των εργασιακών εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, αναφερόμενος στις συζητήσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Και πάλι υποψήφιος ο Χρήστος Μιχαλάκης


E-mail Εκτύπωση
Την πρόθεση του να είναι και πάλι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2019 δήλωσε ευθέως σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Μιχαλάκης.
περισσότερα >
 
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Εμφανίστηκαν τα πρώτα κουνούπια


E-mail Εκτύπωση
Την εμφάνισή τους έχουν κάνει αυτές τις μέρες στην Κεντρική Μακεδονία μικροί πληθυσμοί κουνουπιών.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Αύξηση 30% νέων περιστατικών καρκίνου


E-mail Εκτύπωση
«Τα προβλήματα που υπήρχαν πέρσι και πρόπερσι υπήρχαν και φέτος στο Νοσοκομείο με τις χημειοθεραπείες» δήλωσε σήμερα στη «Θtv" ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου κ. Δραμητινός και εξήγησε ότι τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών θα πρέπει να παρακολουθούνται στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Θεσσαλίας, Φέτος είχε προγραμματισμό 215.000 ευρώ για δαπάνη χημειοθεραπείας και έφτασε το πρώτο τρίμηνο στις 280.000 .
περισσότερα >
 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017

Εκτιμήσεις για 18.700 λουκέτα σε ΜμΕ


E-mail Εκτύπωση
Η μειωμένη ρευστότητα, το επενδυτικό κενό και η ασθενική χρηματοδοτική ικανότητα αποτελούν τα βασικά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.
περισσότερα >
 
ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Απανωτές διαρρήξεις στο νομό Τρικάλων


E-mail Εκτύπωση
Μπαράζ διαρρήξεων σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες σε σπίτια σε διάφορες περιοχές του νομού Τρικάλων θέτοντας σε συναγερμό την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση.
περισσότερα >
 
ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επικίνδυνα τα εμφυτεύματα στήθους


E-mail Εκτύπωση
Εννέα γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της χώρας που εντόπισαν περισσότερα από 350 τέτοια κρούσματα της ασθένειας αυτής σε όλη τη χώρα.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Πόλεμος Ιατρικού Συλλόγου - Κλινικαρχών


E-mail Εκτύπωση
Με εξώδικα εναντίον των εκπροσώπων των ιδιωτικών κλινικών «Animus – Κυανούς Σταυρός» και «Ασκληπιείο», τα οποία υπογράφουν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αντέδρασε χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, σε όσα καταλόγισαν την περασμένη Δευτέρα, στον πρόεδρο του ΙΣΛ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και στα υπόλοιπα δύο μέλη της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 4.
περισσότερα >
 
ΕΚΤ

Βλέπει ανάκαμψη στην Ευρωζώνη


E-mail Εκτύπωση
Κάποια στοιχεία υποδεικνύουν ισχυρή δυναμική και οικονομική ανάκαμψη στην ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο παρά την αβεβαιότητα για το Brexit, την αναζήτηση νέας ισορροπίας για την οικονομία της Κίνας και τις νέες πολιτικές στις ΗΠΑ που σκιάζουν τις προοπτικές, δήλωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
περισσότερα >
 
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη»


E-mail Εκτύπωση
Μια σημαντική πρωτοβουλία της Novο Νοrdisk Ελλάς , με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η εκστρατεία «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece- Αγώνες Πόλης για όλους».
περισσότερα >
 
ΑΠΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα προσλήψεων ανέργων


E-mail Εκτύπωση
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση και κατάρτιση του ΟΑΕΔ, που αφορά 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
περισσότερα >
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

5ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης


E-mail Εκτύπωση
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης που διεξήχθη στη Λάρισα από το λογοτεχνικό περιοδικό Θράκα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

«Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ»


E-mail Εκτύπωση
Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο νέο πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ».
περισσότερα >
 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανακαλούνται 4 επικίνδυνα φυτοφάρμακα


E-mail Εκτύπωση
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τα καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και τους παραγωγούς – επαγγελματίες χρήστες φυτοπροστατευτικών προϊόντων σχετικά με την ανάκληση οριστικής άδειας διάθεσης στην αγορά των παρακάτω φυτοπροστατευτικών προϊόντων (ζιζανιοκτόνα) λόγω επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία:
περισσότερα >
 
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ

Παύση εργασιών για 100.000 μπλοκάκια


E-mail Εκτύπωση
Κοσμοσυρροή καταγράφεται στις εφορίες, καθώς οι φορολογούμενοι σπεύδουν μαζικά να κλείσουν τα «μπλοκάκια» για να γλιτώσουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
περισσότερα >
 
ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στο προπονητήριο της Liverpool οι φοιτητές


E-mail Εκτύπωση
Το προπονητικό κέντρο των υποδομών της Liverpool, βρίσκεται στο Kirby, ένα περίχωρο της πόλης του Liverpool, στο οποίο προπονούνται μόνο τα τμήματα υποδομής.
περισσότερα >
 
ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Bonus - Malus και στις καταθέσεις


E-mail Εκτύπωση
Ανατροπή σκηνικού στις καταθέσεις παρατηρείται τον τελευταίο μήνα, όχι μόνο σε επίπεδο αναλήψεων, αλλά και σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής.
περισσότερα >
 
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Αγώνας ορεινού δρόμου


E-mail Εκτύπωση
Η Λίμνη Πλαστήρα είναι σε όλους γνωστή για την ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, την άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην λίμνη.
περισσότερα >
 
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σαρωτικές αλλαγές στο Spotify


E-mail Εκτύπωση
Περίπου 50 εκατ. χρήστες που άκουγαν μέχρι στιγμής δωρεάν μουσική από τη δημοφιλή πλατφόρμα δεν θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις τελευταίες κυκλοφορίες κορυφαίων καλλιτεχνών.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Παραδόθηκε το πάρκο Αγριάς


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και χθες το πρωί παραδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής ένα εξαιρετικό, από λειτουργικής και αισθητικής άποψης, πάρκο, στον οικισμό Αστέρια της Αγριάς.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΡΩΜΗΣ

Οι στόχοι της Αθήνας


E-mail Εκτύπωση
Το Σάββατο η Ευρωπαϊκή Ένωση γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Λίστα χειρουργείων στα δύο νοσοκομεία


E-mail Εκτύπωση
Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της διοίκησης των δύο νοσοκομείων της Λάρισας για την υλοποίηση της Λίστας Χειρουργείου τόσο στο Πανεπιστημιακό όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πέντε οι νεκροί στο Λονδίνο


E-mail Εκτύπωση
Επηρεασμένος από τη διεθνή ισλαμιστική τρομοκρατία ήταν ο ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, άνδρας που το μεσημέρι της Τετάρτης σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας άλλα 40 πριν να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών όταν μπήκε στον προαύλιο χώρο του βρετανικού κοινοβουλίου.
περισσότερα >
 
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς στην ΕΡΤ2


E-mail Εκτύπωση
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, τα 100 χρόνια διαρκούς λειτουργίας του, τα μήλα του, που πρώτα κατοχύρωσαν Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης στην Ευρώπη, αποτέλεσαν το κίνητρο για να έχουν η Ζαγορά και το Ανατολικό Πήλιο ευρύτερα, για μία ακόμα φορά την τιμητική τους και συγκεκριμένα από εκπομπή της ΕΡΤ2.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Παράδοση αυτοκινητοδρόμων τον Απρίλιο


E-mail Εκτύπωση
Ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος και το Σάββατο 1η Απριλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Μισή παραμονή για την Αναγέννηση Καρδίτσας


E-mail Εκτύπωση
Το ήθελε και το πέτυχε. Στην ΑΣΑ είχαν θέσει ως στόχο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό την Τετάρτη (22/3), καθώς θα τους έδινε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» και τελικά έβαλαν στο σακούλι τους τους τρεις βαθμούς που ισοδυναμούν με μισή παραμονή.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Διπλή επίθεση με τέσσερις νεκρούς


E-mail Εκτύπωση
Ο τρόμος χτύπησε το Λονδίνο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσλαμβάνονται 11 φύλακες


E-mail Εκτύπωση
Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομίας ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και συγκεκριμένα του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Δεν παραιτείται ο Ντάισελμπλουμ


E-mail Εκτύπωση
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ εξέφρασε σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα τη «λύπη» του αν όσα είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα πρόσβαλαν κάποιους, αλλά τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, παρά το ότι ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας τον κάλεσε να αποχωρήσει από το αξίωμα μετά τις «ξενοφοβικές» -όπως τις αποκάλεσε- τοποθετήσεις του.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ FRAPORT

Έτσι θα γίνει το αεροδρόμιο της Σκιάθου


E-mail Εκτύπωση
Τις λεπτομέρειες του επενδυτικού σχεδίου σε κάθε ένα από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που αναλαμβάνει τις επόμενες εβδομάδες, μαζί και αυτό της Σκιάθου, παρουσιάζει η Fraport Greece. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, η Fraport Greece θα επενδύσει μέχρι το 2021 τουλάχιστον το ποσό των 330 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

Εμφυτεύματα στήθους σχετίζονται με καρκίνο


E-mail Εκτύπωση
Εννέα γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της χώρας που εντόπισαν περισσότερα από 350 τέτοια κρούσματα της ασθένειας αυτής σε όλη τη χώρα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ

Κέρδισε και τη Λαμία ο ΑΟ Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τα Τρίκαλα καθώς επιβλήθηκαν με 1-0 της Λαμίας.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Κυκλοφόρησε κόκκινο iPhone 7


E-mail Εκτύπωση
Η Apple εισήγαγε ξαφνικά μια νέα επιλογή χρώματος για το iPhone 7 σήμερα: το κόκκινο. Ενώ η κατασκευάστρια εταιρία του iPhone έχει προσφέρει σε επίσημες θήκες της το συγκεκριμένο κόκκινο χρώμα για το iPhone στο παρελθόν, αυτή είναι η πρώτη φορά που η συσκευή είναι διαθέσιμη σε αυτό το χρώμα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Βελτιώνεται η σίτιση στο Πανεπιστημιακό


E-mail Εκτύπωση
Επίσκεψη εργασίας στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο διοικητής των Νοσοκομείων της Λάρισας κ Παναγιώτης Νάνος, ο οποίος είχε συνάντηση με την κ. Ελένη Μαλούπα, Δ/ντρια του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Τι ισχύει με το φετινό Δώρο Πάσχα


E-mail Εκτύπωση
Στις 16 Απριλίου πέφτει φέτος η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και όσον αφορά στο δώρο του Πάσχα το λαμβάνουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και οι δικαιούχοι άνεργοι που λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από 1ης Ιανουαρίου έως και 30 Απριλίου για το 2016 το οποίο αναμένεται να καταβληθεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ.
περισσότερα >
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Ελλείψεις φαρμάκων στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Εντείνεται το φαινόμενο των ελλείψεων φαρμάκων στη Μαγνησία με τους ασθενείς να αναγκάζονται να μεταβαίνουν από το ένα φαρμακείο στο άλλο για να εξυπηρετηθούν.
περισσότερα >
 
ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

«Κόφτης» μεταθέσεων για εκπαιδευτικούς


E-mail Εκτύπωση
Aγώνα δρόμου κάνει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να ανακοινώσει τις μεταθέσεις της φετινής χρονιάς, καθώς από αυτές επηρεάζονται άμεσα και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών και κατ΄ επέκταση και η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Τουριστικό αφιέρωμα στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Μια σημαντική ενέργεια προβολής της Θεσσαλίας στη Γερμανική αγορά εξασφάλισαν η Marketing Greece και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Τρεις λόγοι για να τρώτε συχνά αυγά


E-mail Εκτύπωση
Το αυγό αποτελεί μια πλήρη φυσική πηγή πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, αλλά και σε φυλλικό οξύ, χολίνη, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017»


E-mail Εκτύπωση
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017» για τις υπαίθριες δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 & 9 Απριλίου (στο M.E.C.) στην Αθήνα.
περισσότερα >
 
Η ΔΕΗ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες ο Σταθάκης


E-mail Εκτύπωση
Το ξεπούλημα των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ είναι ο ωμός εκβιασμός των δανειστών προκειμένου να «κλείσει» η αξιολόγηση ώστε η χώρα να λάβει μια ακόμη δόση δανεικών για να ξεπληρώσει παλαιότερα δάνεια τα οποία λήγουν μέσα στον Ιούλη.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Διανομή πορτοκαλιών


E-mail Εκτύπωση
Ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί στη διανομή πορτοκαλιών σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 2016/921 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών.
περισσότερα >
 
120.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

Στα 16 δισ. η φοροδιαφυγή


E-mail Εκτύπωση
Στο δυσθεώρητο ποσό των 16 δισ. ευρώ φτάνουν οι απώλειες του κράτους από τη φοροδιαφυγή, ενώ μόλις το 1,6% των φορολογούμενων πληρώνει σχεδόν το 30% των φόρων.
περισσότερα >
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

30 ποδήλατα «περιμένουν» τον κάτοχό τους


E-mail Εκτύπωση
Αφαιρέθηκαν παρανόμως από τους ιδιοκτήτες τους και μετά τη χρήση τους εγκαταλείφθηκαν σε διάφορα σημεία του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Τριάντα συνολικά ποδήλατα φυλάσσονται σε χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και «περιμένουν» τους κατόχους τους να τα αναζητήσουν.
περισσότερα >
 
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Έλεγχος της εφορίας σε καταθέσεις-εισοδήματα


E-mail Εκτύπωση
Το αυτοματοποιημένο σύστημα διασταυρώσεων μεταξύ πρωτογενών καταθέσεων στις τράπεζες και των εισοδημάτων που δηλώνονται στην εφορία πρόκειται άμεσα να τεθεί σε εφαρμογή από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Συνελήφθη σπείρα στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Στη σύλληψη δύο γυναικών και δύο ανδρών, από τη Ρουμανία, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετά τις κλοπές που έκαναν σε εμπορικά καταστήματα. Πρόκειται για δύο 38χρονες, έναν 67χρονο και έναν 18χρονο γιατί, ενεργώντας με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Χειρούργησε λάθος ισχίο


E-mail Εκτύπωση
Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας γνωστός ορθοπεδικός της Μεσσηνίας, ο οποίος πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως ο θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οφειλόταν στο γεγονός ότι χειρούργησε... λάθος ισχίο!
περισσότερα >
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ Ε65

Δε θα παραδοθούν όλα τα χιλιόμετρα


E-mail Εκτύπωση
Δεν είναι τελικά έτοιμη όλη η Ε65 για τα εγκαίνια.
περισσότερα >
 
ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Σόιμπλε: Να ψηφίσει τα μέτρα και η ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Δέσμευση της αντιπολίτευσης για τα μελλοντικά μέτρα που αφορούν το ελληνικό πρόγραμμα έθεσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον απόηχο της δήλωσης Σαπέν ότι το ίδιο ζητά το ΔΝΤ και την άμεση διάψευση από το Ταμείο.
περισσότερα >
 
ΠΕΔΥ ΒΟΛΟΥ

Έπεσε τμήμα της ψευδοροφής


E-mail Εκτύπωση
Τμήμα της ψευδοροφής έπεσαν σήμερα από το ταβάνι του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Βόλου όπως αναφέρει το skopelos-news.blogspot.gr.
περισσότερα >
 
ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

Ο Νότος τα έφαγε σε ποτά και γυναίκες!


E-mail Εκτύπωση
Μια δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους ευρωβουλευτές έκανε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφέροντας ότι οι χώρες που ζητούν χρήματα από την ευρωζώνη «έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες και ζητάτε βοήθεια».
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Κάθειρξη 20 ετών σε τραπεζοϋπάλληλο


E-mail Εκτύπωση
Πολυμήχανος αποδείχθηκε ένας τραπεζικός υπάλληλος σε υποκατάστημα Τράπεζας στον Τύρναβο καθώς κατάφερε να τη «φεσώσει» σε βάθος πολλών ετών με 1,3 εκατ. ευρώ αφού νωρίτερα είχε αναστατώσει δεκάδες πελάτες που είδαν τους λογαριασμούς τους να έχουν «αδυνατίσει» υπερβολικά.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Πάνω από 500.000 ασθενείς στην Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
«Την ανησυχητική αύξηση των περιστατικών κατάθλιψης στην Ελλάδα», επεσήμανε με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, επικαλούμενος στοιχεία συνεδρίου για την ψυχική υγεία, ενώ αναφέρθηκε και «στη ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών», τις οποίες απέδωσε «στα ακραία μέτρα λιτότητας», ζητώντας ενημέρωση για τις δράσεις της Επιτροπής προς αντιμετώπιση της κατάστασης.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή


E-mail Εκτύπωση
Έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, όπως συνήθιζε να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα.
περισσότερα >
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΗΔΗ 131 ΕΛΕΓΚΤΕΣ

Ο «Μεγάλος Αδερφός» της εφορίας


E-mail Εκτύπωση
Μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, μέσω της οποίας τα στοιχεία των πρωτογενών καταθέσεων θα διασταυρώνονται σε χρόνο εξπρές με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων, περιέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
περισσότερα >
 
«ΕΦΥΓΕ» ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 46 XΡONΩΝ

Πέθανε Βολιώτης πρωταθλητής της ποδηλασίας


E-mail Εκτύπωση
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 46 χρόνων, ο Βολιώτης Γιάννης Χρυσάφης, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και βαλκανιονίκης στην ποδηλασία. Ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατός τους αποδίδεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο ρόλος του σκόρδου κατά του καρκίνου


E-mail Εκτύπωση
Μπορεί να είναι ενοχλητική η οσμή του, μπορεί κάποιοι να παραπονούνται ότι τους «χαλάει» το στομάχι, ωστόσο το σκόρδο, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, είναι ευεργετικό στον οργανισμό μας.
περισσότερα >
 
ΣΑΡΑΚΙΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σοβαρός τραυματισμός μοτοποδηλάτη


E-mail Εκτύπωση
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Σαρακίνα Καλαμπάκας, κοντά στο γήπεδο, ανάμεσα σε Ι.Χ. και δίκυκλο.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

«Ανεπιθύμητος» ο Ερντογάν στη Γερμανία


E-mail Εκτύπωση
Στο ναδίρ οι σχέσεις Άγκυρας-Βερολίνου με σύμμαχο της Άνγκελα Μέρκελ, ο αντιπρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) Φόλκερ Μπουφιέ, να δηλώνει μετά τα περί «ναζιστικών πρακτικών» ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η κυβέρνησή του «δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη Γερμανία «και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό».
περισσότερα >
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΤΔ ΣΤΗ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Παυλόπουλος: Εχθρός μας η διχόνοια


E-mail Εκτύπωση
Στη Ματαράγκα του Δήμου Σοφάδων στο νομό Καρδίτσας, βρέθηκε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, οποίος έδωσε το παρών στον εορτασμό της επετείου της μάχης της θεσσαλικής επανάστασης.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 630

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά ψωμιού
η συνταγή της
ημέρας
Μπακαλιάρος με σκορδαλιά ψωμιού ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Υπόθεση Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές τ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

kosmoslarissa

logo trikalaenimerosi

logo ok

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


wind 300x250

banner carmex

LITROKAPIS 16 3 2017

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300

ski report 01

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336