rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
18:45

Κακαβιά Σκιάθου

E-mail Εκτύπωση PDF

Κακαβιά Σκιάθου

Υλικά

500 γραμμ. πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στα 4

2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 κιλά ψάρια (διαφόρων ειδών, για βραστά), καθαρισμένα

1 ποτήρι ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

χυμός από 2 λεμόνια


Εκτέλεση

Στρώνουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια στον πάτο μιας μεγάλης κατσαρόλας και από πάνω βάζουμε τα ψάρια φροντίζοντας να είναι κάτω τα μεγαλύτερα και από πάνω τα μικρότερα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό, ίσα να τα σκεπάζει.

Βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά και μόλις μαλακώσουν τα ψάρια προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών.

Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρις ότου πήξει το ζουμί. Σερβίρουμε πολύ προσεκτικά, για να μη διαλυθούν τα ψάρια.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336