rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
04:47
ΥΓΕΙΑ
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012
Η Ζένια είναι 6 μηνών έγκυος και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της είναι όλη την ημέρα με το κινητό στο χέρι. Αναρωτιέται αν αυτό το διάστημα θα πρέπει να ελαττώσει τη χρήση του κινητού για να μην επηρεαστεί το έμβρυο.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Ερώτηση, σχετικά με τον κίνδυνο κατάρρευσης των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του Πανεπιστημιακού και του Γενικού, κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κα Ηρώ Διώτη.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Η Coca-Cola και η Pepsi αλλάζουν τη συνταγή για τα αναψυκτικά τους στις ΗΠΑ, προκειμένου να αποφύγουν να τοποθετήσουν στα μπουκάλια προειδοποίηση για καρκινογόνο ουσία, όπως απαιτεί η νομοθεσία της Καλιφόρνιας.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Η καταρροή, η φαγούρα, η κόπωση και το κοκκίνισμα και δάκρυσμα των ματιών που προκαλούνται από αλλεργίες σχετικές με τη γύρη οφείλονται στην πραγματικότητα σε ένα σφάλμα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Κατάληψη σήμερα από τους εργαζόμενους στο κτίριο όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στη Λάρισα.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Άμεση ήταν η αντίδραση του Νοσοκομείου Καρδίτσας στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία τμημάτων του το τελευταίο διάστημα.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2012
Ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των εποχικών ιώσεων είναι αυτό το διάστημα η προσέλευση ασθενών στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η πρόωρη συνταξιοδότηση, ο θάνατος αγαπημένου προσώπου, μία σοβαρή αρρώστια, μπορεί να πυροδοτήσει το μηχανισμό της άνοιας σε ηλικιωμένους.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012
Χύμα φάρμακα σε βάζα θα πωλούνται στα φαρμακεία. Αυτό ανέφερε σε επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Υγείας Αν. Λοβέρδος.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012
Σε κατάληψη του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και βρίσκεται στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας προχωρούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012
Μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην λειτουργία του αναισθησιολογικού τμήματος, προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και με την λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής.
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2012
Σε 48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο θα βρίσκονται οι φαρμακοποιοί της Λάρισας και της Μαγνησίας, σε 24ωρη απεργία μόνο για αύριο Πέμπτη στα Τρίκαλα, ενώ στην Καρδίτσα αναμένεται οι φαρμακοποιοί να μην συμμετέχουν στην απεργία.
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2012
Την παρέμβαση των φορέων του νομού, προκειμένου να συγκροτηθεί μέτωπο για τη διατήρηση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ζήτησαν χθες, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, σύλλογοι γιατρών, διευθυντές κλινικών και εκπρόσωποι φορέων του νοσοκομείου.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012
Προβλήματα τραυλισμού αντιμετωπίζουν περίπου πενήντα στα χίλια παιδιά προσχολικής ηλικίας στη χώρα μας.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012
Είναι γνωστό πως κάποιος που πάσχει από κατάθλιψη, σχιζοφρένεια ή άλλη ψυχική διαταραχή δεν κοιμάται καλά, ή δεν κοιμάται καθόλου, ως αποτέλεσμα της ασθένειάς του. Τι θα λέγατε αν συνέβαινε το αντίθετο; Δηλαδή, αν η έλλειψη ύπνου είναι αυτή που προκαλεί κατάθλιψη και όχι το αντίθετο.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012
Δύο προγραμματισμένα χειρουργεία της Ορθοπεδικής Κλινικής τη Δευτέρα και άλλα οκτώ την Τρίτη αναβλήθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012
Την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας σε όλη την χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή 8 και 9 Μαρτίου αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012
Δεν είναι λίγοι αυτοί που, όταν έρχεται ένα φτέρνισμα, προσπαθούν να το αποφύγουν κλείνοντας τη μύτη. Συνήθως το κάνουν για να αποφύγουν τον θόρυβο ή τα σωματίδια που εκτοξεύονται από τους αεραγωγούς της μύτης, αλλά δεν θα το έκαναν, αν ήξεραν ότι το να σταματάει κάποιος τεχνητά το φτέρνισμα είναι
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2012
Έως και 150 ασθενείς το μήνα εξυπηρετεί, παρέχοντας την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν τη δυνατότητα να λάβουν, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Βόλου.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2012
Νέα μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων, έρχεται για άλλη μια φορά να προειδοποιήσει σχετικά με το πόσο επικίνδυνη είναι η κατανάλωση τηγανητών φαγητών, με κορεσμένα και τρανς λιπαρά οξέα.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2012
Η κρίση έχει πλήξει το επάγγελμα του οδοντίατρου, καθώς όλο και λιγότεροι πλέον ασθενείς μεταβαίνουν στα ιατρεία τους. Η τάση για μετανάστευση στο εξωτερικό είναι πλέον έντονη.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2012
Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος άκουσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πολλούς από τους ανθρώπους του κυκλώματος του φαρμάκου, πριν αποφασίσει να «χτυπήσει». Και από αυτούς, εν αντιθέσει με ό,τι πιστεύουν παράγοντες του κυκλώματος του φαρμάκου, αρκετοί ήταν που του είπαν την αλήθεια.
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012
Τους έντεκα έφτασαν οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα, ενώ 47 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012
θα σας έκανε εντύπωση πως ένα «πλούσιο πρωινό» δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απώλεια λίπους; Κατ' αρχήν θα ... ήταν χρήσιμο να εξετάσουμε από πού προέκυψε το δόγμα του μεγάλου πρωινού.
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012
Την απόφαση για ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού ιατρείου, ώστε να παρέχεται δωρεάν ιατρική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη, έλαβε ο ιατρικός σύλλογος Καρδίτσας.
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012
Η γνωστή, παραδοσιακή κουκουβάγια –σύμβολο σοφίας και σύνεσης, έμβλημα της θεάς Αθηνάς, της θεάς της φρόνησης–, αποκτά... παρέα στα σχολικά βιβλία του Οργανισμού Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων. Πρόκειται για τον αρχαιότερο υπολογιστή, δηλαδή, ένα σχέδιο του μηχανισμού των Αντικυθήρων.
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012
Η κατανάλωση σοκολάτας -με μέτρο και κυρίως μαύρης- φαίνεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία, ιδίως για την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012
Χρειάζεστε οπωσδήποτε μια γεμάτη κούπα καφέ, όταν ξυπνάτε το πρωί, για να αρχίσετε να είστε... λειτουργικοί; Θεωρείτε εαυτόν εθισμένο στον καφέ – και τα ποτά που περιέχουν καφεΐνη; Νεώτερα ερευνητικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι ο καφές, σε λογικές ποσότητες, έχει πλήθος ωφέλιμων επιδράσεων στον οργα
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012
Η άποψη ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι τείνουν να υποφέρουν από κακής ποιότητας ύπνο είναι ίσως εσφαλμένη, καθώς Αμερικανοί ερευνητές απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο.
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012
Ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου της δισκοπλαστικής με ενέσιμο gel, αντί για την κλασική χειρουργική αντιμετώπιση. Τα πρώτα 100 περιστατικά οσφυαλγίας και αυχεναλγίας, όπου εφαρμόστηκε η μέθοδος της δισκοπλαστικής, κατέδειξαν ποσοστό ίασης που προσεγγίζει το 95%.
 
Σελίδα 138 από 146

 

PamePazari-timeline 1

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336