olimpos amigdalo

ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
12:40

Τηγανιά

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Τηγανιά από τη Χάλκη Λάρισας

Υλικά

1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε κύβους
½ φλιτζάνι λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 λεμόνι, το χυμό
λίγο νερό

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε κύβους. Καίμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε το κρέας ανακατεύοντάς το για να ροδίσει καλά απ' όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το κρέας να μαλακώσει.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το φαγητό να πιει τελείως τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του. Σβήνουμε την τηγανιά με το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

[από το Εδεσματολόγιον Θεσσαλίας]


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).


 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336