olimpos amigdalo

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
17:37
[18:30] Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ[18:00] Τιμήθηκε ο προστάτης Άγιος Γεώργιος[17:30] Θα υπολειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες[17:02] Κερδίστε διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη[17:00] Στον «αέρα» η ΔΕΥΑΜΒ[16:29] Από 2 έως 15 Μαΐου οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις[16:00] Bραβεύτηκαν φοιτητές της Κτηνιατρικής[15:31] Χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ[15:01] Μεγάλη άσκηση έρευνας και διάσωσης [14:32] Η καθαρή έξοδος το μόνο που υπάρχει [18:30] Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ[18:00] Τιμήθηκε ο προστάτης Άγιος Γεώργιος[17:30] Θα υπολειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες[17:02] Κερδίστε διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη[17:00] Στον «αέρα» η ΔΕΥΑΜΒ[16:29] Από 2 έως 15 Μαΐου οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις[16:00] Bραβεύτηκαν φοιτητές της Κτηνιατρικής[15:31] Χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ[15:01] Μεγάλη άσκηση έρευνας και διάσωσης [14:32] Η καθαρή έξοδος το μόνο που υπάρχει
ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΕΚ

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ


E-mail Εκτύπωση
Ακριβώς 43 ημέρες μετά το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και μία εβδομάδα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων από τις δύο ομάδες, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφασή της, με την οποία απορρίπτεται η έφεση του ΠΑΟΚ.
περισσότερα >
 
1Η ΣΤΡΑΤΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Τιμήθηκε ο προστάτης Άγιος Γεώργιος


E-mail Εκτύπωση
Με δοξολογία, κατάθεση στεφανιού στο Ηρώο και επίδειξη από τα ειδικά τμήματα του Στρατού, ο Στρατός Ξηράς τίμησε τον προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα.
περισσότερα >
 
ΕΦΚΑ

Θα υπολειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες


E-mail Εκτύπωση
Θα υπολειτουργούν την Τρίτη και έως την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών 2017 για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

Κερδίστε διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη


E-mail Εκτύπωση
Το thessalianews.gr κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη στη Λάρισα, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 21:00, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.
περισσότερα >
 
«MΠΛΟΚΟ» ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ

Στον «αέρα» η ΔΕΥΑΜΒ


E-mail Εκτύπωση
Σκληρό "πόκερ" από την ΕΡΓΗΛ σε βάρος της πόλης του Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ.
περισσότερα >
 
EMΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Από 2 έως 15 Μαΐου οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις


E-mail Εκτύπωση
Στο πρώτο 15θήμερο του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ανοιξιάτικες ενδιάμεσες εκπτώσεις με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Μαΐου.
περισσότερα >
 
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Bραβεύτηκαν φοιτητές της Κτηνιατρικής


E-mail Εκτύπωση
Στο πλαίσιο του 1ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής 'Λεύκιππος', που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη απονεμήθηκε στους 5ετείς φοιτητές του Τμήματος Κτηνιατρικής Δ. Αϊβαλιώτη,Π. Δουλίδη,Μ. Κουτρούμπα και Δ. Λιανού, το βραβείο για την καλύτερη στρογγυλή τράπεζα (μεταξύ 40 συμμετοχών από τμήματα Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Οδοντιατρικής όλης της χώρας).
περισσότερα >
 
ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ


E-mail Εκτύπωση
Ερχονται χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ το επόμενο διάστημα. Η επιχείρηση θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.206 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις.
περισσότερα >
 
ΚΙΣΣΑΒΟΣ

Μεγάλη άσκηση έρευνας και διάσωσης


E-mail Εκτύπωση
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στο ορειβατικό καταφύγιο Κισσάβου στην θέση «Κάναλος» η άσκηση έρευνας - διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε και την εποπτεία της άσκησης.
περισσότερα >
 
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η καθαρή έξοδος το μόνο που υπάρχει


E-mail Εκτύπωση
Επίθεση κατά όσων ζητούν πιστοληπτική γραμμή στήριξης μετά τον Αύγουστο λέγοντας ότι τα επιχειρήματά τους αποτελούν μία σύγχρονη εκδοχή του φαινομένου του ραγιαδισμού, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτό που υπάρχει είναι η σαφής ολοκλήρωση του προγράμματος και η καθαρή έξοδος.
περισσότερα >
 
ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Γιορτάστηκε ο Αγιος Γεώργιος ο "Μαντηλάς"


E-mail Εκτύπωση
Με σύμμαχο τον καιρό, τηρήθηκε και φέτος το έθιμο των μαντηλιών στο ερειπωμένο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του "Μαντηλά" στο Καστράκι Καλαμπάκας.
περισσότερα >
 
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Στα ύψη ο τουρισμός φέτος


E-mail Εκτύπωση
Αυξημένες κατά 18% είναι οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη θερινή περίοδο από το εξωτερικό προς τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας στις 31 Μαρτίου 2018, σε σχέση με τα αντίστοιχα περυσινά στοιχεία, σύμφωνα με την επικαιροποιημένη μελέτη του SETE Intelligence με τίτλο «Outlook 2018 – οι προοπτικές του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα το 2018».
περισσότερα >
 
428 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για 5.066 προσλήψεις


E-mail Εκτύπωση
Θέμα χρόνου -ίσως και ωρών- θεωρείται η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 5.066 υπαλλήλων στην αντιπυρική προστασία, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
περισσότερα >
 
ΔΝΤ

Eπιμένει για τη μείωση του αφορολόγητου


E-mail Εκτύπωση
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συμφωνεί ότι το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας μπορεί να διαμορφωθεί στο 3,5% του ΑΕΠ για το 2019, ωστόσο καταλήγει στην εκτίμηση αυτή προχωρώντας σε εντελώς διαφορετικές προβλέψεις σε σχέση με αυτές που θα ήθελε η Αθήνα.
περισσότερα >
 
20.000 ANEΡΓΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εργαζόμενοι «χωρίς αύριο»


E-mail Εκτύπωση
Η Μαγνησία παραμένει μια περιοχή με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στη χώρα, με χαμηλές αμοιβές και κατά συνέπεια υψηλά ποσοστά εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας παρότι δουλεύουν πολύ, με λίγα όμως μέσα και με δεδομένες εισοδηματικές ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Eρχονται νέες αστυνομικές ταυτότητες


E-mail Εκτύπωση
Νέες αστυνομικές ταυτότητες θα έχουν σύντομα όλοι οι Ελληνες καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία. Ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας που θα αντικαταστήσουν τις παλαιές και θα είναι στο πνεύμα των ταυτοτήτων που υπάρχουν στο εξωτερικό.
περισσότερα >
 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γιατρούς ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο


E-mail Εκτύπωση
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, σε πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση, συνεδρίασε με θέμα την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, το οποίο αποτελεί τον βασικό πυλώνα του συστήματος Υγείας στην περιοχή Καρδίτσας.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Άρωμα μίζας υπαλλήλων


E-mail Εκτύπωση
Δεν είναι σύνηθες, παρά το κλίμα διαφθοράς τα τελευταία χρόνια, να χαρακτηρίζεται το περιβάλλον ενός πρωτοκλασάτου υπουργού «κλειστό κύκλωμα» και «σπείρα απατεώνων».
περισσότερα >
 
ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ ΠΗΛΙΟΥ

Αποκτά δική της αστυνομία


E-mail Εκτύπωση
Τοπικό αστυνόμο πρόκειται να αποκτήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Αργαλαστή.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

Νέος διεθνής διασυρμός για τη χώρα


E-mail Εκτύπωση
Σάλο προκάλεσε η ανενόχλητη - για άλλη μια φορά - επίθεση του Ρουβίκωνα στο κέντρο της Αθήνας.
περισσότερα >
 
ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ

Δώδεκα χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης


E-mail Εκτύπωση
Από την ηλικία των 16 ετών μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ο Γιώργος Μακράκης, ένας νέος άνθρωπος από τη Λάρισα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν από λίγες ημέρες, στα 28 του χρόνια.
περισσότερα >
 
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓK

Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα


E-mail Εκτύπωση
Τον 12ο τίτλο στην Ιστορία της και πρώτο μετά το 1994 πανηγυρίζει η ΑΕΚ.
περισσότερα >
 
ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Οδηγός «έσπασε» το αλκόμετρο


E-mail Εκτύπωση
Το αλκόμετρο «έσπασε» ένας 32χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα στον Βόλο να οδηγεί αυτοκίνητο.
περισσότερα >
 
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νυχτερινή μάχη κατοίκων με μετανάστες


E-mail Εκτύπωση
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για αρκετές ώρες η προκυμαία της Μυτιλήνης γύρω από την πλατεία Σαπφούς από συγκρούσεις ακροδεξιών με μετανάστες και την παρέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ.
περισσότερα >
 
ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Φτωχό θέαμα στους Ζωσιμάδες


E-mail Εκτύπωση
«Ολα μηδέν» στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ (0-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.
περισσότερα >
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Μαξίμου σε Ερντογάν: Κανένας συμψηφισμός


E-mail Εκτύπωση
Την άμεση επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ζητάει η κυβέρνηση με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Βαθιά ανάσα για την Αναγέννηση


E-mail Εκτύπωση
Τους συνδέουν κοινά προβλήματα, όπως και ίδιες αγωνίες, αλλά αυτή που μπόρεσε να χαμογελάσει αγωνιστικά την Κυριακή (22/4) ήταν η ΑΣΑ. Οι Καρδιτσιώτες επικράτησαν με το «φτωχό», αλλά απόλυτα αρκετό 1-0 του Πανσερραϊκού και βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, την ώρα που τα «λιοντάρια»... βυθίζονται.
περισσότερα >
 
MAΪΟΣ

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
Στις 27 Απριλίου θα ξεκινήσει στους συνταξιούχους η καταβολή των συντάξεων του Μαΐου του 2018. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαΐου.
περισσότερα >
 
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ

"Η Ελλάδα οδεύει προς το 4ο μνημόνιο"


E-mail Εκτύπωση
«Η επόμενη κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι παγιωμένη η διαφορά των 10 μονάδων, ωστόσο σημασία για εμάς έχουν οι μετρήσεις στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος.
περισσότερα >
 
ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία


E-mail Εκτύπωση
Eπίθεση κατά της γαλλικής πρεσβείας και του γαλλικού προξενείου πραγματοποίησαν την Κυριακή μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».
περισσότερα >
 
ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ TΡΙΚΑΛΙΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Πέθανε ο ξενοδόχος Ερρίκος Διβάνης


E-mail Εκτύπωση
Ένα ακόμα πλήγμα για την οικογένεια Διβάνη, των γνωστών ξενοδόχων από τα Τρίκαλα. Ο Ερρίκος Διβάνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 63 ετών.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Aνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής


E-mail Εκτύπωση
Μια πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής για την απλή αναλογική ή για την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών «είναι πάντα ευπρόσδεκτη» επισημαίνει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
περισσότερα >
 
ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας


E-mail Εκτύπωση
«Λουκέτα» σε 10 επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν να μην έχουν κόψει αποδείξεις μοίρασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
περισσότερα >
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Ξεκινούν για οφειλές προς την εφορία


E-mail Εκτύπωση
Όλα αλλάζουν από τις 27 Απριλίου. Και επίσημα ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων για οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Πέθανε πρώην δήμαρχος της Γιάννουλης


E-mail Εκτύπωση
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, ο πρώην δήμαρχος Γιάννουλης Αντώνης Λυγούρας.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Διεργασίες για ένα νέο δεξιό κόμμα


E-mail Εκτύπωση
Έντονες διεργασίες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ πολιτικών που προέρχονται από τη κεντροδεξιά παράταξη, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε πλήρη εξέλιξη με στόχο την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα στα δεξιά της ΝΔ.
περισσότερα >
 
ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

Εθελοντές φύτεψαν δέντρα στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Πλήθος κόσμου συμμετείχε το πρωί της Κυριακής στην εθελοντική δενδροφύτευση στη Λάρισα, στην έκταση επί της οδού Σαρίμβεη, που διοργανώθηκε από τη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τον ΣΚΑΪ.
περισσότερα >
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Κύμα Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
Απολύτως ρόδινες χαρακτηρίζει τις προοπτικές για τις αφίξεις Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα ο Τόμας Γκράυνε, αρμόδιος για τη χώρα μας στον πολιτιστικό τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης Studiosus. Σημειώνει ότι ρόλο έχει διαδραματίσει και η εξάλειψη των αρνητικών σχολίων για τη χώρα μας στο γερμανικό Τύπο, αλλά και η βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.
περισσότερα >
 
SUPER LEAGUE

Κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα η ΑΕΛ


E-mail Εκτύπωση
Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, η ΑΕΛ επιστρέφει στο πρωτάθλημα στο πλάισιο της 28ης αγωνιστικής σήμερα.
περισσότερα >
 
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ερντογάν:Ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία


E-mail Εκτύπωση
Εντελώς αντίθετη θέση, σε σχέση με όσα μέχρι τώρα υποστήριζε, διατύπωσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τις σχέσεις που θέλει να έχει η χώρα του με την Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εγκλωβισμός ορειβάτη στον Όλυμπο


E-mail Εκτύπωση
Εξουθενωμένος, χωρίς να έχει τραυματιστεί ή να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, εντοπίστηκε από την 15μελή ομάδα της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου- Κατερίνης, ο πεζοπόρος που λόγω κόπωσης είχε ακινητοποιηθεί σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στον Όλυμπο, στη θέση Μπάρμπα.
περισσότερα >
 
Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα


E-mail Εκτύπωση
Η εξασθένηση των βοριάδων το επόμενο διήμερο θα οδηγήσει τον υδράργυρο σε άνοδο, ενώ η ηλιοφάνεια την ημέρα και η αστροφεγγιά την νύχτα θα θυμίσουν πρόωρα καλοκαίρι.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επίτιμος διδάκτορας ο Βαγγέλης Παπαθανασίου


E-mail Εκτύπωση
Τον Βολιώτη μουσικό του Σύμπαντος, βραβευμένο με μετάλλιο από τη ΝΑΣΑ σε αναγνώρισης της συνεισφοράς του στο όραμά της, τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, τιμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα γενέθλια των 30 ετών του ιδρύματος, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και θα του απονεμηθεί το Μετάλλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που συνιστά την ανώτατη διάκριση.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του ΔΝΤ


E-mail Εκτύπωση
Την άποψη ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι δικό του θέμα και ότι θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει εκφράζουν ευρωπαϊκές πηγές, παραπέμποντας στη θέση πολλών Ευρωπαίων ότι η Ευρώπη «μπορεί και μόνη» της.
περισσότερα >
 
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Λαμπρή υποδοχή της Αγίας Κάρας του Σεραφείμ


E-mail Εκτύπωση
Με ευλάβεια αλλά και λαμπρότητα η Καρδίτσα υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα την Τιμία Κάρα του Πολιούχου της Αγίου Σεραφείμ, ενόψει της λιτάνευσής της αύριο Κυριακή.
περισσότερα >
 
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Αλαφούζος δέχθηκε την πρόταση της Pan Asia


E-mail Εκτύπωση
Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia, την οποία εκπροσωπεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Μεγάλη συμμετοχή στον 4ο ημιμαραθώνιο


E-mail Εκτύπωση
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου.
περισσότερα >
 
ΦΩΚΙΔΑ

Δύο νεκροί από πτώση αεροσκάφους


E-mail Εκτύπωση
Νεκροί είναι και οι δυο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα στη Φωκίδα, ορεινή Ναυπακτία.
περισσότερα >
 
ΚΙΛΕΛΕΡ

Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 474 οικογένειες


E-mail Εκτύπωση
Ο Δήμος Κιλελέρ ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
περισσότερα >
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

«Η Ελλάδα είναι κέντρο εγκληματιών»


E-mail Εκτύπωση
Επιστολή στον Ελληνα ομόλογό του Σταύρο Κοντονή έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Διαγωνισμός για την περίθαλψη αδέσποτων


E-mail Εκτύπωση
Στη διενέργεια διαγωνισμού για την κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων με συνολικό προϋπολογισμό 39.990 ευρώ θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου. Σχετική απόφαση θα λάβει η Οικονομική Επιτροπή σε συνεδρίασή της μεθαύριο Δευτέρα 23 Απριλίου (1 μ.μ.).
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Η κοιλιακή παχυσαρκία κάνει κακό στην καρδιά


E-mail Εκτύπωση
Ακόμα και όταν κάποιος δεν είναι παχύσαρκος, η συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή χώρα μπορεί να είναι επιβαρυντική για την καρδιά, λένε αμερικανοί ερευνητές.
περισσότερα >
 
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ-ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Λάρισα: Αύριο η εθελοντική δενδροφύτευση


E-mail Εκτύπωση
Δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης πραγματοποιείται από το Δήμο Λαρισαίων και την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ την Κυριακή 22 Απριλίου, σε έκταση που βρίσκεται δίπλα στο «Πάρκο των Χρωμάτων», επί της οδού Σαρίμβεη.
περισσότερα >
 
16XΡΟΝΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ

Τραγωδία στο Κερατσίνι για μια σέλφι


E-mail Εκτύπωση
Τραγωδία στο Κερατσίνι. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος, ο οποίος χθες στην προσπάθειά του να βγάλει μία φωτογραφία με το κινητό του έπεσε πάνω σε βράχια, στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου.
περισσότερα >
 
ANAΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Βυζαντινές διαδρομές στο νομό Καρδίτσας


E-mail Εκτύπωση
Ο κάθε τόπος έζησε τις δικές του μοναδικές στιγμές, οπότε ο χρόνος αποτύπωσε ανεξίτηλα τα σημάδια του και άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
περισσότερα >
 
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

Οταν τα τανκς βγήκαν στους δρόμους


E-mail Εκτύπωση
Στρατιωτικό κίνημα, που εξερράγη τα ξημερώματα τις 21ης Απριλίου 1967, με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο. Κατέλυσε το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα και επέβαλλε μία στυγνή δικτατορία, που διήρκεσε επτά χρόνια.
περισσότερα >
 

Ο Όσκαρ Γκαρθία παραιτείται από τον Ολυμπιακό


E-mail Εκτύπωση
Τρεις μήνες διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος παραιτήθηκε τη Μ. Τρίτη. Κι ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τον προσέλαβε για να οδηγήσει τους παίκτες σε ένα πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού, δημιουργώντας ευκαιρίες μέχρι τέλους, εκείνος φαίνεται πως δε μπόρεσε να καταφέρει κάτι τέτοιο.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο


E-mail Εκτύπωση
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο λίγο μετά τις 11 το πρωί, στην οδό Λαρίσης με Υψηλάντη στον Βόλο, κοντά στην αποθήκη των ΕΛΤΑ.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS

Προβάδισμα 13 μονάδων της ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Σημαντικό προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Κινητοποίηση για 29χρονο σέρφερ


E-mail Εκτύπωση
Ένας 29χρονος Βολιώτης κινδύνεψε χθες το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή του Καρνάγιου στα Κάτω Λεχώνια, όπου είχε πάει για να κάνει windsurfing. Περίπου στις 3 το μεσημέρι το Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε πως ένας άνθρωπος έπεσε στο νερό και ζητούσε βοήθεια.
περισσότερα >
 
BOΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Aναστέλλει τις πυρηνικές δοκιμές


E-mail Εκτύπωση
Η Βόρεια Κορέα έλαβε το Σάββατο μια εντυπωσιακή απόφαση, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να ανακοινώνει το τέλος των δοκιμών πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων της Πιονγκγιάνγκ, καθώς και το κλείσιμο του κύριου πεδίου δοκιμών, κίνηση που χαιρέτισαν αμέσως η Ουάσινγκτον και η Σεούλ, αλλά το Τόκιο έκρινε ανεπαρκή.
περισσότερα >
 
ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ

33χρονος στη Λάρισα παρασύρθηκε από τρένο


E-mail Εκτύπωση
Σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας ωστόσο διαφύγει τον κίνδυνο, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ένας 33χρονος υπήκοος Λιβύης μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη και στα δύο του πόδια, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.
περισσότερα >
 
ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Κατάρρευση τιμών λόγω έλλειψης κατανάλωσης


E-mail Εκτύπωση
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έδωσε μεγάλη ώθηση τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική κτηνοτροφία η οποία, όμως, πληρώνει με τη σειρά της το τίμημα των χαμηλών εισοδημάτων και της μειωμένης κατανάλωσης.
περισσότερα >
 
ΧΡΕΟΣ

Παραμένει το χάσμα Βερολίνου - ΔΝΤ


E-mail Εκτύπωση
Παρότι δεν υπήρξε ουσιαστική πρόοδος στο ζήτημα του χρέους στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, από τις συζητήσεις και συναντήσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών του ελληνικού προγράμματος, προέκυψε σαφώς μεγαλύτερη «καθαρότητα» για τους χρονικούς περιορισμούς και τις «κόκκινες γραμμές» της κάθε πλευράς.
περισσότερα >
 
ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Xειροπέδες σε 53χρονο στη Φαρκαδόνα


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Διδακτορικά και από τα ΤΕΙ


E-mail Εκτύπωση
Πανεπιστήμια με τη... βούλα γίνονται πλέον τα ΤΕΙ της χώρας, καθώς ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προχώρησε μόλις σε μια κίνηση την οποία κανένας άλλος πολιτικός δεν είχε δεχτεί ως σήμερα: Με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δίνει τη δυνατότητα εκπόνησης και οργάνωσης διδακτορικών σπουδών στα τμήματα των ΤΕΙ.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Αυξάνονται οι αναπαλαιώσεις κατοικιών


E-mail Εκτύπωση
Κερδίζουν διαρκώς έδαφος οι ανακατασκευές παλιών ακινήτων, οι οποίες αντιστοιχούν στο 70% των τεχνικών εργασιών που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη περίοδο, με την ανέγερση νέων οικοδομών να περιορίζεται μόλις στο 30% την τελευταία πενταετία τουλάχιστον, λόγω της κρίσης.
περισσότερα >
 
ME ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ

Στην Αθήνα ο Γιούνκερ στις 26 Απριλίου


E-mail Εκτύπωση
Την επίσκεψη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην Αθήνα, στις 26 Απριλίου, επιβεβαίωσε σήμερα η αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Νατάσα Μπερτό.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Στη Λάρισα την Κυριακή ο Λ. Αυγενάκης


E-mail Εκτύπωση
Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, προσκαλεί τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευση (ΝΟ.Σ.), στη συνεδρίαση Στελεχών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 12:30 το μεσημέρι στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Δ/νση: Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου - Λάρισα).
περισσότερα >
 
ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Νέα συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ


E-mail Εκτύπωση
Μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξει νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά και της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, Μίλε Μποσνιάκοφσκι.
περισσότερα >
 
ΣΩΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Στις φλόγες αυτοκίνητο στον Ε65


E-mail Εκτύπωση
Στην πυρά παραδόθηκε ένα όχημα που κινούνταν τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (20/4) στον Ε-65.
περισσότερα >
 
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ

Nεκρός από πτώση δέντρου σε διερχόμενο ΙΧ


E-mail Εκτύπωση
Ένα δένδρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στον κόμβο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
περισσότερα >
 
MAΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Από μικροί στην ψηφιακή δημιουργία


E-mail Εκτύπωση
Απέραντο ψηφιακό σχολικό εργαστήρι πλέον τα Τρίκαλα. Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες από Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και του νομού Τρικάλων και της Καρδίτσας, μετείχαν με αξιώσεις και εξαιρετικά επιτεύγματα – δημιουργίες στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.
περισσότερα >
 
ΑΓΚΥΡΑ

H Eλλάδα προστατεύει πραξικοπηματίες


E-mail Εκτύπωση
Οργισμένη είναι η αντίδραση της Άγκυρας στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας εκ του οχτώ, που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας.
περισσότερα >
 
YΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

"Εντός των ορίων οι ρύποι της ΑΓΕΤ"


E-mail Εκτύπωση
"Από όλους τους ελέγχους, μετρήσεις και δειγματοληψίες μέχρι σήμερα (εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δειγματοληψίας 14 & 15/3), προκύπτει ότι η ετήσια λειτουργία (Μάρτιος 2017 – Μάρτιος 2018), καλύπτει τους όρους της ΑΕΠΟ και τις ειδικές διατάξεις Ε.Ε. και εθνικής νομοθεσίας για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων", αναφέρει χαρακτηριστικά για τη λειτουργία της ΑΓΕΤ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή και Αλ. Μεϊκόπουλου.
περισσότερα >
 
«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

Ανοιχτή η πλατφόρμα μέχρι τις 29 Απριλίου


E-mail Εκτύπωση
Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου αναμένεται να παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Kατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων


E-mail Εκτύπωση
Μια υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές και σύντομα αναμένεται να έρθει στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σταύρου Δημόπουλου στη «Θεσσαλία».
περισσότερα >
 
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ

Tέλη κυκλοφορίας με το μήνα


E-mail Εκτύπωση
Μέσα στον Μάιο αναμένεται να επανέλθει το μέτρο της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας με το μήνα.
περισσότερα >
 
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Mαθητές δημιούργησαν σεισμογράφο


E-mail Εκτύπωση
Αποτελεί ένα μικρό περιφερειακό σχολείο, πλέον με τις πράξεις και τα έργα του βρίσκεται στη λίστα των δέκα διδακτηρίων που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Φτιάξε το Δικό σου Σεισμογράφο».
περισσότερα >
 
KEEΛΠΝΟ

Στους 37 ανήλθαν οι θάνατοι από γρίπη


E-mail Εκτύπωση
Τριάντα επτά άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης, σύμφωνα με νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ σε 108 τα σοβαρά κρούσματα που χρειάστηκαν νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ

18χρονος καταγγέλλει βιασμό από 22χρονο!


E-mail Εκτύπωση
Προσεκτικά εξετάζεται από τις αρχές η καταγγελία ένας 18χρονου Λαρισαίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο.
περισσότερα >
 
EIXE ΔΕΧΘΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΣ

Υπέκυψε ο 52χρονος επιχειρηματίας


E-mail Εκτύπωση
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά τη Μεγάλη Δευτέρα.
περισσότερα >
 
TΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ

Νεκρός σε τροχαίο 27χρονος στο Λιτόχωρο


E-mail Εκτύπωση
Μετά από 8 ώρες αναζήτησης εντοπίστηκαν (δυστυχώς ο ένας έξ' αυτών νεκρός) οι νεαροί επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ξέφυγε από το δρόμο, στην περιοχή του Λιτοχώρου.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ «ΘΥΜΑΤΑ»

Πάνω από ένα εκατομμύριο οι άνεργοι


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζει να «καλπάζει» η ανεργία παρά τις όποιες εξαγγελίες της κυβέρνησης για μείωσή της. Ο εφιάλτης της ανεργίας συνεχίζει να «χτυπάει» τις γυναίκες.
περισσότερα >
 
ΚΙΣΣΑΒΟΣ

Μεγάλη άσκηση έρευνας και διάσωσης


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλη άσκηση με τη συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με σενάριο έρευνας και διάσωσης, διεξάγεται την Κυριακή 22/04/2018 στον Κίσσαβο.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE

Προβάδισμα 10 μονάδων για τη Ν.Δ.


E-mail Εκτύπωση
Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ

Αναβαθμίζεται το Κολυμβητήριο


E-mail Εκτύπωση
Το Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας επέλεξε ο Δήμος Βόλου ως το δημόσιο κτίριο στο οποίο θα γίνουν παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμισή του, με χρηματοδότηση που θα διεκδικηθεί μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη).
περισσότερα >
 
OI NEEΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

Ξεκινά η κινητικότητα στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Το πρώτο κύμα κινητικότητας στη δημόσια διοίκηση για το 2018 ξεκινά σήμερα, Παρασκευή.
περισσότερα >
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΛ δίνει τον Μασούρα στον Ολυμπιακό


E-mail Εκτύπωση
Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του νεαρού μπακ της ΑΕΛ Γιάννη Μασούρα.
περισσότερα >
 
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις


E-mail Εκτύπωση
Το κυβερνών κόμμα του Τούρκου προέδρου θεωρεί ότι οι πρόωρες εκλογές της 24ης Ιουνίου θα είναι "περίπατος", υποστηρίζοντας ότι έχει στη διάθεσή του δημοσκοπήσεις που φέρονται να του εξασφαλίζουν άνετη επικράτηση ακόμη και από τον α' γύρο.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ

Έκθεση αστυνομικών κειμηλίων


E-mail Εκτύπωση
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημ. Αναγνωστάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης αστυνομικών κειμηλίων, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Βόλου.
περισσότερα >
 

Γιατί τα My Market είναι το μέρος που βρίσκονται όλα όσα αγαπώ


E-mail Εκτύπωση
Το κλειδί βρίσκεται στο My, στο δικό μου. Όλα αυτά που κάνουν τα ψώνια μια προσωπική διαδικασία, μια προσπάθεια να βρω όλα αυτά που σημαίνουν πολλά για την καθημερινότητα αυτών που αγαπώ και για εμένα.
περισσότερα >
 
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Δύο φρεγάτες μας δίνει η Γαλλία


E-mail Εκτύπωση
Δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMM (κατά πάσα πιθανότητα η Languedoc και η Aquitaine) θα ενταχθούν έως τον Αύγουστο στο Πολεμικό Ναυτικό, έπειτα από συμφωνία Αθήνας και Παρισιού.
περισσότερα >
 
ΑΛΜΥΡΟΣ

Οδηγός «τύφλα» προκάλεσε ζημιές


E-mail Εκτύπωση
Οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης χθες τα ξημερώματα και προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές στον Αλμυρό.
περισσότερα >
 
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το θύμα και η ληστεία στην Αλόννησο


E-mail Εκτύπωση
Ο 45χρονος Γιώργος Λίτσας (φωτογραφία), γνωστός ως «Μπου ή Μπούμπη», έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ.
περισσότερα >
 
ΤΡΙΚΑΛΑ

14 χρόνια για το ξύλο στον λογιστή


E-mail Εκτύπωση
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η μαραθώνια Δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

«Κίτρινες κάρτες» από τους δανειστές


E-mail Εκτύπωση
Να σβήσει τη φωτιά που άναψαν οι διαρροές από τη Γερμανία για ολιγόμηνη παράταση του Μνημονίου έσπευσε χθες ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, λέγοντας πως δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις μεταξύ των δανειστών, σε μια προσπάθεια να μη τιναχθεί στον αέρα ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών για την τύχη της Ελλάδας μετά την υπογραφή του 3ου Μνημονίου.
περισσότερα >
 
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ

Συνελήφθη 20χρονος Βολιώτης


E-mail Εκτύπωση
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου και συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 20χρονος  ως δράστης των κλοπών.
περισσότερα >
 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άνοιξε η εφαρμογή του Taxisnet


E-mail Εκτύπωση
Τέθηκε γύρω στις 20:00 της Πέμπτης σε λειτουργία η εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2017.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 617

Κρεµµυδόψωµο
η συνταγή της
ημέρας
Κρεµµυδόψωµο ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Υπόθεση Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές τ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

kosmoslarissa

logo trikalaenimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


banner250x300

banner olimpos

litro 4 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336