rodopi 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
02:51
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ορισμένα σπορ μας χαρίζουν χαρές και διακρίσεις αλλά δεν έχουν μεγάλη προβολή στα μέσα. Τέτοια σπορ και τέτοιους αθλητές διάλεξε να υποστηρίξει η ΕΨΑ, επιβεβαιώνοντας την επιλογή της να στηρίζει το ξεχωριστό και το διαφορετικό και κυρίως το τοπικό που χάρη στην ποιότητά του γίνεται διεθνές. Πρόκει
Κλείνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συμφωνία Vodafone-panafon και Wind Hellas, σχετικά με τη συγχώνευση των δύο επιχειρήσεων.
«Καμπάνα» ύψους 500.000 ευρώ επιβλήθηκε στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Carrefour», που συχνά όλα τα τελευταία χρόνια εντοπίζεται να μην τηρεί στοιχειώδεις διατάξεις της νομοθεσίας, σχετικά με την ασφαλή διακίνηση τροφίμων.
Σε πολύ θερμό κλίμα όπου τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία σε τομείς όπως ο τουρισμός και η βιομηχανία, ο αγροτικός τομέας αλλά και ο πολιτισμός, μεταξύ Μαγνησίας και Ισραήλ σηματοδότησε η επίσκεψη Ισραηλινής αποστολής στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Η ιστορική εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην έσχατη αυτή κίνηση λόγω των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχο
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν κάνει διακρίσεις και «χτυπάει» τελικά και τα outlets... Έτσι λοιπόν, από την περασμένη Δευτέρα, το Μega Outlet της Λάρισας έβαλε «λουκέτο» με την ιδιοκτήτρια United Properties, να επικεντρώνεται τώρα στο έτερο εκπτωτικό εμπορικό κέντρο ιδιοκτησίας της στη Θεσσαλ
Απώλεια μεριδίων αγοράς, μείωση της παραγωγικής δραστηριότητας και πιστωτική ασφυξία συνθέτουν το σκηνικό της κρίσης της βιομηχανίας στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.
Κόλαφος το επίσημο πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας για την ARCILLOR MITTAL. Ζητά να ανακληθούν άμεσα οι 18 απολύσεις που έγιναν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου καθώς όπως εκτιμά η εταιρία έπρεπε να ανακαλέσει πρώτα τις διαθεσιμότητας, να επαναφέρει το προσωπικό σε πλήρη απασχόληση και στη συνέχ
Μειώνει τα καταστήματα αλλά και το προσωπικό της η τράπεζα Πειραιώς στη Θεσσαλία, στα πλαίσια ενός γενικότερου συμμαζέματος που αποφάσισε η διοίκηση της τράπεζας.
Η Coca Cola διατήρησε τον τίτλο της "πολυτιμότερης μάρκας" του κόσμου για το 2011, με αξία 71,8 δισ. δολάρια και καταγράφοντας άνοδο 2% σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με την έκθεση της Interbrand για τις σπουδαιότερες εισηγμένες επιχειρήσεις του πλανήτη.
 
Σελίδα 202 από 219

 

PamePazari-timeline 1

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336