rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
15:35
ΥΓΕΙΑ
Με επιστολή – απάντηση, ο διοικητής των διασυνδεομένων νοσοκομείων Π.Γ.Ν. Λάρισας και Γ.Ν. Λάρισας, Ηλίας – Δημοσθένης Σκυλλάκος, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση όσον αφορά στην διαχείρισή του.
Ένα μέρος του ιατρικού κόσμου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα στο χώρο της Υγείας στην περιοχή της Θεσσαλίας, δεν συγχώρεσε ποτέ τόσο στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, όσο και στον νυν υπερδιοικητή Ηλία Σκυλλάκο την ουδέτερη στάση τους στην υπόθεση της έρ
Συνήθως, όταν αναφερόμαστε στις θερμίδες που παίρνουμε μέσα από τη διατροφή μας, τις συνδέουμε σχεδόν πάντα με την αύξηση του σωματικού μας βάρους και γενικά με κάτι αρνητικό. Παρόλα αυτά, τις θερμίδες τις χρειαζόμαστε και μπορεί να είναι "θετικές", ανάλογα με τις τροφές, από τις οποίες προέρχοντα
Ως επιτυχημένη κρίνεται για τους φαρμακοποιούς η χθεσινή 24ωρη απεργία τους στη Λάρισα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Γιάννη Μακρυγιάννη η συμμετοχή έφτασε στο απόλυτο 100%.
Ενώ σήμερα Τετάρτη τα φαρμακεία είναι κλειστά λόγω απεργίας, κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη και χωρίς παυσίπονα, καθώς το γνωστό εδώ και μήνες πρόβλημα των ελλείψεων των φαρμάκων επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα. Τόσο οι ασθενείς όσο και οι φαρμακοποιοί αποδύονται σε «σαφάρι» για να βρουν το αναγκαίο
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η μουσική δύναται να επηρεάσει την υγεία της καρδιάς μας, καθώς ένα μουσικό κομμάτι μπορεί να επιταχύνει ή να επιβραδύνει τους καρδιακούς μας παλμούς.
Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιούν αύριο οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας που απειλούν να προχωρήσουν σε πανελλαδική αναστολή της πίστωσης προς όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία από τις αρχές του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον έλεγχο του καπνίσματος «Μαθαίνω να Μην Καπνίζω», πενήντα χιλιάδες ελληνόπουλα γίνονται κάθε χρόνο καπνιστές και από αυτά, τα μισά θα χάσουν κάποια στιγ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ιατρική ημερίδα, που διοργάνωσε ο δήμος Πύλης σε συνεργασία με το Κ.Υ.Πύλης, τόσο στις 9 Δεκεμβρίου που αφορούσε το κοινό, όσο και στις 10 Δεκεμβρίου που απευθυνόταν στην ιατρική κοινότητα.
Μπροστά στην μικρή οθόνη περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο οι περισσότεροι έλληνες έφηβοι, ένα γεγονός που έχει σημαντικές συνέπειες τόσο στην κοινωνικοποίησή τους όσο και στην υγεία τους, αναφέρει έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής.
 
Σελίδα 429 από 438

 

PamePazari-timeline 1

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336