728x90 olimpos

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ 2018
21:37
ΥΓΕΙΑ
Χειρουργός καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με 3ετή αναστολή, επειδή ξέχασε χειρουργική σπάτουλα στην κοιλιά ασθενούς.
Την αγωνία τους εκφράζουν οι θαλασσαιμικοί του νομού Τρικάλων αλλά και της υπόλοιπης χώρας για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) που προτείνει η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το κενό της Πολιτείας έρχεται να καλύψει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων αναλαμβάνοντας μια σημαντική πρωτοβουλία. Παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας αποφάσισε να προχωρήσει σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και σε καταγραφή της στοματικής υγείας των νηπίων του νομού μας (2.000 νή
Μεγάλωσε στο Βόλο και από την αρχή ήξερε πως θα ασχοληθεί με τον άνθρωπο. Με τις ασθένειες που τον ταλανίζουν και τον ανθρώπινο πόνο. Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος όχι μόνο έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, αλλά βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή του Harvard και ερευνά τρόπους αντιμετώπισης των καρκίν
Ενώ η πλειοψηφία των μελετών έχει ασχοληθεί με τα άτομα που έχουν εθιστεί στη χρήση πορνογραφικού υλικού από το Διαδίκτυο, λίγες μελέτες έχουν διερευνήσει ζευγάρια που χρησιμοποιούν διαδικτυακό πορνογραφικό υλικό περιστασιακά.
Τις πτυχές μιας υπόθεσης, με απολαβές πάνω σε πτώματα νεκρών, ερευνούν μετά από καταγγελίες το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση αφορά στη διαδικασία ταρίχευσης νεκρών που επρόκειτο να μεταφερθούν για ταφή από το Βόλο στις Βόρειες Σποράδες.
Έχασε σχεδόν 50 κιλά μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες. Ωστόσο, τα χάπια αδυνατίσματος που έπαιρνε καθημερινά και η έλλειψη επαρκούς τροφής οδήγησαν μια 24χρονη φοιτήτρια από τον Βόλο στον θάνατο.
Όμηροι των εξαρτήσεων αναδεικνύονται οι έφηβοι στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο κάπνισμα τσιγάρου, ενώ αύξηση καταγράφεται την τελευταία τετραετία και στην κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα, 3% των εφήβων παραδέχεται ότι έχει κάνει ακόμη και χρήση ηρεμιστικών και υ
Τα υγρά υπολείμματα φυτοφαρμάκων μπορούν να απορρυπανθούν και να απαλλαχθούν από βλαβερές ουσίες, με τη χρήση μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, ή και ένζυμα που προέρχονται από μανιτάρια.
Έχοντας ως σκοπό τη δωρεάν προσφορά φαρμάκων οικιακής χρήσης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την ανακύκλωση των ληγμένων σκευασμάτων ο δήμος Καρδίτσας συνεργάζεται με τον τοπικό σύλλογο Φαρμακοποιών για τη σύσταση του «κοινωνικού φαρμακείου».
 
Σελίδα 422 από 426

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336