Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ. για αύριο Τετάρτη, θα επικρατήσουν στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές με βαθμιαία εξασθένιση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και από το απόγευμα στα νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σύμφωνα με την αναγγελία θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ, στο βορειοανατολικό Αιγαίο, στο Θρακικό και στοπ βορειοδυτικό Αιγαίο, θα πνέουν τουλάχιστον μέχρι αύριο άνεμοι βορειοανατολικοί 7 ή 8 μποφόρ.
Συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου, οι λουόμενοι να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και οι ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι να ενημερώσουν τα μέλη τους.