Στη Νέα Αγχίαλο έφτασε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αυτή την ώρα ξεναγείται στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τη Ν. Αγχίαλο και στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματίσει επίσκεψη – συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και κουμπάρος του καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Κώστας Λούλης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης, στη μία το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και κόσμο, ενώ με το κλείσιμο της αγοράς θα καθίσει σε καφέ. Για τις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».
Τέλος, για τις 8.30 το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, πριν την παραλία Αναύρου.

magnesianews.gr