Ακριβά πλήρωσε την κλοπή αυτοκινήτου στον Βόλο ένας 47χρονος κρατούμενος στις φυλακές για κλοπές, καθώς χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 39 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα.
Ο κατηγορούμενος στις 26 Μαΐου 2015 στον Βόλο, είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο και επιπλέον κατηγορούνταν και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας όχι μόνο έκλεψε το αυτοκίνητο, αλλά έξυσε και «χτύπησε» άλλο αριθμό στον κινητήρα του.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρικάλων για να παραστεί στο Δικαστήριο και αρνήθηκε την κλοπή του αυτοκινήτου, ενώ είπε ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η άδεια κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου που ανήκει στη σύζυγό του. Επίσης είπε ότι την ημέρα που έγινε η κλοπή ο ίδιος βρισκόταν στη φυλακή, ωστόσο στο Δικαστήριο παρουσιάστηκε έγγραφο από τις φυλακές σύμφωνα με το οποίο εκείνη την ημερομηνία δεν ήταν κρατούμενος… Τελικά δεν απέφυγε την καταδίκη και το Δικαστήριο τον …«φιλοδώρησε» σε συνολική ποινή 39 μηνών, προς 5 € την ημέρα.

magnesianews.gr