Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού όταν κρατούμενος, αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρός στη Δ’ Πτέρυγα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του άνδρα προήλθε πιθανόν από απαγχονισμό με κορδόνι. Ο αυτόχειρας, ηλικίας 41 ετών, είναι ο συλληφθείς για τη δολοφονία ομοεθνή του στη Νέα Αγχίαλο τον περασμένο Ιούλιο.

Στις 17 Ιουλίου, οι δύο άνδρες, στις 4:30 το μεσημέρι,  έτρωγαν και έπιναν μαζί και η κουβέντα τους «άναψε» με αποτέλεσμα ο 41χρονος να τραβήξει σουγιά και να τραυματίσει θανάσιμα τον 38χρονο συγγενή του. Το φονικό φέρεται να συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών του θύματος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι. Ο θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από συγγενικά του πρόσωπα αλλά στον δρόμο εξέπνευσε.

Σημειώνεται πως νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του, στις ίδιες φυλακές, πριν από λίγες ημέρες 52χρονος ισοβίτης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στους χώρους της Β΄ πτέρυγας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν έναν κρατούμενο νεκρό.

Εφ. Θεσσαλία