Να κλείσουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ, πλην του λογαριασμού που αφορά τη μισθοδοσία των εργαζομένων, εισηγήθηκε σήμερα στο Δ.Σ. της Επιχείρησης ο Αχ. Μπέος, μετά τη νέα κατάσχεση ποσού 480.000 ευρώ από την εταιρεία ΕΡΓΗΛ. Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση Μπέου, χωρίς ωστόσο να δοθούν διευκρινίσεις για το πώς θα λειτουργήσει η Επιχείρηση μετά την απόφαση αυτή.
Ο Αχ. Μπέος έκανε λόγο τυχοδιωκτική επιδρομή στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ από την ΕΡΓΗΛ και επιτέθηκε στις δικαστικούς λειτουργούς και τράπεζες, λέγοντας πως οι τράπεζες είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων ευθύνονται φταίνε για την εξαθλίωση της Ελλάδας.
«Επειδή μιλάμε για τυχοδιώκτες, για ένα σύστημα συναλλαγής, η ΔΕΥΑΜΒ είναι υποχρεωμένη, εκτός από τον λογαριασμό μισθοδοσίας, όλοι οι άλλοι λογαριασμοί να είναι ανενεργοί και δεν θα ξαναμπούν λεφτά στις τράπεζες», ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά παρόλα αυτά έδωσε εντολή στον Γενικό Διευθυντή και την οικονομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ να ελέγχουν ανά ώρα την εξέλιξη των λογαριασμών.
«Τίθενται πολλά ερωτήματα προς όλες τις κατευθύνσεις και αίρεται η εμπιστοσύνη προς όλες τις κατευθύνσεις», είπε.

e-thessalia.gr