Κλειστές είναι οι πόρτες του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στον Βόλο, καθώς η Επιχείρηση έχει αναστείλει τη λειτουργία των καταστημάτων πωλήσεων σε όλη την επικράτεια στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού.
Σε έγγραφα που έχουν αναρτηθεί η ΔΕΗ ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών γίνεται μόνο μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 11770.
Από κει και πέρα δίνει αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξόφλησης των λογαριασμών.
Αναλυτικά σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε αναφέρεται:
«Επιλέξτε για την εξόφληση των λογαριασμών σας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.
Πληρωμή λογαριασμού με κάρτα: Εξοφλήστε εύκολα και απλά τον λογαριασμό σας, χωρίς χρέωση, με χρήση κάρτας VISA, MasterCard και Maestro. Επιπλέον των παραπάνω καρτών, μπορεί να γίνει χρήση καρτών Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδας.
Με πάγια τραπεζική εντολή: Συμπληρώστε αίτηση στην τράπεζα που διατηρείτε λογαριασμό, ώστε να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας με πάγια τραπεζική εντολή, στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.
Οταν ενεργοποιηθεί η πάγια τραπεζική εντολή, στην μπροστινή όψη στο έντυπο του λογαριασμού θα εμφανίζεται το μήνυμα: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ).
Μέσω της υπηρεσίας e- banking: Για να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας μέσω e - banking είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή στην τράπεζά σας.
Μέσω της υπηρεσίας phone- banking: Για να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας μέσω phone - banking είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή στην τράπεζά σας.
Στις αυτόματες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ) των συμβεβλημένων τραπεζών: Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την κάρτα της τράπεζάς σας και να γνωρίζετε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στην μπροστινή όψη του λογαριασμού σας.
Στα ταμεία συμβεβλημένων τραπεζών: Πληρώνετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ στα ταμεία των συμβεβλημένων τραπεζών, προσκομίζοντας τον λογαριασμό σας.
Τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς.
Με μετρητά στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών: Πληρωμή του λογαριασμού σας με μετρητά στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών, αρκεί να έχετε μαζί σας τον λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.
Στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών: Στα αδειοδοτημένα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών και ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος καθώς και τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους αυτών (Ν.4021/2011 & Ν. 4537/2018).
Για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία καλέστε στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (11770) ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr).

taxydromos.gr