Εντός 10 ημερών αναμένεται να εγκριθούν οι μόνιμες θέσεις ιατρών για το Νοσοκομείο Βόλου.  Όπως ανέφερε σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός πρόκειται για 16 μόνιμες ιατρών που θα καλυφθούν το 2019.
«Ελπίζουμε μέχρι το τέλος του χρόνου αυτοί οι μόνιμοι γιατροί  να είναι εδώ. Οι ειδικότητες είναι αυτές που έχουμε ζητήσει.  Παθολόγοι, ορθοπεδικοί, χειρουργοί, παιδίατρος, αναισθησιολόγος.  Επίσης οι προσλήψεις γίνονται και με κριτήριο τις νέες δομές που δημιουργούνται στο Νοσοκομείο.  Έτσι στις 16 προσλήψεις περιλαμβάνεται και καρδιολόγος αιμοδυναμιστής, ακτινολόγος για το MRI και νεφρολόγος»  σημείωσε ο κ. Δραμητινός και πρόσθεσε πως το Νοσοκομείο Βόλου πήρε το «μερίδα του λέοντος» στην 5η  ΥΠΕ.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου, θα επαναπροκηρυχθούν και οι έξι άγονες θέσεις του ΤΕΠ , αλλά και οι θέσεις ιατρών για την δομή παρηγορητικής ιατρικής. Πρόσθεσε ακόμη πως εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη νευρολόγου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την τοποθέτηση ογκολόγου.  Αν έρθουν όλοι αυτοί θα έχουμε πλήρωση  των θέσεων ιατρικού προσωπικού  στο Νοσοκομείο πάνω από 70%».

e-thessalia.gr