Τον έπνιξαν η οργή και η απελπισία και μίλησε. Μοναδικός μάρτυρας ενός απίστευτου εγκλήματος, που σημειωνόταν εντός της οικογενειακής εστίας, φέρεται ότι ήταν, κι ας είναι ένα αγοράκι ανήλικο, ηλικίας περίπου 12 ετών, o αδερφός της ανήλικης, που βίωνε στο κορμάκι και την ψυχή της τη φρίκη.
 Η αδερφούλα του, μικρότερη κατά δύο χρόνια, που πάντοτε πρόσεχε εκτός σπιτιού σύμφωνα με τις υποδείξεις της οικογένειας, έπεφτε θύμα ανείπωτης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και μάλιστα μέσα στο σπίτι επανειλημμένα και το πιο φρικτό από τον ίδιο τον πατέρα τους, τον προστάτη της οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία απίστευτα σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ένα οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα κοριτσάκι 10 ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα το τελευταίο χρονικό διάστημα με κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.
Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα, ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα αδιανόητα και σοκαριστικά τής εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της, όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι και έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του πατέρα της οικογένειας, έναν Βολιώτη, ηλικίας περίπου 35 - 40 ετών.
Επιπλέον, άσκησε κακουργηματική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία της υπόθεσης παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που ο δράστης το επόμενο διάστημα θα κληθεί για να απολογηθεί για τις πράξεις του.
Το κοριτσάκι φέρεται να ήταν χείμαρρος στις περιγραφές του για τις ασελγείς πράξεις στις οποίες εξαναγκαζόταν να προχωρεί παρά τη θέλησή του. Νόμιζε πως ήταν μόνη στο μαρτύριο αυτό που ζούσε, καθώς δεν γνώριζε ότι ο αδερφός της είχε καταλάβει την αδικία που συνέβαινε σε βάρος της, σε βάρος μίας αθώας ψυχής.
Εδώ και έξι μήνες οι δύο ανήλικοι ζούσαν μία φρίκη, ο καθένας από τη δική του θέση. Φρίκη που κρυβόταν μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, δίχως να μπορεί να αντιληφθεί κανένας το παραμικρό, ούτε και η μητέρα τους που εργαζόταν επί ώρες. Το κοριτσάκι ήταν «ανήμπορο» για να μιλήσει.
Η ζωή του είχε αλλάξει ραγδαία από τη μία στιγμή στην άλλη, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ. Ευτυχώς, το αδερφάκι της που πάντοτε την πρόσεχε και την αγαπούσε περίμενε να βρει την κατάλληλη στιγμή και να μιλήσει, να σταματήσει μία και έξω ο απίστευτος εφιάλτης.
Με γενναιότητα μοναδική ο μικρούλης μίλησε στη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της χειρίστηκε την υπόθεση με τη δέουσα σοβαρότητα, όπως επιβαλλόταν και έπρεπε. Όταν έφθασε η ώρα και η κορούλα της έσπασε τη σιωπή της, έλεγε δραματικές αλήθειες. Η οικογένεια απαλλάχτηκε έτσι από ένα ανείπωτο δράμα που σε διαφορετική περίπτωση εάν συνεχιζόταν κανείς δεν γνωρίζει πού θα μπορούσε να οδηγήσει.

Κατερίνα Μαρούγκα (Ταχυδρόμος)