Κλειστές θα παραμείνουν και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες στους Δήμους Τρικκαίων, Μετεώρων, Φαρκαδόνας και Πύλης.
Αναλυτικά:
Δήμος Τρικκαίων
Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι τα κτήρια σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης θα κλείσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Μετεώρων
Ανακοινώνεται ότι, αύριο Παρασκευή 11/01/2019, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.
Για τον ίδιο λόγο, σήμερα Πέμπτη 10/01, δε θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής και των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Μετεώρων.

Δήμος Φαρκαδόνας
Σας ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 11-1-2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φαρκαδόνας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών μας λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν στην περιοχή μας.

Δήμος Πύλης
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω χιονιού – παγετού όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.