Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) υποδέχθηκε το κοινό της Διεθνούς Έκθεσης «ΤΑΞΙΔΙ 2019» προβάλλοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Θεσσαλίας, Mετέωρα, Σποράδες, Πήλιο, Μαγνησία, Λάρισα, Όλυμπο και Λίμνη Πλαστήρα, καθώς οι Κύπριοι είναι λάτρεις του βουνού, της θάλασσας και της τοπικής γαστρονομίας.
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν πολλαπλές επιλογές προκειμένου να επιλέξουν για να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Θεσσαλία και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομορφιές της περιοχής.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Ιωάννης Γούλιος.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου κ. Σάββας Περδίος, ο Αναπληρωτής Γ.Γ.του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Γούλιος, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου κ .Θεόδωρος Θαλλασινός και ο Πρόεδρος του ACTA κ. Βασίλης Σταματάρης.
Παράλληλα το περίπτερο επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι, ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν ως προορισμό την περιοχή μας, καθώς και tour operators.
Στην αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Κύπρο συμμετείχαν η Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού-Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας, Κατερίνα Γκέτσιου και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κα. Μαίρη Διαμάντη.