Βαριά καμπάνα έριξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Με απόφαση του Συμβουλίου στις 26 Μαρτίου που αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Διαύγεια.
H εποπτική αρχή επέβαλε χρηματική κύρωση 300.000 στο κανάλι (δια της μητρικής εταιρείας Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και- ποινή αναστολής λειτουργίας του προγράμματος του για επτά ημέρες (13 έως 19 Μαΐου). Ο σταθμός, περιφερειακής εμβέλειας, βρέθηκε υπόλογος για την αναμετάδοση του προγράμματός τους μέσω συνεργαζόμενων καναλιών εκτός Αττικής, όσο και για την αυτονομία του προγράμματός του.
Το ΕΣΡ έκρινε ότι από πρόθεση «σημαντική έως απόλυτη» υπήρξε ταύτιση του προγράμματος του σταθμού με εκείνα άλλων τεσσάρων περιφερειακών καναλιών και παράνομη μετάδοση του τηλεοπτικού της προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης, κατά παράβαση των προβλεπόμενων διατάξεων του νόμου για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ το χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε διότι διαπιστώθηκε πως η παραγωγή εκπομπών του είχε ανατεθεί στο σύνολο της σε τρίτους, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

ethnos.gr