Βόλτες στους πεζόδρομους της ηλιόλουστης και εορτάζουσας Λάρισας, κρατώντας το χέρι της αγαπημένης του, έκανε χθες ο Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα ή καλύτερα Ουάρντα σκέτο.

Ο Αιγύπτιος σταρ, φανερά ευτυχισμένος, δέχονταν τα συγχαρητήρια των φιλάθλων από όπου περνούσε καθώς η συμβολή του στην αναγέννηση της ΑΕΛ είναι πανθομολογούμενη.

Προφανώς η καλή ψυχολογική κατάσταση του Ουάρντα δεν είναι άσχετη με τις γλυκιές ημέρες που ο ίδιος διάγει λόγω της νέας του σχέσης.

Ποια είναι αυτή; Το αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης: Είναι κόρη Λαρισαίου εμπόρου κρεάτων και με το καλό να τον παντρέψουμε για να σοβαρευτεί!

Ο Κούγιας πάντως μόνο καλά λόγια είχε να πει για το νέο ίνδαλμα της ΑΕΛ:

“Ο Ουάρντα στην Αίγυπτο, είναι μαζί με τον Σαλάχ οι σταρ του ποδοσφαίρου της. Είναι όμως ακόμη παιδί και παίζει όπως όλα τα παιδιά. Θέλει αυτός να είναι ο σταρ, του αρέσει το γέλιο, παιδί σας είπα.

 Όλοι στην Λάρισα τον αγκάλιασαν, όπου πάει τον αποθεώνουν, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα, δεν κοιμάται τα βράδια! Βρήκε τη λύση ο προπονητής και στέλνει στις 11 η ώρα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα τον βοηθό του, δίνει ένα χαπάκι στον Ουάρντα για να κοιμάται και το έχουμε πετύχει πλέον να μην ξενυχτάει. 

Βρήκε και μια κοπέλα από τη Λάρισα, της οποίας ο πατέρας είναι έμπορος κρεάτων και το κορίτσι είναι πολύ καλό, μακάρι να τον παντρέψουμε εκεί και να σοβαρευτεί. Τον προκαλούν πάντως για να τον αποβάλλουν, γιατί ξέρουν ότι είναι ευέξαπτος. Μέχρι και ο Δημητριάδης της ΑΕΚ τον κλώτσησε από πίσω για να τον εκνευρίσει. 

Του είπα να είναι ψύχραιμος και ξύπνιος”.

Μελίνα Ζεβγούλη  εφ. ΚΟΣΜΟΣ (kosmoslarissa.gr)