Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Κοιλάδα των Τεμπών, με πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.
Αναλυτικά απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για την  Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018,  την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες  07:00΄ έως 19:00΄.
Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).
Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3,  η κυκλοφορία  δύναται να εξυπηρετηθεί και από  τις  παρακάτω εναλλακτικές  διαδρομές:
-Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-Π.Α.Θ.Ε.
-Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας - Αγίου Δημητρίου-Κατερίνης ή  Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης - Εγνατίας και
-Τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας.