Tα δημοτικά διαμερίσματα Τσαπουρνιάς, Φαρμάκη, Μηλέας και Σαραντάπορου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς και πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αλλά και τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής.
Τα θέματα  τα οποία κυριάρχησαν  στις συναντήσεις αφορούσαν κυρίως την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας και του ορεινού όγκου του Ολύμπου, την απασχόληση των κατοίκων αλλά και των νέων ανθρώπων, καθώς  και την ερημοποίηση των δημοτικών διαμερισμάτων, ειδικά στα χρόνια της κρίσης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα και στο πάγιο αίτημα για μείωση του κόστους παραγωγής και στη δημιουργία ενός αξιόπιστου δικτύου διάθεσης των προϊόντων.
Από την πλευρά της η κ. Λιακούλη, αναφέρθηκε εκτενώς  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στην ανάγκη να εμπιστευθούν οι πολίτες τον πραγματικό προοδευτικό χώρο που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής, που είναι έτοιμο να λάβει την τρίτη εντολή και να σχηματίσει κυβέρνηση, με εθνικά χαρακτηριστικά, να ενώσει τους Έλληνες και να σταματήσει την εμφυλιοπολεμική κατάσταση που επικρατεί.

Η κ.Λιακούλη αναφέρθηκε στην μεγάλη αξία της ψήφου στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν θα αφήσει τη χώρα να μπει σε περιπέτειες, θα φροντίσει να γίνει η συνταγματική αναθεώρηση, να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους εταίρους, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος.