Ακροβατικές ικανότητες αποδείχθηκε πως διέθετε 36χρονος Βούλγαρος υπήκοος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Λάρισα για διαρρήξεις σπιτιών. Ο 36χρονος συνελήφθη κοντά στην Πυροσβεστική από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που τον αναζητούσαν μετά από απόπειρα διάρρηξης, για να αποδειχθεί από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ότι παραμονές των Χριστουγέννων εμπλέκεται σε τουλάχιστον πέντε διαρρήξεις σπιτιών.

Με συνεργάτες άλλους δύο τουλάχιστον ομοεθνείς του, ένα ανδρόγυνο ηλικίας 43 και 45 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες βρέθηκαν στη Λάρισα το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων, όπου μίσθωσαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και… έπιασαν δουλειά μόλις νύχτωσε, «χτυπώντας» σπίτια διαδοχικά σε διάφορες συνοικίες.

Ο 36χρονος συνελήφθη στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ανέβηκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου στον Άγιο Αθανάσιο και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε οπότε τράπηκε σε φυγή.

Η σπείρα διέρρηξε επίσης σπίτια στη Νέα Πολιτεία, στη Χαραυγή και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στα κλοπιμαία συμπεριλαμβάνονται κοσμήματα, τιμαλφή, ρολόγια και 500 ευρώ, ενώ βρέθηκαν πάνω του και 8.000 ρουπίες Ινδονησίας.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr με πληροφορίες από εφ. Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)