Σε  νέο χώρο λειτουργούν από το απόγευμα της  Δευτέρας (25/11)  οι κοινωνικές δομές του Δήμου Καρδίτσας μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Μπορεί να μην μεταφέρθηκαν μακριά, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς, αλλά πλέον στεγάζονται σε διαφορετικά καταστήματα (εκεί που παλιότερα στεγαζόταν η Δημοτική Αστυνομία), πολύ πιο λειτουργικά, που δίνουν την δυνατότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών αλλά και διευθέτηση θεμάτων από τα στελέχη των δομών και τους εθελοντές.
Η μεταφορά έγινε με κάθε επισημότητα σήμερα με τελετή εγκαινίων και Αγιασμό στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τιμόθεος, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη συνεισφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη συνεργασία του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για θέματα που αφορούν άπορους συμπολίτες.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος που είπε ότι ο Δέος Καρδίτσας είναι σημείο αναφοράς για τις κοινωνικές του δομές και εκτός αυτών που λειτουργεί θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει και κοινωνικό ιατρείο.
Την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση έκανε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ουρανία Σούφλα.
Στα εγκαίνια του νέου χώρου παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, Ηλίας Σχορετσανίτης και Σπύρος Κουρτεσιωτης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργος Καπράνας, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων πολλοί εθελοντές και αρκετός κόσμος.

karditsalive.net