Το 15νθήμερο της ειδικής πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο Δήμος προς τον εργολάβο για να αποκαταστήσει τις ζημιές στο χλοοτάπητα στο ΔΑΚ και να τον παραδώσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές, ολοκληρώθηκε στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε.
Αυτό το διάστημα υπήρξαν όντως παρεμβάσεις και εργασίες που όμως δεν έχουν τελειώσει για να έχουμε και το οριστικό αποτέλεσμα της αποκατάστασης. Συγκεκριμένα πέρα από τις εργασίες στο έδαφος, στα σημεία που υπήρχε πρόβλημα και είναι πολλά, έπεσε ειδική άμμος και έχει γίνει επαναφύτευση του χορταριού.
Την δεδομένη στιγμή τα επίμαχα σημεία είναι κλεισμένα με προστατευτική κορδέλα για να μην πατήσει κανείς πάνω τους και να φυτρώσει το νέο χορτάρι. Το θέμα όμως είναι πως για να φθάσει στην επιθυμητή κατάσταση και να υπάρξει ομοιογένεια απαιτείται περίπου ένας μήνας, τουτέστιν πάμε για το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Έτσι, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Μάττας αποφασίσθηκε να δοθεί αυτό το χρονικό περιθώριο για να παραδοθεί το έργο όπως συμφωνήθηκε. Με την υποσημείωση πως πρόκειται για το τελευταίο και από εκεί και πέρα θα αποφασισθεί αν θα υπάρξει ή όχι οριστική παραλαβή του έργου.
Με αυτά ως δεδομένα θα πρέπει να αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις μέχρι 25 Οκτωβρίου, αλλά ακόμα κι αν πάνε όλα καλά θα απαιτηθεί μία επιπλέον συντήρηση στα προβληματικά σημεία, πριν μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να διατεθεί για την τέλεση αγώνων.

karditsalive.net