Εννέα νέους πτυχιούχους ανέδειξε σήμερα 11 Ιουλίου, το τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στην Καρδίτσα.
Πτυχιούχοι που όταν εισήλθαν το τμήμα ανήκε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και τώρα ανήκει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί κάτι σε ότι αφορά στο πτυχίο τους.
Ο μικρός αριθμός των νέων επιστημόνων οφείλεται στο γεγονός ότι το τμήμα δεν δεχόταν για δύο περίπου χρόνια νέες εγγραφές και στην ουσία οι νέοι άνθρωποι που παρέλαβαν σήμερα τα πτυχία τους, φορώντας την τήβεννο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι απόφοιτοι προηγουμένων εξαμήνων.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του κτιρίου του τμήματος Δασοπονίας, παρουσία συγγενών και φίλων των νέων πτυχιούχων, που έσπευσαν να μοιραστούν μαζί τους την σημαντική στιγμή.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χ. Μπιλίνης, το Μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μιχ. Βραχνάκης και ο πρόεδρος του τμήματος ή εισηγητής, όπως ονομάζεται τώρα, Περ. Μπίρτσας. Επίσης παρέστησαν καθηγητές τόσο του συγκεκριμένου τμήματος όσο και των υπολοίπων που λειτουργούν στην Καρδίτσα.
Μετά τις ομιλίες έγινε η ανάγνωση του όρκου από τον πτυχιούχο με την υψηλότερη βαθμολογία και ακολούθησε η απονομή των πτυχίων από τους καθηγητές, όπως και οι καθιερωμένες πανηγυρικές φωτογραφίες.

karditsalive.net