Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Διοικητήριο Καρδίτσας αν και οι ταχύτητες στη ολοκλήρωσή τους δεν μοιάζουν να είναι οι καλύτερες δυνατόν.
Ο σημερινός ρυθμός οριοθετεί την παράδοση του έργου μάλλον στις αρχές του 2020 καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι όλα έτοιμα μέσα στο 2019.
Όπως μας είπε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος από την επιβλέπουσα αρχή ασκούνται σε καθημερινή βάση πιέσεις και παρακολουθείται στενά η πορεία των εργασιών, ώστε το σημαντικότατο για την πόλη αλλά και το νομό κτίριο να παραδοθεί το συντομότερο εφικτό.
Ο κ. Τσιάκος μίλησε για ένα πολύπαθο έργο, που πάντως πλέον έχει μπει στην διαδικασία ολοκλήρωσης, μετά από πολλή προσπάθεια και λεπτούς χειρισμούς από την Περιφέρεια, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο εγγύς μέλλον.
Σε ότι αφορά τώρα στην πορεία των εργασιών καθώς επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο στο τέλος της οδού Κουμουνδούρου, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των κουφωμάτων και παραθύρων, ενώ αυτή την στιγμή στο χώρο δουλεύουν τέσσερα συνεργεία. Συγκεκριμένα γίνονται ελαιοχρωματισμοί, γίνονται εργασίες με τους αεραγωγούς, με τα ανακλινόμενα παράθυρα της σκεπής και με την τοποθέτηση γυψοσανίδων.
Σημειώνουμε εδώ πως οι γυψοσανίδες είναι ένα μεγάλο κομμάτι εργασιών καθώς όλοι οι χώροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θα είναι ανοιχτοί και θα δημιουργηθούν με γυψοσανίδες χωρίσματα ύψους 2 μέτρων για να οριοθετούνται τα γραφεία. Από κει και πάνω θα είναι κενό και ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν ξεχωριστά δωμάτια.

karditsalive.net