Παρελήφθησαν οι πάνινες μάσκες που θα διανεμηθούν στους μαθητές του νομού Καρδίτσας, χωρίς πλέον προβλήματα μεγεθών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 9.900 περίπου μάσκες τριών μεγεθών και θα πάρει μία το κάθε παιδί και κάθε εκπαιδευτικός, από τις τρείς που συνολικά προβλέπεται να δοθούν. Το μικρό μέγεθος είναι για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, το μεσαίο για τα παιδιά του δημοτικού και το μεγαλύτερο για τα παιδιά γυμνασίου και Λυκείου και εκπαιδευτικούς. Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν και οι υπόλοιπες.

Οι μάσκες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net έφτασαν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Καρδίτσας και βρίσκονται στο Τμήμα Παιδείας όπου έχει ξεκινήσει η διαχείρισή τους, ώστε να δοθούν ανά σχολείο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας κ. Αριστοτέλη Σπάνια κατά 90% αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα κληθούν οι διευθυντές των σχολείων και κατόπιν συνεννόησης θα προσέρθουν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παραλάβουν τις μάσκες και να τις διανείμουν στους μαθητές.

Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, όπως και οι εκπαιδευτικοί, θα παραλάβουν τη Δευτέρα την πρώτη δόση από τις πάνινες μάσκες.

Π.Κ., karditsaLive.Net