Μία αναπάντεχη περιπέτεια έζησε σήμερα Τρίτη (8/10), νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαράθου του Δήμου Αργιθέας κ. Παναγιώτης Νικολάου, στον δρόμο Καρδίτσα – Άρτα.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος στο KarditsaLive.Νet, ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητό του από το Μάραθο προς την Καρδίτσα, κοντά στις σήραγγες, αποκολλήθηκαν βράχοι οι οποίοι έπεσαν στο οδόστρωμα. Ένας μεγάλος βράχος μάλιστα χτύπησε το ΙΧΕ του, προκαλώντας ζημιά στην πίσω πόρτα.
Το συμβάν τρομοκράτησε προς στιγμήν τον ίδιο και την οικογένειά του που επέβαινε σε αυτό, αλλά λίγο μετά, η πτώση των βράχων σταμάτησε χωρίς άλλα δυσάρεστα επακόλουθα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απελευθερώσουν το οδόστρωμα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Ο κ. Νικολάου μέσω του KarditsaLive.Net, απευθύνει έκκληση στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο και στους Βουλευτές του Νομού κ.κ. Κώστα Τσιάρα (Υπουργός Δικαιοσύνης), Γιώργο Κωτσό, Ασημίνα Σκόνδρα και Σπ. Λάππα, να μεριμνήσουν το γρηγορότερο δυνατό για την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής και ειδικότερα του δρόμου μέσα και έξω από τις σήραγγες, όπου καθημερινά κινούνται οχήματα και ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος από κατολισθήσεις είναι μεγάλος.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του Μάραθου, ως εναλλακτική λύση, προτείνει να καθαριστεί και να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος πάνω από τα «πέντε Αδέλφια» για να γίνεται η κίνηση οχημάτων και ανθρώπων με ασφάλεια μέχρι να υλοποιηθούν οι όποιες παρεμβάσεις αποφασιστούν.

KarditsaLive.Net