Το σπίτι είναι το προσωπικό βασίλειο του καθενός. Εκεί κρύβεται η περιουσία της κάθε οικογένειας από αντικείμενα, κειμήλια, χρηματικά ποσά και πολλά άλλα, τα οποία αποτελούν έναν θησαυρό συναισθηματικής και χρηματικής αξίας.
Θωρακίζοντάς το λοιπόν με συστήματα συναγερμών μπορείτε να «κοιμάστε ήσυχοι» και να μην ανησυχείτε ούτε για την ακίνητη και κινητή περιουσία σας αλλά ούτε για την σωματική σας ακεραιότητα.
Τα συστήματα συναγερμών και κάμερες ασφαλείας εξωτερικών χώρων μπορούν να συνδυαστούν και να σας δώσουν προστασία και ασφάλεια.
Οι κάμερες ελέγχουν με εικόνα περιμετρικά του χώρου σας και από την άλλη ο συναγερμός σας ειδοποιεί αν πιάσει κάτι στα ραντάρ του.
Ποια πρέπει να είναι τα κριτήριά σας για την αγορά τους;
Οι κάμερες ασφαλείας πρωταγωνιστούν στα συστήματα κλειστών κυκλωμάτων και οι νέες τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνουν αμέτρητα οφέλη τόσο τον οικιακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό. Η επιλογή της είναι καταλυτική για την ασφάλεια του χώρου σας, γι’ αυτό θα πρέπει το κατάστημα που θα επιλέξετε για την αγορά των καμερών να είναι το σωστό.
Αρχικά θα πρέπει να αναλογιστείτε αν η κάμερα προορίζεται για έξω ή για μέσα. Έπειτα σκεφτείτε το μέγεθος της εγκατάστασης και της περιοχής που θέλετε να καλύψετε και τέλος όλες τις απαιτήσεις που θέλετε από την εγκατάσταση. Ο βαθμός στεγανότητας, η προστασία από το νερό αλλά και ο ανθεκτικός σχεδιασμός είναι πολύ βασικά κριτήρια. Αν δεν επιλέξετε κάποιο ποιοτικό προϊόν, τότε η μετάδοση της εικόνας μπορεί να επιφέρει προβλήματα.
Όσον αφορά τους συναγερμούς, έχετε να επιλέξετε και πάλι μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, από συναγερμούς με κομψό και λειτουργικό design με μοναδική αντικεραυνική προστασία που προστατεύει ταυτόχρονα όλο τον χώρο σας.
Οι συναγερμοί που θα βρείτε στην CoverCraftτοποθετούνται εύκολα και είναι απλοί στη χρήση. Επίσης είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Τέλος, είναι απαραίτητο να μπορείτε να ελέγχετε από το κινητό σας τηλέφωνο τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον χώρο σας όταν είστε μακριά.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της CoverCraft.