Η χρήση Pos και εξελιγμένων ταμειακών μηχανών έχει πολλαπλά οφέλη σε όλες τις επιχειρήσεις, αφού με αυτά τα μηχανήματα μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα των οικονομικών σας και όλων των ημερήσιων και μηνιαίων εξόδων.

Από τις ίδιες τις επιχειρήσεις φαίνεται πως ζητούμενο της αγοράς είναι οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους online, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική τους κάρτα ακόμα και για τις πιο απλές συναλλαγές.

Τα συστήματα Pos που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία της tamiaki.comείναι από τα πιο προηγμένα, με βελτιωμένες λειτουργίες και σε μεγάλη ποικιλία από διάφορα brands που σας δίνουν εγγυήσεις. Πρόκειται για συσκευές γρήγορες και οικονομικές που προσφέρουν τέλεια λειτουργία σε καταστήματα λιανικής και σε εγκαταστάσεις τροφίμων.

Το σύστημα αφής διευκολύνει και επιταχύνει την εργασία των εργαζομένων στις πωλήσεις. Η ενσωματωμένη οθόνη πελάτη LEDπροσφέρει μεγάλη εξυπηρέτηση και στο κοινό. Η συνδεσιμότητα γίνεται με τερματικό που είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα λιανικών πωλήσεων και η λειτουργία του γίνεται σε περιβάλλον Windows. Με πολλές θύρες εισόδου και εξόδου μπορείτε να το συνδέσετε ακόμα και με εκτυπωτές ή άλλα μηχανήματα.Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα tamiaki.com θα βρείτε και ταμειακές μηχανές με κορυφαίες δυνατότητες και εκτέλεση πολλαπλών λειτουργιών αυτόματα.

Η DATECS CTR100 είναι μία από τις πιο λειτουργικές ταμειακές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε κατάστημα και επιχείρηση.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και για τα συστήματα POS όπως το Alfa 100 που θα βρείτε εδώ. Το σύστημα αφής διευκολύνει πολύ κάθε εργασία. Όλα τα συστήματα έχουν ξεχωριστή απόδοση και επιταχύνουν τις καθημερινές σας εργασίες.
Μπείτε στο tamiaki.com στο ηλεκτρονικό κατάστημα και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το μαγαζί και την επιχείρησή σας. Τηλέφωνο Επικοινωνίας για κάθε απορία που έχετε 210 2208954.