Θέλετε το πρόσωπό σας να είναι πλήρως ανανεωμένο ακόμα κι αν τα χρόνια περνούν; Τα νήματα και η μεσοθεραπεία θα μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας.
Μεσοθεραπεία
Άμεσος στόχος της μεσοθεραπείας είναι η ανάδειξη ενός φυσικού αποτελέσματος, το οποίο θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται φρέσκο και νεανικό. Η διαδικασία χαρακτηρίζεται από την έγχυση ενός κοκτέιλ ουσιών, το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσφέρει σύσφιξη και αντιγήρανση.
Οι περιπτώσεις στις οποίες ενδείκνυται η μεσοθεραπεία προσώπου είναι οι περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος αλλά και οι ενδείξεις φωτογήρανσης. Την μεσοθεραπεία προσώπου την επιλέγουν γυναίκες μέσης ηλικίας που χρειάζονται μία ανανέωση κι δεν θέλουν να υποβληθούν σε κάποια επεμβατική μέθοδο, τουλάχιστον ακόμα.
Μέσω ειδικών καναλιών, τα οποία μπορούν να είναι και μη ενέσιμα, εγχέονται οι ουσίες στο χόριο. Οι ουσίες εμπεριέχουν ως επί το πλείστον υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες με αντιοξειδωτική δράση, που προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη και ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.
Νήματα προσώπου
Τα νήματα προσώπου PDOή COG, είναι υλικά που όταν εφαρμόζονται επιτυγχάνουν μείωση της χαλάρωσης του προσώπου, χωρίς επεμβατική μέθοδο. Το πλέγμα ανορθώνει τους ιστούς και τους υποστηρίζει.
Τα νήματα είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό και είναι η Νο1 εναλλακτική λύση σε όσους και όσες δεν θέλουν να υποβληθούν στο classiclifting.Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.
Τι κάνουν τα νήματα;
Δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Συσφίγγουν το δέρμα και το αναπλάθουν και όλα αυτά, χωρίς καμία παρενέργεια!
Τα ίδια αποτελέσματα ισχύουν και στα νήματα σώματος ή μεσοθεραπεία σώματος, για το σώμα και την σμίλευσή του!

MedicalAnti - AgingCenters

Ιατρεία Δερματολογίας & Αντιγήρανσης