Τα ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα, που θα βρείτε στην μεγάλη onlineποικιλία του Agrolicious, είναι όλα πιστοποιημένα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μπορούν να έρθουν στο πιάτο σας εύκολα και γρήγορα. Οι ξηροί καρποί και το βιολογικό μέλι είναι προϊόντα που ξεχωρίζουν και προσφέρουν αναμφισβήτητα πολλά οφέλη στην υγεία. Συγκεκριμένα παρακάτω θα βρείτε επιγραμματικά πολλές θετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών.
Οι ξηροί καρποί σε γενικές γραμμές περιέχουν μη κορεσμένα λιπαρά, ω3 λιπαρά και πολλές φυτικές ίνες. Επίσης είναι πλούσιοι σε βιταμίνη Ε και σε πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν στην υγεία σας.

Στραφείτε προς τα κάσιους!
Με τους ξηρούς καρπούς λαμβάνετε την σωστή ποσότητα χαλκού, ένα μεταλλικό στοιχείο, το οποίο ενισχύει τον μεταβολισμό του σιδήρου και βοηθάει στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην σωστή κυκλοφορία του αίματος.
Τα κάσιους είναι από τους πιο γευστικούς ξηρούς καρπούς και φυσικά είναι ακόμα πιο ωφέλιμα, όταν τα επιλέγετε από βιολογικές καλλιέργειες, όπως σας τις προφέρει το Agrolicious.Από τα μονοακόρεστα ή πολυακόρεστα λιπαρά των κάσιους, προάγεται η υγεία της καρδιάς και μειώνονται τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης. Επίσης σύμφωνα με έρευνες, έχει βρεθεί ότι τα κάσιους είναι πολύ βοηθητικά για απώλεια βάρους, σε λογικές ποσότητες.
Εκτός από τα κάσιους, στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος πολύ ωφέλιμο, μπορεί να αποδειχθεί και το βιολογικό μέλι, όπως το πευκοθύμαρο Μελισσουργείον που αποτελεί πηγή υψηλής θρεπτικής αξίας. Αν σας κρυσταλλώσει -αυτό συμβαίνει εξαιτίας της φυσικής του σύνθεσης- τοποθετήστε το σε ζεστό νερό για να ρευστοποιηθεί.
Μεγαλύτερη ποικιλία από μέλια και ξηρούς καρπούς, που αλλού; Στο Agrolicious!