Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο γίνονται αναγκαία τα συστήματα ασφαλείας και ιδιαιτέρως οι κάμερες ασφαλείας και ip κάμερες που τοποθετούνται πολύ εύκολα και καλύπτουν τον χώρο σας. Η τοποθέτησή τους θεωρείται αναγκαία αφενός για προστασία από τη διάρρηξη και αφετέρου για την προστασία του χώρου σας και την επιτήρησή του αν βρίσκεστε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον χώρο αυτό.Οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συνήθως, συνδυάζονται με τα συστήματα συναγερμού, ώστε να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Σε τι βοηθάει ένας συναγερμός;
Η παρουσία του συναγερμού από μόνη της είναι αποτρεπτική. Σε περίπτωση που ο συναγερμός χτυπήσει, τότε ειδοποιείται άμεσα η αστυνομία ή ανάλογα με την περίπτωση ακόμα και το ασθενοφόρο ή η πυροσβεστική.
Η κάμερα ασφαλείας πόσο μακριά μπορεί να παράγει εικόνα;
Η κάμερα βλέπει τόσο μακριά όσο και το ανθρώπινο μάτι. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο μακριά «βλέπει» τόσο πιο δυσδιάκριτη είναι η εικόνα. Γι’ αυτό και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πόσο καλές είναι οι ip κάμερες. Αν έχει καλό φακό, μία κάμερα μπορεί να ζουμάρει στα 200 μέτρα για παράδειγμα.


 

Η Speed Dome Camera της Milesight, καλύπτει με μεγάλη λεπτομέρεια ακόμα και τη μεγέθυνση με μοναδική ικανότητα παρακολούθησης όλης της ευρύτερης περιοχής. Περισσότερες λεπτομέρειες από εδώ.
Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να καταγράψει η κάμερα;
Η κάμερα από μόνη της δεν κάνει καταγραφήαλλά μπορεί να συνδεθεί με το κατάλληλο καταγραφικό, ώστε να παρέχει αυτή την λειτουργία. Ο χρόνος καταγραφής εξαρτάται από τον αριθμό των καμερών και την ανάλυση. Σε δημόσιους χώρους άνω των 15 ημερών δεν επιτρέπεται η καταγραφή.
Αν θέλετε να προστατέψετε ένα μικρό σπίτι, τότε μπορείτε να επιλέξετε την DAHUA IPC-HFW1431S από την κατασκευάστρια εταιρεία DAHUA.


Διαβάστε περισσότερα για τις κάμερες ασφαλείας και βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε για να εξοπλίσετε τον χώρο σας με συστήματα ασφαλείας Force.